ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема
не съм имал време да чета,но някой би ли ми казал цени на билетите!

-
- Контакти:
Тея Залзбург са големи дървета и разчитат само на физиката си и мисля,че ако успеем да задържим повече топката ще ги победим,ако ще и едно на мъка,но ако наще футболистчета започнат пак да я хвърлят напреде безадресно,ще имаме много проблеми и най-много един Х на мускули да изкараме.На трибуните мощно,колкото и да сме.Мачкай лавина!
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Успех на Левски.Време е за първи точки......
ЕМИЛ написа:Успех на Левски.Време е за първи точки......
Дано да са 3

- levskar in CY
- Контакти:
Успех! Дано ги изненадаме..
[offtopic]Няма ли да се намери кой да пусне един стрийм чрез някоя от р2р програмите? Сопкаст например, тя е най-добрата за мен. Писна ми от тоя Justin.tv, нито качеството е хубаво, нито може да се гледа нормално - прекъсва през 1 минута като гледат много хора.[/offtopic]
[offtopic]Няма ли да се намери кой да пусне един стрийм чрез някоя от р2р програмите? Сопкаст например, тя е най-добрата за мен. Писна ми от тоя Justin.tv, нито качеството е хубаво, нито може да се гледа нормално - прекъсва през 1 минута като гледат много хора.[/offtopic]
- delqnski47
- Контакти:
Искам да им разпорите задниците от е*ане не ми пука,че сте вечният враг пожелавам Ви успех и дано да имате късмет а не кат при нас да ни вкарват от рикошети и от дузпи,от няма нищо 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Искам да им разпорите задниците от е*ане не ми пука,че сте вечният враг пожелавам Ви успех и дано да имате късмет а не кат при нас да ни вкарват от рикошети и от дузпи,от няма нищо
Мерси мерси

- comandosa1
- Контакти:
Айде успех момчета, дано имаме късмет.
ПОБЕДА!
ПОБЕДА!