Енергийният министър:Берое ще продължи да бъде подпомаган

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Енергийният министър:Берое ще продължи да бъде подпомаган

Мнениеот sandi74 » 19 яну 2014 18:02

hd29 написа:
sandi74 написа:Аман от лаици.Борба за спасение ще води Локо Сф и може и да не отпадне пак само ако другите отбори го спасят.Факт.

Ами каква ще е "борбата" на Берое във втората седмица,може би евротурнири :mrgreen:
Локо СФ,какво общо има в темата... :roll: ,а и пари на данъкоплатеца там не се харчат.

То и това оставаше и с парите от данъци други отбори да ви спасяват от отпадане,не че с тези 3 фена и 5 псета имате място в А група ама това е тема на съвсем друг разговор.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 яну 2014 18:04

sandi74 написа:
bulgaro написа:От 9 души персонал, в момента при мен работят трима старозагорци и едно момче от Казанлък. От 2000 г., от както имам този малък бизнес, през мен са минали общо шестима старозагорци. Иначе, всеки десети автомобил в Пловдив е със старозагорска регистрация. Не знам, дали сме зле, но явно има и по-зле.

Няма лошо,трябва да се дава хляб на ближния и то мек и пресен хлебец а ако има и нещо друго покрай него хавата става таман. ;)

:lol: Евала Санди! Само си пич!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 яну 2014 18:06

Къде в темата става дума за футбол :lol:
Мисля, че по-често трябва да пишеш думата "ФАКТ", защото само по един/два пъти в мнение е твърде малко и също губи тежест.
Разочароваш ме, последно време доста си свалил нивото си.
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 19 яну 2014 18:19

PFC Litex написа:Къде в темата става дума за футбол :lol:
Мисля, че по-често трябва да пишеш думата "ФАКТ", защото само по един/два пъти в мнение е твърде малко и също губи тежест.

Комсомолец,летвата е толкова високо и гордо вдигната че джудже като тебе може да мине спокойно под нея прав дори и да е качен на най-високата пожарникарска стълба.Факт,а вие гледайте да не изтървете къщичката за пиленца че ще изчезнете от картата на бг футболчето.Факт.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 19 яну 2014 18:24

SARVI_BG написа:
джони написа:Koлко пъти миньорите протестират заради неплатени отпуски и липса на заплати,колко пъти хората протестираха за цената на тока,това буквално да вземеш от залъка и топлото на хората,за да мъчиш и феновете да гледат анти-футбола на хубчев е гавра и наистина трябва да се намеси прокуратурата

А бе Папагал, ами Турските и държавните пари в банката на Помака ви...Марш от тук бе СОПУТКО.Играй си правилния футбол но у СОПУТ.

Е ти пък чак настръхна :lol: ,джони не е прав да се бърка и държи сметка .Това е кофтито на българина,вместо да се радва че някой се опитва да съживи амат. ни футбол-търси начин да очерни и провали всичко позитивно :arrow: Гадно племе сме,ей. Иначе Василев е такъв колкото и баща ти :idea: И един въпрос на Левски и ЦСКА кой ще дава :?:

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 19 яну 2014 18:25

SARVI_BG написа:Берое ще е вечно шампион ако играем само със СОПУТКИТЕ.Закривай Пернатите.

Прекаляваш :!:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 яну 2014 18:28

sandi74 написа:
PFC Litex написа:Къде в темата става дума за футбол :lol:

Комсомолец,летвата е толкова високо и гордо вдигната че джудже като тебе може да мине спокойно под нея прав дори и да е качен на най-високата пожарникарска стълба.Факт,а вие гледайте да не изтървете къщичката за пиленца че ще изчезнете от картата на бг футболчето.Факт.

Фен на отбор, който го спаси Олимпик Тетевен и с неговия лиценз от "А" окръжна директно влязоха в "А" професионална група няма, как да ме засегне, нали така Сашко, ако паметта ти е къса има Wikipedia, там пише, кои сте. :lol:
Олимпик-Берое-Тетевен-Стара Загора, да е жив и здрав Сашо Камилата. :lol:
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 19 яну 2014 18:37

Никой друже не е искал да те засяга просто фактите са си факти.Камилата е наше чедо,а ние сме държавно отроче.Факт.На който му харесва добре,а на който не му харесва още по-добре.Факт.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 яну 2014 18:48

sandi74 написа:Никой друже не е искал да те засяга просто фактите са си факти.Камилата е наше чедо,а ние сме държавно отроче.Факт.На който му харесва добре,а на който не му харесва още по-добре.Факт.

Въобще не съм изразявал мнение дали сте държавен отбор или не, единствено споделих, че сте изхарчили около 10 милиона и сте във втората седмица, което не е добре, то ест клуб е финансово стабилен, но резултати няма
Изображение

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 19 яну 2014 18:52

sandi74 написа:
hd29 написа:
sandi74 написа:Аман от лаици.Борба за спасение ще води Локо Сф и може и да не отпадне пак само ако другите отбори го спасят.Факт.

Ами каква ще е "борбата" на Берое във втората седмица,може би евротурнири :mrgreen:
Локо СФ,какво общо има в темата... :roll: ,а и пари на данъкоплатеца там не се харчат.

То и това оставаше и с парите от данъци други отбори да ви спасяват от отпадане,не че с тези 3 фена и 5 псета имате място в А група ама това е тема на съвсем друг разговор.

Когато фактите заговорят форумният "комик" търси спасение в изпростяването на разговора и темата.

Върни се в “Берое”