Бербатов - отново най-полезен.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Бербатов - отново най-полезен.
И аз съм фен на Ман Юнайтед, обаче Барби не ми харесва .Не мога да разбера защо автоматично трябва да го харесваме, само защото е българин . Не стига , че е мързелив, ами е и страшно неефективен ! Имаме нужда от голаджия като Батистута-едно положение , един гол при това красив ! Иначе Барби не е лош футболист,ама какво от това след като не може да реши един важен мач !
- EL GALAKTIKO
- Контакти:
В момента Бербо, Гигс и Ван Дер Сар ,влачат Ман Юнайтед и другото всичко са глупости
Бербатов е най-полезен в мачовете срещу по-малките отбори. Откакто премина в Юнайтед вкарва основно на скромни тимове или отбори в криза. Точно за това не игра и на финала на ШЛ. Лично според мен Бербо в мачовете с отборите от топ4 трябва да влиза след 65 мин, когато се поизморят защитниците на противника и той да има шанс да блесне. Иначе го поздравявам за малкото, но красиви голове, които са много ценни в борбата за титлата.
Последна промяна от fr3ak_boy на 06 ное 2009 09:38, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
EL GALAKTIKO написа:В момента Бербо, Гигс и Ван Дер Сар ,влачат Ман Юнайтед и другото всичко са глупости
Мисля, че пропускаш Евра и Флечър.
весел е и неговият вид,
EL GALAKTIKO написа:
В момента Бербо, Гигс и Ван Дер Сар ,влачат Ман Юнайтед и другото всичко са глупости
Да а Руни ги гледа особенно Бербатов и да ви кажа не отричам и важните голове на Бербатов като този с Болтън в добавеното време но са доста малко, а миналия сезон Бербатов беше изолиран защото Руни и Роналдо играеха футбол на виска скорост, а сега пак казвам в мачовете с отборите от топ 4 а и тези които за разлика от Блекбърн не позволяват на МЮ да диктува темпото на игра просто не върви защото когато Бербатов получи получи топката за да тръгне на скорост същото важи и за Валенсия той се спира да съгласен съм, че я гали но вкрайна сметка я гали до тъча или аут линията и атакта отива подяволите.
И да Българин съм и да от ЦСКА съм и да обичам МЮ бил съм на мачове в Театъръ на мечтите и в това че меря Бербатов само като играч на любимия отбор а не като Българин не виждам нищо лошо.
И Оле не бягаше много но за малкото време в което играеше на терена вкарваше доста Бербатов да се учи от него но както казаха по-горе той е на 30 години за кога да се учи.
Да а Руни ги гледа особенно Бербатов и да ви кажа не отричам и важните голове на Бербатов като този с Болтън в добавеното време но са доста малко, а миналия сезон Бербатов беше изолиран защото Руни и Роналдо играеха футбол на виска скорост, а сега пак казвам в мачовете с отборите от топ 4 а и тези които за разлика от Блекбърн не позволяват на МЮ да диктува темпото на игра просто не върви защото когато Бербатов получи получи топката за да тръгне на скорост същото важи и за Валенсия той се спира да съгласен съм, че я гали но вкрайна сметка я гали до тъча или аут линията и атакта отива подяволите.
И да Българин съм и да от ЦСКА съм и да обичам МЮ бил съм на мачове в Театъръ на мечтите и в това че меря Бербатов само като играч на любимия отбор а не като Българин не виждам нищо лошо.
И Оле не бягаше много но за малкото време в което играеше на терена вкарваше доста Бербатов да се учи от него но както казаха по-горе той е на 30 години за кога да се учи.
fr3ak_boy написа:Бербатов е най-полезен в мачовете срещу по-малките отбори. Откакто премина в Юнайтед вкарва основно на скромни тимове или отбори в криза. Точно за това не игра и на финала на ШЛ. Лично според Бербо в мачовете с отборите от топ4 трябва да влиза след 65 мин, когато се поизморят защитниците на противника и той да има шанс да блесне. Иначе го поздравявам за малкото, но красиви голове, които са много ценни в борбата за титлата.
ама наистина си говорите наизуст и си вярвате даже!
