Кой колко дава за "златото" на Олимпиада Сочи 2014 ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: Кой колко дава за "златото" на Олимпиада Сочи 2014 ?

Мнениеот damageplan » 19 яну 2014 06:42

pepo написа:
damageplan написа:България спокойно може да обяви награда 1 000 000 евро за златен медал .

За Нагано,бяха обявили някаква сериозна сума(мислейки,че няма как да стане),ама Дафовска ги изненада и я мотаха бая време!

Дано и сега има изненада , аз считам че Сани Жекова има потенциал да поднесе голямата изненада .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 яну 2014 09:27

Син до гроб_ написа:Защо не се изнесеш да живееш при другаря Путин? Напълно нормален въпрос, така че не ми разтягай локуми. ......или там другаря Кутев няма да киха парички,а?

Всъщност Путинчо дава много кадърни парички на блогърите и "независимите" журналя, които го венцехвалят, но не съм убеден, че наш виалчо ще се справи.

По темата - Сочи е най-малоумната идея на Путин може би. По-малоумна от тази, когато вдигна цената на водката и сумата и руснаци почнаха да се тровят със самогон. Олимпийският комплекс ще е след години един огромен паметник, който няма как да си върне парите. Като корейските стадиони, които няма как да си ги избият по простата причина, че те хората футбол не играят, а бейзбол. Или като оня комплекс-изложение, забравих му името в Москва - нещо "на народите на СССР".

Цялостната идея за Олимпийските игри е извратена в Ново време и не се пази основната идея - за силата на човешките възможности и дух, а дай да покажем на света какъв го вадим.

ред. Сетих се - за [url=http://ru.wikipedia.org/wiki/Всероссийский_выставочный_центр]това[/url]говоря - Всеросси́йский вы́ставочный центр.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 19 яну 2014 10:39

Всички комплекти медали във всички дисциплини,ще бъдат спечелени от Путин.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 19 яну 2014 13:03

Само някой да бъзикне някоя тема за Русия и всички русофоби се качват на клона или изпълзяват от дупките си ,почват да плещят дежурните си глупотевини и да се правят на големи разбирачи хумористи .

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 19 яну 2014 15:43

viali69, нали човек, който се занимава с конспирации? Трябва да ти е ясно,че спорта е голяма пропаганда и това,че руснаците дават много пари означава,че искат да прокарат тяхната пропаганда повече.

Потребителски аватар
пегъзимузовски
Контакти:

Мнениеот пегъзимузовски » 19 яну 2014 19:51

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2-I1TrZAaUY#t=18[/youtube] :) :) :) Нито съм русофил , нито американофил ,аз съм българофил и ви казвам едно - на тази олимпиада май ще стават големи циркове . :)

pomiqr130

Мнениеот pomiqr130 » 19 яну 2014 23:43

Освен при фигуристите не виждам къде другаде ще вземат злато.

Аз давам 1 лв. за злато на българин.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 яну 2014 16:04

Ислямистка група в руския Северен Кавказ пое отговорност за атентатите във Волгоград и заплаши, че ще извърши нападения на Олимпиадата в Сочи.
Групата е свързана с иракската терористична групировка "Ансар ал Суна", която пък е свързана с "Ал Кайда"

А, Ал Кайда е какво ? Американска терористична групировка, т.е. САЩ стои зад атентата и зад евентуалните бъдещи атентати в Русия около Сочи.

Върни се в “Свободна зона”