Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще ми излезнат ли тея мачове според вас?
Ники Волу-Керкира Under 2.5(1,61) 20евро
FT:1-1
FT:1-1
Последна промяна от smoothc на 20 яну 2014 21:00, променено общо 1 път.
- Черният козел
- Контакти:
zzzzbg написа:УБА нема да паднат!!!!!!! Мача ще е мноо закучен до първия гол на УБА и после Евертън ще хвърлят всичко напред и УБА ще им изрежат още 1-2гола!!!! Тука може да се пробва ТР 3:1, а ако се пробваме на ПП-КР 2-1, може да изкараме по некоя кинта
Тоя мач си е 1х2
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- dreben23
- Контакти:
Така е, но и Валядолид имат нужда от точки. Баските ги харесвам именно заради силни дух, който показват в мачовете им, но трябва и да се отбележи, че понякога ги няма никакви.
Няма ги Микел Рико и Муниаин сред титулярите гледам, другите са тук. Има ги и стартовите състави.
Няма ги Микел Рико и Муниаин сред титулярите гледам, другите са тук. Има ги и стартовите състави.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Черният козел
- Контакти:
sandi74 написа::mrgreen:![]()
Санди-Учителю дай си мнението за У.Б.А-Евертън
- Черният козел
- Контакти:
smoothc написа:Ники Волу-Керкира Under 2.5(1,61) 20евро
Екстра,бива, добър залог
- Черният козел
- Контакти:
dreben23 написа:Така е, но и Валядолид имат нужда от точки. Баските ги харесвам именно заради силни дух, който показват в мачовете им, но трябва и да се отбележи, че понякога ги няма никакви.
Така е, но не бих го играл х2,ти си решаваш успех ти желая.
Мароко-Уганда 1Х(1,30)
Стяуа-Унион Берлин Х2(1,42)
За 25 евро
За 25 евро
- Черният козел
- Контакти:
smoothc написа:Мароко-Уганда 1Х(1,30)
За 25 евро
Втория мач е приятелски,1х2 тото/6от49/
- dreben23
- Контакти:
Валядолид също имат нужда от точки. Баските ги харесвам именно заради силния дух, който показват в мачовете си, но трябва и да се отбележи, че понякога ги няма никакви.
Хубаво е първо даден двубой да се проучи, преди да гледате коефициентите. А и напоследък не залагам и не си тормозя мозъка с коеф. Повечето ги слагат ниски, за да ни заблудят още повече, например при мен се случва следното: харесвам си някой мач, гледам, че е с много нисък коеф. който не ме устройва, започвам да търся други варианти за изхода на мача и оттам следва и грешката. Затова пускат ниски, за да почнем да ровим за по-висок коеф, и се прецакваме с грешен избор. Точно така се случва в едно 70 процента от случаите, затова коеф ще ги гледам чак след като съм си избрал мачовете за тотото, както си правех преди. Но почне ли да се залага твърде често, почваш да се ръководиш по коеф., не по собствената си преценка.
Може да пробвате, преценката е доста по-точна, отколкото да се водим от коеф. А когато не залагам, преценката ми е най-точна.

Хубаво е първо даден двубой да се проучи, преди да гледате коефициентите. А и напоследък не залагам и не си тормозя мозъка с коеф. Повечето ги слагат ниски, за да ни заблудят още повече, например при мен се случва следното: харесвам си някой мач, гледам, че е с много нисък коеф. който не ме устройва, започвам да търся други варианти за изхода на мача и оттам следва и грешката. Затова пускат ниски, за да почнем да ровим за по-висок коеф, и се прецакваме с грешен избор. Точно така се случва в едно 70 процента от случаите, затова коеф ще ги гледам чак след като съм си избрал мачовете за тотото, както си правех преди. Но почне ли да се залага твърде често, почваш да се ръководиш по коеф., не по собствената си преценка.
Може да пробвате, преценката е доста по-точна, отколкото да се водим от коеф. А когато не залагам, преценката ми е най-точна.
***САМО ЦСКА!***
Върни се в “Игри и забавления”