Ливърпул - Астън Вила 18.01.2014 | 19:30 | 2-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Астън Вила 18.01.2014 | 19:30
Мата и Алонсо биха ни се отразили много добре. Отделно ще ни се отразят добре поне 1 бек. Но каквота сабя покаже. Нямаме конкуренция и при вратарите. Ще се радвам поне 2-3 трансфера да направим.
crimson написа:Мата и Алонсо биха ни се отразили много добре. Отделно ще ни се отразят добре поне 1 бек. Но каквота сабя покаже. Нямаме конкуренция и при вратарите. Ще се радвам поне 2-3 трансфера да направим.
Спим, срам ни е да си поискаме. Чакаме някой да го пуснат за продажба че да почнем да търсим. Моуриньо защо грам не му дремеше като водеше преговори с Ашли Коул зад гърба на Арсенал? Защото го искаше и го взе.
Liverpool_EC написа:Не е така .Не е въпроса халфовете само "да тичат,да се борят на воля ,да покриват пространства и квото искат да праят"
Примера ми беше риторичен,говорех за позицията на Джерард,освен това халфовете освен в атака играят и в защита.Ти постоянно говориш само за фаза атака и понеже си луд фен на играчи тип Кутиньо(защото всичките ти изброени халфове са такъв тип-разиграващи),ако и вчера не разбра че само с техничарчета не става-не знам кога ще разбереш...Ако си гледал мача Арсенал-Евертън по рано през сезона,там играха изброените Йозил,Касорла,Уилшър и бяха напълно обезличени на Емирейтс,чак не знаеха 'кво да правят.Ама Мартинез излезе подготвен и наясно знаещ как да им противодейства и после играчите му с една страхотна тактическа дисциплина му приложиха идеите на терена.Нищо общо с нашия мач на Емирейтс.Ако Роджърс продължава с неговите експерименти,наистина скоро ще почна дълбоко да съжалявам,че не взехме Мартинез вместо него...
Кутиньо вчера беше супер зле наистина,чак се чудя как има хора които не знаят защо бил сменен той-ами точно щото един от тия 4ма непомагащи в защитната фаза трябваше да отстъпи място на Лукас и при положение,че падаме с 1:2 няма да извади Суарез или Стъридж,единствените които могат да вкарват,значи останаха Кутиньо и Стърлинг,а при трагичната игра на първия цяло полувреме не знам 'кво се учудвате.Даже следващия мач няма да е зле да остане пейка и да влезе второто полувреме,понадъхан щото много му падна формата на момчето .
И как не уцелихме един играч с тия наеми да свърши някаква работа,Шахин,Моузес и тоз куц,куц кон Сисоко-ето ги още 10 мил заминали на вятъра.Надявам се с връщането на Енрике и Фланагън тоз манго да не го видя повече и в групата за мача.Енрике не съм му голям фен,ама и в защита е по адекватен и в атака постоянно се включва и играе смело 1:1 и мнг помага на крилото с постоянните си набези,вярно че е неефективен в завършващата фаза и супер мнг я мачка на моменти,а и страда от няква странна болест да я гърдира за щяло и нещяло,ама в сравнение със тоз Сисоко си е направо бек-мечтаРазликата при нас и отборите над нас е,че те си взимат готови играчи (Фернандиньо му трябваха 7-8 кръга да влезе в час и вече е машина) а ние,чакаме 20 годишни момчета,като Кутиньо,Алън,Хендерсън,Алберто,Илори да си развият потенциала,ама това отнема към 3,4 г.И има куп обстоятелства дали въобще,ще успеят...
салах и кабай са две постижими цели и класни играчи.
Да ама и за тях трябва някой да извади исканите пари-Хенри се опари един път и сви байраците...тва американците са еб@хти чип-шит нацията...стане ли въпрос "за няколко долара повече"и край-всичко приключва!!!
