Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Възможно ли е Батков...?

Мнениеот Stahlgewitter » 12 яну 2014 15:08

Балкански Орел написа:
Drunken_Master написа:Кой ви излъга,че Батков бил зле финансово ? Като не знаете нещо,не дрънкайте глупости.Имам много добър приятел,който му е лична охрана и ми е разказвал "колко е зле финансово" и каква ламя е...И кфа е тая тъпа тема.Щял да види смисъла ? Ти в час ли си бе мен,той ако знае един футболист,че ще го продаде за тройно повече пари мислиш ли,че ще се откаже...

Аз имам приятел, който е лична охрана на Ахмед Доган и ми каза че е голям патриот и ДПС е създадена за доброто на България :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз имам приятел,който не е охрана на никой и ми каза,че това,което говорите са пълни глупости.
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 яну 2014 15:14

metodito написа:
Ти в час ли си бе мен,той ако знае един футболист,че ще го продаде за тройно повече пари мислиш ли,че ще се откаже...

Бе не помня много случаи, в които се е вкарвал - Гара, Гари, Тасевски, Бардон, Домо, Жо, Зе, сега с малкия, Гонзо, който продаде не един път :mrgreen: , Телкийски, Топчо, Иванков, Кривия... да продължавам ли. Той да смята може.

Тъй...И...Това за колко време - за 20 години.Вие лично сте с най-погрешните трансфери...Що не добави и Жеан Карлос вътре ? Жоро Метъла ? Иво Главата ? Кевин Бру ? Сержиньо Грийн ? Опоку ? Мюлдер ? Джон Ингълс - шотландския боец ? Тони Калво ? Жоао Силва ? Ели ? Сьорд Арс ? Роман Прохазка ? До утре мога да ти пиша имена...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 яну 2014 15:17

Бащицата е прост като гъз и толкова лаком, че не сере та да не хаби материал от себе си! :lol: :mrgreen:

А иначе ше се научи как да управлява правилно клубът, когато цъфнат налъмите! Този и на завързано куче леб не може да даде, вие говорите за футболен клуб! Не случайно му фалираха всички други фирми и му остана само Левски и се е хванал за клубът като удавник за сламка!

Не случайно дивизията едно време за него написаха следното:

БАТКОВ, ТИ СИ ПРОСТ ЧОВЕК, ЛЕВСКИ Е ГОЛЯМ ЗА ТЕБ!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 12 яну 2014 15:19, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
mikata

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот mikata » 17 яну 2014 09:12

Вуцов: Левски да забрави за титлата, трудно ще вземе и Купата
17 януари 2014 05:19
"За 24 май отборът няма да има нов сектор", категоричен е той

Легендата на Левски Иван Вуцов беше категоричен, че сините нямат шанс за титлата тази година. По думите му, воденият от Тони Здравков отбор трудно би се преборил и за Купата на България.

"Според мен е невъзможно тази година да вземем трофей. С този тим е нереално Левски да стане шампион. Аз мисля, че и Купата на България няма да можем да спечелим. Не искам да подценявам работата на треньора Тони Здравков. Той тепърва ще показва какво може. Просто за мен реалностите са такива. Боли ме много, но съм свикнал да казвам истината, колкото и неприятна да е тя. В последните години ни изпревариха много и в подготовката, и във финансирането и най-вече в селекцията. Все пак не губя оптимизма си. Винаги след тежка буря е изгрявало слънце. Това го очаква и Левски в близките години", заяви той.

"За мое най-голямо съжаление наистина се оказах прав и нещата около стадион "Георги Аспарухов" вървят на зле. Аз не съм против построяването на по-модерен стадион, на по-луксозни трибуни. И аз искам остъклени и покрити сектори, удобни седалки и т.н. Така е в Европа, но ние сме още много далече от там. "Герена" в никакъв случай не беше грозен и амортизиран стадион. Фактът че, че централната му трибуна беше разрушена много трудно, говори, че съоръжението е било наистина добре построено и все още годно за използване. Левски просто нямаше належаща необходимост в този момент от разрушаване на трибуната. Абсурдно е да разрушиш нещо, без да нямаш пари да построиш ново. Алармирах, че такова строителство ще е много скъпо и докато не бъде осигурено изцяло финансово няма защо да се разрушава трибуната, но нямаше кой да ме чуе", каза Вуцов пред ПИК.

"Не е нормално отбор като Левски да остане без стадион, но явно така е било писано. Искам да отбележа и още едно нещо, което не е хич маловажно. За да напълниш един модерен стадион, трябва да имаш силен отбор с добри футболисти. В момента Левски това го няма. Нито класни играчи, нито клубен стадион. При това благоприятно време можеше да се строи от януари до май и на 24 май всичко да е готово за честванията, но това няма да стане. За вековния си юбилей Левски ще има едно недостроено съоръжение. Това е грозната истина. Грешната стратегия по селекцията и финансиране в последните години доведоха отбора до това състояние. Не си преценихме възможностите. Ние в момента нямаме реално добър отбор. Доведоха се хора, които нямат качества да играят в Левски. Смениха се много треньори и накрая - едно нищо. То е и нормално като няма пари, да няма и добри играчи. На "Герена" нещата постепенно се наслагваха в последните години и сега им берем негативите", каза синята легенда.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 яну 2014 00:49

Eх, стигнахме дотам Вуцов да бие камбаната в ролята на будния човек...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 яну 2014 12:11

Изображение

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 яну 2014 18:00

Е това,като го видях преди няколко дни,онемях.
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 яну 2014 09:15

Феновете събират Батков и Тонев на среща за Сектор "А"

Идеята е двамата да не могат да си прехвърлят топката един на друг

Феновете на Левски ще организират в близките дни среща, на която да се информират за бъдещето на строящия се нов Сектор А на стадион "Георги Аспарухов".

На нея се очаква да присъстват собственикът на клуба Тодор Батков и шефът на Управителния съвет Иво Тонев. Идеята на привържениците е да съберат двамата, а ръководителите да дадат конкретни отговори на зададените въпроси.

"На срещата с Тонев трябва да бъде поканен и Тодор Батков. Когато двамата са изправени един срещу друг, няма да си прехвърлят отговорността", пишат феновете в специална декларация.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 яну 2014 10:53

Хахаха, платените фенове ще държат сметка на чорбаджиите си :lol:
Тодоре, какви са тия циркове?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 яну 2014 15:33

Кошмарно развитие точно в навечерието на 100-годишния юбилей ще стряска Левски до самия празник. "Сините" може да останат без лиценз, нещо което доскоро беше немислимо. Дългове за половин милион лева тормозят 100-годишния гранд. Те трябва да бъдат изплатени до края на март, иначе ще последва съдбата на ЦСКА отпреди пет години и половина. Голямата част от тези разходи са заради управлението на иначе чакания като месия Наско Сираков. Те са предимно обезщетения, пише вестник "Труд". На изгонените от Вълка трима играчи - Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Жоао Силва се дължат общо 180 хил. лв.

:mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”