Хареса ли ви стартът на "Под прикритие" сезон 4 ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Re: Хареса ли ви стартът на "Под прикритие" сезон 4 ?

Мнениеот Shn0rhelez » 20 яну 2014 22:00

Истината е една.От добре направена,с приличен сюжет,кримка,,Под прикритие се превърна в бозаво екшънче,жалко копие на холивудския кич,предназначен за плиткоумници-консуматори на ГМО пуканки.
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 20 яну 2014 22:01

Определено беше добър и дъщерята на Джаро е доста добра.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 20 яну 2014 22:01

stefani написа:Определено има какво да се желае още от българските филми, но винаги ги предпочим пред турски, рускосъветски и корейски :lol:

рускосъветски ха-ха-ха,хо-хо-хо,хи-хи-хи,разсмя ме от сърце :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

stefsto
Контакти:

Мнениеот stefsto » 20 яну 2014 22:03

В България трябва да се забрани правенето на филми от нашенци. Нищо смислено, само кръв, секс, убийства - отврат.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 20 яну 2014 22:03

Тъкмо и аз изгледах първия епизод :mrgreen: Чат-пат не е зле, ама много турско бе братче, сякаш на хората не им стигат всички турски сапунки по БТВ и Нова, че и в Под Прикритие ги вкараха, тц тц, ако в другия епизод пак продължават така го спирам.Да не говорим, че наш Джаро проговори турски !?!? WTF, те турците и македонците дето гледат сериала кво ще си кажат, те всички българи май знаят турски.OMG !
[center]Levski & Lazio[/center]

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 20 яну 2014 22:27

не! шляпането на турски ме отврати. ако исках да гледам анадолщини (а аз не искам) щях да си пусна бтв. дано го пооправят, щото иначе му слагам феса и дгд.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 20 яну 2014 22:41

Съгласен съм с мненията на Шнорхела и kingofpop. За съжаление, от трети сезон насам сериалът вече не е интересен, сюжетът се изчерпа, а сега се разчита на подхвърлени "маняшки" реплики, които да впечатляват тийновете, много стрелба и тук-там силна актьорска игра от хора като Михаил Билялов и Захари Бахаров. Много плоско стана всичко, силно съм разочарован от първия епизод от новия сезон, който е отстъпление и от третия.
Колегите споменаха останалите слаби моменти. Не очаквам подобрение в следващите епизоди, тъй като сериалиът се е изчерпал откъм сюжет.

П.П. Щях да забравя - онзи Рафаел ли е, какъв е... Че той е Иво Захариев номер 2. Същата дървена и презвета игра.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 яну 2014 23:21

Графът написа:не! шляпането на турски ме отврати. ако исках да гледам анадолщини (а аз не искам) щях да си пусна бтв. дано го пооправят, щото иначе му слагам феса и дгд.

Не гледайте тези реплики на турски като нещо лошо или от към национализма, а го погледнете от друга гледна точка.
Погледнете го реално, защото голяма част от наркотиците идват от Турция и минават през България за другите страни, така че е нормално групировките в Турция да имат ключова роля в този бизнес, съответно и намират място в сюжетната линия в сериала.

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 20 яну 2014 23:51

Разочарован съм от старта на четвъртия сезон, точно както и очаквах. Сериалът се се изчерпва, което си е съвсем нормално, то няма как да е другояче, тоя процес лека-полека започна от 3-тия сезон и в настоящия се усеща тая слабост. Няма я тръпката и емоцията от първите 2 сезона. Колегите по-горе са споменали доста от нещата, които дразнят и някак си превръщат този така любим сериал в холивудска екшън-боза (не включвам турската нишка в тях, не е в това проблемът). Аз само ще добавя , че тва елементарно богохулстване в църквата ми дойде в повече.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 яну 2014 00:01

Абе ,след "На всеки километър" не сме правили свестен екшън сериал. :lol:

п.п. Сега сме на четвърти сезон(има ги всяка година),а някой да ми каже как ще се нарича петият? :roll:

Върни се в “Свободна зона”