".... Пирин да си стои във В група..."

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Re: ".... Пирин да си стои във В група..."

Мнениеот Andrew Eldritch » 17 яну 2014 18:11

Кашчей написа:
Andrew Eldritch написа:
Мляко с ориз написа:За далечна София не знам, но със сигурност в близка Варна има театър поне 2 пъти по-голям от този :lol: Най-големия на Балканите вика :mrgreen:

Техният е най-големият малък театър, а те са най-многобройната малобройна публика.

А зала "България" в София е по-голяма от Роял Албърт Хол, нали?
То и вашата многобройна публика спокойно ще напълни стадиона в Разград, че и половината ще е празен, ако не и повече.

Не съм отварял приказка за зала България и Роял Албърт Хол, ама щом ти твърдиш...

А нашата многобройна публика е пълнила доста по-големи стадиони от цитирания от теб.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 яну 2014 18:22

Andrew Eldritch написа:
Кашчей написа:
Andrew Eldritch написа:
Мляко с ориз написа:За далечна София не знам, но със сигурност в близка Варна има театър поне 2 пъти по-голям от този :lol: Най-големия на Балканите вика :mrgreen:

Техният е най-големият малък театър, а те са най-многобройната малобройна публика.

То и вашата многобройна публика спокойно ще напълни стадиона в Разград, че и половината ще е празен, ако не и повече.

Не съм отварял приказка за зала България и Роял Албърт Хол, ама щом ти твърдиш...

А нашата многобройна публика е пълнила доста по-големи стадиони от цитирания от теб.

Не си отварял дума, но правиш ехидни сравнения с размерите на театър в град, който е 50 пъти по-малък от София, та и аз направих сравнение с град, който е 5-6 пъти по-голям от София.

Че сте пълнили-пълнили сте, ама сте го пълнили заради гостуващият отбор.Ако беше само заради Левски щяхте да го напълните и с Пирин ГД, и с Нефтохимик, и с Локо Пд. А като гледам как пълните и Националният в мачовете срещу ЦСКА направо шапка да ви свали човек на многобройната и вярна публика!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 17 яну 2014 18:33

Кашчей написа:
Andrew Eldritch написа:
Кашчей написа:
Andrew Eldritch написа:

Не си отварял дума, но правиш ехидни сравнения с размерите на театър в град, който е 50 пъти по-малък от София, та и аз направих сравнение с град, който е 5-6 пъти по-голям от София.

Че сте пълнили-пълнили сте, ама сте го пълнили заради гостуващият отбор.Ако беше само заради Левски щяхте да го напълните и с Пирин ГД, и с Нефтохимик, и с Локо Пд. А като гледам как пълните и Националният в мачовете срещу ЦСКА направо шапка да ви свали човек на многобройната и вярна публика!

Не те знам какъв ти е проблема, а и честно казано не ме интересува. Заяждането ти с/у всичко свързано със софийските отбори е доста тъпо. Постът ми който се опитваш да иронизираш е свързан с този тук (иде реч за театър)
Ивайло Лудогорец написа:Не само ,че има но е и най-големия на балканите ако не се лъжа . Или поне в България. Забравил съм вече .
[offtopic]Изображение[/offtopic]

А относно това кога и с кого сме си пълнили стадиона не мисля да споря. За теб важи максимата "всяка крива, успоредна на Априлската линия, всъщност е права"
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 яну 2014 18:38

Най-продуктивните школи в България са тези на Пирин и Марица.Бяха и все още са.Най-многобройната гостуваща публика която съм виждал в Пловдив са на Пирин и Марек.Ако някой по-възрастен ме оспорва, мога да се обоснова.Пирин заедно с пловдивските отбори и Берое бяха едни от малкото които се ,,опъваха'' на държавните грандове.Г-н Домусчиев дава повече интервюта от ББ и се носи на гребена на вълната,но явно е забравил на кой отбор е собственик,а това че е ваалия на цяла област не му прави чест.Футбола не е театър и ако иска да ходи на представление да отскочи до Русе.Там имат театър,но да стои далече от стадиона.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 яну 2014 09:06

Plovdiv1912 написа:
...........може би е по-добре Пирин да си стои във В група...............

http://gong.bg/view_article.php?article_id=397675

И това го казва човек, собственик на отбор, без нито един собствено създаден футболист!
Редно е Домусчиев да се извини за тези думи!

Разбира се. То така се определя кой е за А група. Ако даден отбор създаде няколко футболиста ще може ем публиката да издава маймунски звуци, ем отбора нищо да не играе хем да е за А група. Дребната подробност, че отбора може би ще е неспособен да победи тим от Б група в официален мач не си струва да се обсъжда разбира се.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 яну 2014 09:08

Plovdiv1912 написа:
Кашчей написа:
Plovdiv1912 написа:
И той трябва да се разпорежда кой в коя група да играе????
Смисъла е един!
Пирин трябва да е в А група, за сметка на новопръкнали се отборчета, които са само временно явление!

Вие тогава чий го дирите в А група, след като нямате още и 4 години от създаването си?

Всъщност, ти къде видя, че Домусчиев се разпорежда с нещо, или просто по навик да плювнеш по него, понеже е по-добър стратег от Цецо :evil:

Защо намесваме и Цветан Василев?
А ние сме в А група, защото сме там от създаването й!
И имаме нещо, което Домусчиев никога няма да има!

История от Сопот?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 18 яну 2014 10:27

Кашчей написа:
Andrew Eldritch написа:
Кашчей написа:
Andrew Eldritch написа:

ЛЕВСКИ напълни Националния няколко пъти с отбори като ЛИВЪРПУЛ,РЕЙНДЖЪРС,БАРСЕЛОНА,ВЕРДЕР,ЧЕЛСИ,УДИНЕЗЕ,КИЕВО...
защо другия гранд не напълни Нациналния поне веднъж?
с ЛИВЪРПУЛ действащ Еврошампион 16 ниляди
с Фулъм 30 хиляди
когато се изказваш,първо чети,чети,чети,чети..................... и тогава с..ри, но с това дето си чел и не си запомнил не се бриши!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 яну 2014 10:33

valkaredgi написа:
Кашчей написа:
Andrew Eldritch написа:
Кашчей написа:
Andrew Eldritch написа:

ЛЕВСКИ напълни Националния няколко пъти с отбори като ЛИВЪРПУЛ,РЕЙНДЖЪРС,БАРСЕЛОНА,ВЕРДЕР,ЧЕЛСИ,УДИНЕЗЕ,КИЕВО...
защо другия гранд не напълни Нациналния поне веднъж?
с ЛИВЪРПУЛ действащ Еврошампион 16 ниляди
с Фулъм 30 хиляди
когато се изказваш,първо чети,чети,чети,чети..................... и тогава с..ри, но с това дето си чел и не си запомнил не се бриши!

И к`во ме бърка мен другият "гранд", че ми го даваш за пример? И на двата ни "Гранд Великософийски" публиката е една стока-големи хвалби и закани, а стадионите ви порутени и празни.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 20 яну 2014 18:21

http://vbox7.com/play:3c5713b28c

Да разбирам ли , че и Лудогорец са за В група?

Върни се в “Свободна зона”