rhaegar написа:Ам аз какво съм виновенВсе пак учтиво се поинтересувах на колко години е и не направих нищо
![]()
А бре по-директно ми задай въпрос... Че сЪ обърквам с такива намеци...

На 28...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Ам аз какво съм виновенВсе пак учтиво се поинтересувах на колко години е и не направих нищо
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:rhaegar написа:Ам аз какво съм виновенВсе пак учтиво се поинтересувах на колко години е и не направих нищо
![]()
А бре по-директно ми задай въпрос... Че сЪ обърквам с такива намеци...![]()
На 28...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ZinedineZidane написа:Ти кат' каза на 30, още малко ще изкараш, че ше гоня бабичка... На 30 са си в силите... и са ми във възможностите...![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:ZinedineZidane написа:rhaegar написа:Ам аз какво съм виновенВсе пак учтиво се поинтересувах на колко години е и не направих нищо
![]()
На 28...
Не, неАз бях замалко да налазя една на 13 в дискотеката тука
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
ZinedineZidane написа:JackPackage написа:Middlesbrough написа:Аз не се напивам вечеи почти не слушам чалга :Д
![]()
На чалга бар сигурно не съм ходил от 2-3 години :Д
Чехъла играе![]()
![]()
![]()
![]()
Само отбелязвам, че почти не слуша чалга... И сигурно и почти не се напива...
JackPackage написа:тц тц...даже и лична карта немала бе...![]()
Много мразя като пускат такива в дискотеката, трябва да й искаш лична карта преди да я почерпиш нещо
rhaegar написа:ZinedineZidane написа:rhaegar написа:Ам аз какво съм виновенВсе пак учтиво се поинтересувах на колко години е и не направих нищо
![]()
На 28...
JackPackage написа:ZinedineZidane написа:Ти кат' каза на 30, още малко ще изкараш, че ше гоня бабичка... На 30 са си в силите... и са ми във възможностите...![]()
![]()
еми, не са мойта таргет група вече - сега всеки си знае за него
ZinedineZidane написа:rhaegar написа:ZinedineZidane написа:rhaegar написа:Ам аз какво съм виновенВсе пак учтиво се поинтересувах на колко години е и не направих нищо
![]()
На 28...
Мани, то требе да се ходи с някой, който не пие, че да им проверява документите предварително... Иначе от налазване на девойка, ше вземеш да налазиш нЕкой член на НК...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта