Юнайтед загуби и продължава да копае дъното,а Златан ще продължи да ни радва с изпълнения като това,спечелило приза "Пушкаш" за най-красив гол в Света за сезона:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hKADOErP5kI[/youtube]
За феновете на Юнайтед пък остава да преглътнат горчивата чаша и да се надяват Мойс да бъде уволнен преди края на сезона.
Юнайтед загуби,Ибра остава в професионалния футбол! ! !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Юнайтед загуби,Ибра остава в професионалния футбол! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Re: Юнайтед загуби,Ибра остава в професионалния футбол! ! !
Ибра е голям!!! Ама едно нещо не ми стана ясно - ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО ВСЕ ЗАЛАГА НА СИГУРНО

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Съгласен съм ,че Мойс не е за Юнайтед и не трябваше въобще да го назначават само защото бил шотландец като дъвката ама кой да го замести ,ако го изгонят сега ?!
По-добре да добутат сезона и от лятото да мислят за промени .
milka написа:Съгласен съм ,че Мойс не е за Юнайтед и не трябваше въобще да го назначават само защото бил шотландец като дъвката ама кой да го замести ,ако го изгонят сега ?!
и кое му е по-доброто...

ако дойде нов сега ще има време до края на сезона да свикне с играчите и от септември да наложи стила си вече...хидинк свободен ли е бтв

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

..защо от няколко месеца си мисля , че всъщност Фергюсън с избора си на заместник, направи само едно нещо - подсигури си поне няколко години спокойствие ..... защото знае , че ще остане най добрия треньор в историята на Юнайтед .... хм .... странно .... дано греша ...
Мойс велик си ! 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
kingofpop написа:milka написа:Съгласен съм ,че Мойс не е за Юнайтед и не трябваше въобще да го назначават само защото бил шотландец като дъвката ама кой да го замести ,ако го изгонят сега ?!
и кое му е по-доброто...![]()
ако дойде нов сега ще има време до края на сезона да свикне с играчите и от септември да наложи стила си вече...хидинк свободен ли е бтв
Аз не очаквам Мойс да го махнат така или иначе де ама все пак той явно не е за голям отбор кат Юнайтед макар да имаше добри класирания с Евертън .
По-добре МЮ да бяха взели Мартинез

Фъргюсън го назначиха през 86-та, а първата му титла беше през 93-та. Когато купи Кантона, между другото, не съм много сигурен, че без него щяха да станат шампиони. Мойс първо трябва да развали стария отбор и чак после да почне да прави негов. Ако са искали да пазят стария, трябваше да направят като Ливърпул навремето - след Шенкли дойде помощникът му, след Пейсли - неговият помощник, след Фейгън - един от играчите и отборът си беше същия и играеше по стария начин. Или Барселона преди 2 години.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Ето, Ето, Ето' О .... !

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

- slash1912
- Контакти:
Мойс има мисия-да върне отбора там,където беше преди Съра.Така като гледам има всички предпоставки да успее 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]