Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот boabbb » 21 яну 2014 10:38

ПСЖ едва ли ще вземе Ернанес - там им играят Тиаго Мота и Матюиди, а според мен той не е по-класен пт нито един от двамата, пък и 20 млн. и на 29 ... :| Със Салах стана одисея вече - ако ще взимате-взимайте , никога не съм харесвал подобен вид сделки - един месец се тръби и накрая ... дедов :mrgreen: :lol: За това в повечето случаи е по-добре да не се разгласяват интересите на даден клуб, а директно да се действа и да се каже при сключена вече сделка. Щото като се размиришат нещата, какт остана в случая, почват фалшивите интереси от други отбори, с цел да се вдигне цената и става ... в общи линии циганска работа. :lol: С Бейл как станаха работите лятото - Бейл в Реал, после в Юнайтед, после остава в Тотнъм, после незнамкъдеси, през това време еврейна изхарчи парите и накрая им го сложи на Реал :mrgreen: Не, че хваля отбора си, ама Овчаров действа много правилно - нищо :!: не казва, само спекулации по медиите и накрая ... трансфера на турчина се обяви в последния ден, най-вероятно вече е било подписано като се разбра ;) Така се действа :!: А сега при потвърден интерес към Салах, тия има да ви разиграват ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 яну 2014 10:46

Коатес най-вероятно заминава в Насионал под наем до края на сезона, за да натрупа игрова практика и да се възстанови напълно от контузията, щото му се играе на Световно...

Виж, ако Юнайтед наистина вземат Мата ще ми е ужасно тъпо....дори да не е при нас, да не ходи при тях...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 яну 2014 10:51

Нямат пари, според мен :roll: С тея дългове ( около 800 милиона ) и тая заплата на Шрек ( над 15 милиона на сезон ) - едва ли ще стане. Тука вече ПСЖ ми се вижда сериозен кандидат, стига да искат да станат сериозен кандидат за ШЛ. Въпреки, че не знам кой ще е тоя футболист, дето ще предпочете ПСЖ, Монако или Сити, пред Юнайтед, например ( признавам ги, нищо, че не ги харесвам :) ) - аз лично бих избрал клуб с име, дори за по-малко пари, все пак като приключи кариерата, едно е да се каже "бивш играч на Юнайтед/ Ливърпул/ Барселона ..." , друго е ПСЖ :?

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 21 яну 2014 10:54

Абе пичове, ние сме взели грешният Аспас, гледайте братовчед му какъв гол вкарва :mrgreen: :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dxS92cUDwwM[/youtube]
Gil-galad написа:Виж, ако Юнайтед наистина вземат Мата ще ми е ужасно тъпо....дори да не е при нас, да не ходи при тях...

Моу едва ли е толкова глупав че да го пусне в Англия на някой конкурент.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 яну 2014 10:59

LIMASSOL написа:
Gil-galad написа:Виж, ако Юнайтед наистина вземат Мата ще ми е ужасно тъпо....дори да не е при нас, да не ходи при тях...

Моу едва ли е толкова глупав че да го пусне в Англия на някой конкурент.

Е той след като ги удари, каза, че те вече не са конкурент за титлата. :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

iznenada

Мнениеот iznenada » 21 яну 2014 11:37

boabbb написа:ПСЖ едва ли ще вземе Ернанес - там им играят Тиаго Мота и Матюиди, а според мен той не е по-класен пт нито един от двамата, пък и 20 млн. и на 29 ... :| Със Салах стана одисея вече - ако ще взимате-взимайте , никога не съм харесвал подобен вид сделки - един месец се тръби и накрая ... дедов :mrgreen: :lol: За това в повечето случаи е по-добре да не се разгласяват интересите на даден клуб, а директно да се действа и да се каже при сключена вече сделка. Щото като се размиришат нещата, какт остана в случая, почват фалшивите интереси от други отбори, с цел да се вдигне цената и става ... в общи линии циганска работа. :lol: С Бейл как станаха работите лятото - Бейл в Реал, после в Юнайтед, после остава в Тотнъм, после незнамкъдеси, през това време еврейна изхарчи парите и накрая им го сложи на Реал :mrgreen: Не, че хваля отбора си, ама Овчаров действа много правилно - нищо :!: не казва, само спекулации по медиите и накрая ... трансфера на турчина се обяви в последния ден, най-вероятно вече е било подписано като се разбра ;) Така се действа :!: А сега при потвърден интерес към Салах, тия има да ви разиграват ...

Вчера сме предложили оферта за Ернанес .Преди това ,някой да е споменал за интерес към него ? Не .
Ай стига с твоите глупави разсъждения Боянчо . Няма смисъл да настройваш феновете ни против ръководството ,те достатъчно си ги плюят.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 яну 2014 11:43

Точно :!: Предложили сте оферта и сега цената ще удари тавана ;) Трябва да искате играча на 100% - разбирате се за цената, подписвате и тогава се обявява, а не само медийни звезди да се изявяват. А то какво става - първо Салах, после Ернанес, после М'Вила - ясно е, че няма пари за всички, ама поне да има приоритети, а то ... Гледах слухове, че ще опитате за Шоу и Джей Родригес в пакет :roll:

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 21 яну 2014 12:07

Ами, ако вземат Мата(такива са слуховете от снощи), класата им ще нарастне значително.Макар че, според мен не се нуждаят от такъв тип футболист, защото имат Рууни и Кагава, които могат да играят добре на тази позиция.Апък и яко ще се набутат, ако извадят 40М за Мата, който е играл 5 мача тоя сезон.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 яну 2014 12:18

Мисля, че ако успеем да се класираме за ШЛ за следващия сезон, дали може наще да се пробват с една оферта за Иско....да Реал го взеха да замести Йозил и той почна много добре там, но напоследък рядко влиза в състава и въпреки, че Анчелоти казва, че ще разчита много на него, може самия играч да иска да напусне, за да играе повече, а ми се струва, че ще ни свърши идеална работа като атакуващ халф.....друг е въпроса, че Реал дори да склонят да продават, ще искат голяма сума.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 яну 2014 13:35

Gil-galad написа:Мисля, че ако успеем да се класираме за ШЛ за следващия сезон, дали може наще да се пробват с една оферта за Иско....да Реал го взеха да замести Йозил и той почна много добре там, но напоследък рядко влиза в състава и въпреки, че Анчелоти казва, че ще разчита много на него, може самия играч да иска да напусне, за да играе повече, а ми се струва, че ще ни свърши идеална работа като атакуващ халф.....друг е въпроса, че Реал дори да склонят да продават, ще искат голяма сума.

Иско би бил страхотен трансфер,но ще трябва да извадим много пари,което ще е доста трудно като се има предвид собствениците,а и едва ли ще иска да напусне Реал Мадрид... :(
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”