Не бе, ясно ми е ,че тук цялото форумче ,начело с Петърчо ,сте влюбени в дървени рогачи .Аз обаче харесвам креативните играчи .Аз самия съм такъв . Всеки си има предпочитания ,разбира се . Вие ,за това бяхте влюбени и в Далгиш и в грозния дървен ,праволинеен и безрезултатен футбол ,който той практикуваше .Аз обаче , харесвам Барса и не само тях ..и Байерн ,Атлетико М също и всички грамотни отбори ,които могат да си подават топката .Защото ми пълнят душата ,като ги гледам .Харесва ми това трайно разиграване ,харесва ми динамиката ,движението с топка и без топка ,харесва ми лекотата с която разиграват и градят атаките си ,харесва ми и резултатноста ..харесва ми и това ,че обичат да унижават противника и го отказват рано рано . А тук при нас играта я гради ...дърводелец като Хендерсън . Смях в залата .
Нямаме халфове . Нашите халфове ,са трагични ,точно като на манафите .
Коутиньо ми харесва .Но Коутиньо няма с кой да си я подаде .Нека да сложим един Йозил до него ,да видите ,за какво става въпрос ?? Но си прав за младоста и неопитноста. Така е ,аз го споменах скоро .На нас ни трябват да привличаме опитни и класни играчи ,които са поне на 25 години .
Даваш ми пример за Евъртън ,но не поглеждаш ,че изтъкнах точно Евъртън ,че си подават много по добре топката от нас .Нека четем по добре ,ако може . Освен това ,ти ми даваш пример със Арсенал .Ок ,аз веднага те питам ,кой е на първо място ? И веднага ти затварям устата .
Освен това ,те са на първо място а играят без типичен дефанзвиен халф ,Петърчо(това вече е за повтарящия от три години едно и също като грамофонна плоча) . Не искам ние да играем без такъв халф ,но ние си имаме и той се казва Лукас Лейва .Същият този Лукаса Лейва ,който целия форум плюеше а сега го превъзнасят за господ и реват за неговата контузия .Смях.
Освен това Петърчо ,аз само прогнозирах ,че Роджърс гласи за там Джерард ,НО не съм искал Джерард да играе там .Нека да се опитаме да мислим,много моля. Ако поне малко ,можехте да мислете ,нямаше да ги има ,многото излишни коментари ,изпълнени с философски обяснения ,агресия и обиди.
Последна промяна от iznenada на 19 яну 2014 20:41, променено общо 4 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- TEDIMAR99
- Контакти:
Ето нещо забавно от мача:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=laFEWnhT3iY&feature=share[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=laFEWnhT3iY&feature=share[/youtube]
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Салах и Кабай накуп са мираж ! Ако вземем някой то това ще е Салах. На отбора му липсва играчът, който трябва да даде последния пас. Филипе е този играч, но е твърде малък, твърде крехък, неопитен, на всичкото отгоре не играе на позицията си. Роджърс не прави хубаво впечатление с постоянните рокади. В защита, в халфовата линия. Имаме две прекрасни двойки центр. защитници (Агер-Коло, Шкъртел-Сако). Трябва ни конкуренция на десния бек, както и опции на левия(там Сисоко е повече от кошмарен). В средата имаме прекрасен деф. халф, но само 1(справка: Челси има 5). Човекът, който трябва да прави играта засега липсва или просто е неефективен. Нямаме ляво крило. Нямаме дясно крило(Стърлинг колкото и да е добър е на 18 год.). Имаме двама прекрасни центр. нападателя, но ни трябва още 1.
Това са 6 нови играча. В най-лошия случай. Салах решава проблемите на крилото. КОУТИНЬО ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЦЕНТЪРА. Един измежду Хендо и Джерард трябва да седне на пейката. Според мачовете ще бъдат ротирани. Ето това нещо ако го видим няма да се чудим защо кога как, но засега не виждаме нищо такова. Най-креативния ни играч играе на крилото, а в центъра няма достатъчно идеи.
Салах + Коутиньо в центъра и ТОП 4 ще изглежда далеч по-реална цел.
Това са 6 нови играча. В най-лошия случай. Салах решава проблемите на крилото. КОУТИНЬО ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЦЕНТЪРА. Един измежду Хендо и Джерард трябва да седне на пейката. Според мачовете ще бъдат ротирани. Ето това нещо ако го видим няма да се чудим защо кога как, но засега не виждаме нищо такова. Най-креативния ни играч играе на крилото, а в центъра няма достатъчно идеи.
