Хареса ли ви стартът на "Под прикритие" сезон 4 ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Хареса ли ви стартът на "Под прикритие" сезон 4 ?
Казаха, че пети сезон ще има ако има достатъчно интерес към този сезон.
-
Значи си правят нещо едно към гьотере пък ако стане?Има отпуснат бюджет,трябва са се усвои. 

- paceto
- Контакти:
Ами в интервю на Митовски като спомена затова каза и друго нещо, че по сценарии Попов е трябвало да умре още в сезон 1. Поради големият интерес към него като персонаж са решили да го оставят, така че всичко зависи от зрителите, кое как възприемат.
Ето какво казва точно ден преди премиерата на новият сезон.
Четвъртият сезон на “Под прикритие”, който тръгва утре по БНТ, е трябвало да бъде последен за сериала. Но от успеха му сега зависи колко още ще заснеме екипът. Това разказаха в четвъртък вечерта продуцентите на “Под прикритие” Димитър Митовски и Иван Дойков от “Камера” и програмният директор на БНТ Севда Шишманова.
В самото начало, когато тръгва сериалът, екипът е решен да убие инспектор Попов, в чиято роля е Владимир Пенев, още в края на първия сезон. Но заради интереса на зрителите той оцелява.
Ето какво казва точно ден преди премиерата на новият сезон.
Четвъртият сезон на “Под прикритие”, който тръгва утре по БНТ, е трябвало да бъде последен за сериала. Но от успеха му сега зависи колко още ще заснеме екипът. Това разказаха в четвъртък вечерта продуцентите на “Под прикритие” Димитър Митовски и Иван Дойков от “Камера” и програмният директор на БНТ Севда Шишманова.
В самото начало, когато тръгва сериалът, екипът е решен да убие инспектор Попов, в чиято роля е Владимир Пенев, още в края на първия сезон. Но заради интереса на зрителите той оцелява.
и аз се присъединявам към мнението,че сериала тотално загуби смисъл,след като заглавието е "Под прикритие",а Мартин вече е разкрит,то тогава всичко е нонсенс,тоя трябваше отдавна да го няма,сега усещам че подготвят куката да бъде уше,но той е тотално неподходящ,трябваше косъма да остане жив и той да поеме щафетата ,а некадърния мартин най-после да го изгонят
stefani написа:Определено има какво да се желае още от българските филми, но винаги ги предпочим пред турски, рускосъветски и корейски
Викаш друго са си хамериканските филми, в които черният винаги е доброто ченге, а лошите са белите.

Графът написа:не! шляпането на турски ме отврати. ако исках да гледам анадолщини (а аз не искам) щях да си пусна бтв. дано го пооправят, щото иначе му слагам феса и дгд.
Що не се възмущавате от "шляпането" на английски от сутрин до вечер по всички телевизии ? Ще кажете, че английският е международен език. Да, ама тук е България !
Иначе, аз също забелязах, че турският в серията е малко в повече. Вероятно, за да продадат продукцията на огромния турски пазар. Все пак "Под прикритие" вече успешно се продава в доста други държави.
Също така не ми хареса обръщението на Куката пред олтара "мършо" ... Смятам, че, колкото и огорчен да е един българин от Господ, никога няма да се обърне по този начин. Леко преиграване имаше ...
Хареса ми също сбиването между ченгетата от НСБОП и агентите от ДАНС. В реалния живот тази вражда наистина съществува. Хубаво е, че екипът на "Под прикритие" се стреми да се придържа максимално към действителността.
Като цяло такъв сериал не сме правили от времето на "На всеки километър". Добър е ! Е, нормално е когато се съберат повече сезони и много серии да се разводнят нещата, но пак грабва вниманието, а това е най-важното.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

- vratar4eto
- Контакти:
Не бих казал, че съм чак разочарован, но си личи, че никой не е очаквал подобен успех и е мислено за 1, максимум 2 сезона. Третия някак си го добутаха, но оттук нататък по-интересно едва ли ще стане. Въпреки това все още става за гледане и със сигурност не е по-зле от повечето хамерикански екшъни, които дават по родните телевизии.
Фен съм, но в тая серия турския ми дойде в повече, а и Куката да го беше презаредил този пистолет поне веднъж за целия епизод. А най-яко беше в бордея като бягаше и стреляше назад по коридор широк 4 метра, две горили след него на 6-7 метра заемаха целия коридор и го гонят и стрелят и никой дори не бе ранен???? Единият е гангстер, дет убива наред, другите охрана:) Не е доизпипано нещо. Дано се поправят малко
Интериорни врати - Врати хармоника
- frente atleti
- Контакти:
Казвал съм го не веднъж не е мястото на този филм в БНТ ! Една телевизия която се изхранва от данъците ни с хитова крими сапунка и всичко с идеята да се докопат много пари това добре ,ама какво научи зрителя нещо ново от филма
Кога исторически филм по националната ни телевизия
Това искам да гледам ! Младежта да научава за историята ни и да я познава и да се гордее с нея това няма да им носи пари ,но е жизнено важно за нацията ни
!

[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
- metodito
- Контакти:
Супер е! Единственият негатив - 25 мин. серия, 30 мин. реклама.
Хаха, забелязахте ли мацката на плаката. Няма ли кой да й хвърли един тампон?

Предполагам помните убийството на Фарук, нали? И друго не ми хареса: че синът на Фарук го играе българин.
+1 На същото мнение съм.
Хаха, забелязахте ли мацката на плаката. Няма ли кой да й хвърли един тампон?

Предполагам помните убийството на Фарук, нали? И друго не ми хареса: че синът на Фарук го играе българин.
Също така не ми хареса обръщението на Куката пред олтара "мършо" ... Смятам, че, колкото и огорчен да е един българин от Господ, никога няма да се обърне по този начин. Леко преиграване имаше ...
+1 На същото мнение съм.
- cooldoctor
- Контакти:
Пари да дават за гледане, не бих гледал подобни щуротии.