предния сезон в мачове срещу другите отбори от ТОП 4, Берба има по-добър актив от Рууни и Роналдо, 3 асистенции и 1 гол, като същевременно Юнайтед постигна 1 победа, 2 равни и 3 загуби!!! А това случайно да ти говори че точно срещу "скромни" тимове или отбори в криза, беше спечелена шампионската титла!!!
А защо не игра на Финала и за мене е все още е загадка! Надявам се някой ден САФ да отговори на такъв въпрос!

Lyubooo написа:fr3ak_boy написа:Бербатов е най-полезен в мачовете срещу по-малките отбори. Откакто премина в Юнайтед вкарва основно на скромни тимове или отбори в криза. Точно за това не игра и на финала на ШЛ. Лично според Бербо в мачовете с отборите от топ4 трябва да влиза след 65 мин, когато се поизморят защитниците на противника и той да има шанс да блесне. Иначе го поздравявам за малкото, но красиви голове, които са много ценни в борбата за титлата.
ама наистина си говорите наизуст и си вярвате даже!
предния сезон в мачове срещу другите отбори от ТОП 4, Берба има по-добър актив от Рууни и Роналдо, 3 асистенции и 1 гол, като същевременно Юнайтед постигна 1 победа, 2 равни и 3 загуби!!! А това случайно да ти говори че точно срещу "скромни" тимове или отбори в криза, беше спечелена шампионската титла!!!
А защо не игра на Финала и за мене е все още е загадка! Надявам се някой ден САФ да отговори на такъв въпрос!
Голът му беше срещу Челси, които бяха в криза под ръководството на Големия Фил. Освен това англичаните не винаги оценяват асистенцията. Искат голове.
Последна промяна от fr3ak_boy на 05 ное 2009 21:48, променено общо 1 път.
весел е и неговият вид,
- fabregas_949
- Контакти:
fr3ak_boy написа:Голът мw беше срещу Челси, които бяха в криза под ръководството на Големия Фил. Освен това англичаните не винаги оценяват асистенцията. Искат голове.
+1
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
а аз си мислех че темата е за това че Берба е НАЙ-ПОЛЕЗЕН, а не че е или не е ГОЛМАЙСТОР!
отделно в във всичките си интервюта, той си признава че предпочита да помогне на отбора да бие, без значение дали е вкарал или не! или напряко казано, той е ОТБОРЕН тип играч, а не индивидуалист!!!
отделно да ви припомня че Берба е имал оферта от МанЮн още докато е играл в Леверкузен! Така че САФ добре е запознат с качествата на Берба! Затова е малко смешно да се твърди че Берба не е за отбора или че непасвал на стила му! Щом САФ е решил че е за там, не мисля че трябва да се коментира!
Обаче и аз смятам че Берба има още да наваксва, даденото му доверие и най-вече, да почне да бележи по-често! Все пак вече този сезон го играе истински нападател!
отделно в във всичките си интервюта, той си признава че предпочита да помогне на отбора да бие, без значение дали е вкарал или не! или напряко казано, той е ОТБОРЕН тип играч, а не индивидуалист!!!
отделно да ви припомня че Берба е имал оферта от МанЮн още докато е играл в Леверкузен! Така че САФ добре е запознат с качествата на Берба! Затова е малко смешно да се твърди че Берба не е за отбора или че непасвал на стила му! Щом САФ е решил че е за там, не мисля че трябва да се коментира!
Обаче и аз смятам че Берба има още да наваксва, даденото му доверие и най-вече, да почне да бележи по-често! Все пак вече този сезон го играе истински нападател!

fr3ak_boy написа:Бербатов е най-полезен в мачовете срещу по-малките отбори. Откакто премина в Юнайтед вкарва основно на скромни тимове или отбори в криза. Точно за това не игра и на финала на ШЛ. Лично според Бербо в мачовете с отборите от топ4 трябва да влиза след 65 мин, когато се поизморят защитниците на противника и той да има шанс да блесне. Иначе го поздравявам за малкото, но красиви голове, които са много ценни в борбата за титлата.
Правилно! Ливърпул затова няма да стане скоро шампион , щото пада от "малките " отбори . Точно така Бербо ни спаси срещу Беларус - когато изнесе целия мач на гърба си.