Салах + Коутиньо в центъра и ТОП 4 ще изглежда далеч по-реална цел.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Когато отборите пред теб непрекъснато печелят, е много трудно да ги изпревариш. Не бива да си позволяваш грешки, а това е нормално да стане. За мен "Ливърпул" не трябва да съжалява прекалено много от мача с "Астън Вила", защото това е традиционно неудобен съперник у дома. Тази традиция е дългогодишна. Трите точки бяха възможни и щяха да са изключително ценни, но точно тази среща изобщо не съм мислил, че е сигурна победа.
Трябва да се върне тима на победния път. Място в четворката трябва да се спечели на всяка цена, а нещо повече ще стане, ако първите три започнат да губят точки поред. Положението на Стъридж трябваше да бъде реализирано, както и на Суарес, но късметът този път не беше с тима на Роджърс.
Плюс за "Ливърпул" е, че няма европейски изяви и че играе единствено за "своята" купа - ФА къп. То кои ли купи в Англия не са на "червените", макар че някои не са печелени от доста време?
Дербито на Мърсисайд трябва да бъде спечелено от "червените", на всяка цена.
Трябва да се върне тима на победния път. Място в четворката трябва да се спечели на всяка цена, а нещо повече ще стане, ако първите три започнат да губят точки поред. Положението на Стъридж трябваше да бъде реализирано, както и на Суарес, но късметът този път не беше с тима на Роджърс.
Плюс за "Ливърпул" е, че няма европейски изяви и че играе единствено за "своята" купа - ФА къп. То кои ли купи в Англия не са на "червените", макар че някои не са печелени от доста време?
Последна промяна от daniel875 на 19 яну 2014 21:38, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:Трябва да се върне тима на победния път. Място в четворката трябва да се спечели на всяка цена, а нещо повече ще стане, ако първите три започнат да губят точки поред.
Точно за това става въпрос ! ТОП 4 е целта. За момента я покриваме. След 38-мия кръг ще говорим успешен или не е сезона.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
KingKenny написа:daniel875 написа:Трябва да се върне тима на победния път. Място в четворката трябва да се спечели на всяка цена, а нещо повече ще стане, ако първите три започнат да губят точки поред.
Точно за това става въпрос ! ТОП 4 е целта. За момента я покриваме. След 38-мия кръг ще говорим успешен или не е сезона.
Ако "Евертън" спечели трудното гостуване в Западен Мидланд, временно "Ливърпул" ще е пети. Мачът с "карамелите" е много важен, но не трябва да се преекспонира, че има фундаментално значение за целия сезон. "Ливърпул" е домакин на всички съперници около и пред него, изключвайки манчестърци.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:KingKenny написа:daniel875 написа:Трябва да се върне тима на победния път. Място в четворката трябва да се спечели на всяка цена, а нещо повече ще стане, ако първите три започнат да губят точки поред.
Ако "Евертън" спечели трудното гостуване в Западен Мидланд, временно "Ливърпул" ще е пети. Мачът с "карамелите" е много важен, но не трябва да се преекспонира, че има фундаментално значение за целия сезон. "Ливърпул" е домакин на всички съперници около и пред него, изключвайки манчестърци.
Точно така. Тези 8 точки изглеждат големи, но посрещаме Евертън,Арсенал,Сити, Челси, Нюкасъл и Тотнъм ! Това са 6 мача. Нищо не е невъзможно, но все пак ТОП 4 е цел номер 1 !
daniel875 написа:Когато отборите пред теб непрекъснато печелят, е много трудно да ги изпревариш. Не бива да си позволяваш грешки, а това е нормално да стане. За мен "Ливърпул" не трябва да съжалява прекалено много от мача с "Астън Вила", защото това е традиционно неудобен съперник у дома. Тази традиция е дългогодишна. Трите точки бяха възможни и щяха да са изключително ценни, но точно тази среща изобщо не съм мислил, че е сигурна победа.
ФА категорично не е нашата купа, но ще бъде престъпление да не се натегнем да вземем поне нея.