Енергийният министър:Берое ще продължи да бъде подпомаган

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Енергийният министър:Берое ще продължи да бъде подпомаган

Мнениеот balgarin » 19 яну 2014 17:20

bulgaro написа:Какво ви пречи кой и как финансира Берое? Нека си го има отбора, нека да си го има и теца, щото без тях съвсем ще се изпразни града. Пловдив гъмжи от старозагорци, които подбиват пазара на труда. Доколкото знам, във Варна били още повече, което не е добре.

Ще ме разплачеш :mrgreen: . Точно пък в Пловдив не виждам какво могат да правят старозагорци. Вие сте толкова зле, че се опитват да ви вливат някакви силици, като прехвърлиха разни институции в Пловдив. Ако на студентите викаш гастарбайтери, може.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 19 яну 2014 17:30

От 9 души персонал, в момента при мен работят трима старозагорци и едно момче от Казанлък. От 2000 г., от както имам този малък бизнес, през мен са минали общо шестима старозагорци. Иначе, всеки десети автомобил в Пловдив е със старозагорска регистрация. Не знам, дали сме зле, но явно има и по-зле.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 19 яну 2014 17:35

bulgaro написа:От 9 души персонал, в момента при мен работят трима старозагорци и едно момче от Казанлък. От 2000 г., от както имам този малък бизнес, през мен са минали общо шестима старозагорци. Иначе, всеки десети автомобил в Пловдив е със старозагорска регистрация. Не знам, дали сме зле, но явно има и по-зле.

Няма лошо,трябва да се дава хляб на ближния и то мек и пресен хлебец а ако има и нещо друго покрай него хавата става таман. ;)

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 яну 2014 17:39

bulgaro написа:От 9 души персонал, в момента при мен работят трима старозагорци и едно момче от Казанлък. От 2000 г., от както имам този малък бизнес, през мен са минали общо шестима старозагорци. Иначе, всеки десети автомобил в Пловдив е със старозагорска регистрация. Не знам, дали сме зле, но явно има и по-зле.

Няма лошо. А това с колите още по-малко е критерий. В Стара Загора всяка осма кола сигурно е с пловдивска регистрация. И през акъла не ми е минало, че автомобил с пловдивска регистрация може да е на жител на друго населено място освен Пловдив. Та трябва ли да твърдя, че майните са се изнесли при нас!? И не може да се върти бизнес и търговия между двата ни града?

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 19 яну 2014 17:46

balgarin написа:Даже малко ни дават.
Държавата показа на т.нар. частен бизнес как с малък бюджет се прави конкурентен футболен отбор. С държавно ръководство ФК Берое спечели 2 купи, при нас селекцията всеки трансферен прозорец е точно - 0 лева. Дават се умерени заплати. В момента т.нар. грандове се блъскат на опашка за наши футболисти.
А поне по думите на един Тодор Батков - две калъфки му излязоха над 10 млн. евро...

Според мен държавата показва,как се хвърлят народни пари на вятъра.Тия глупости за малкия бюджет и умерените заплати ги запази за себе си.Футболистите на Берое са едни от най-добре платените(особено чужденците)в първенството ни,а резултата от тази държавна инвестиция , е борба за спасение във втората седмица.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 19 яну 2014 17:50

hd29 написа:
balgarin написа:Даже малко ни дават.
Държавата показа на т.нар. частен бизнес как с малък бюджет се прави конкурентен футболен отбор. С държавно ръководство ФК Берое спечели 2 купи, при нас селекцията всеки трансферен прозорец е точно - 0 лева. Дават се умерени заплати. В момента т.нар. грандове се блъскат на опашка за наши футболисти.
А поне по думите на един Тодор Батков - две калъфки му излязоха над 10 млн. евро...

Според мен държавата показва,как се хвърлят народни пари на вятъра.Тия глупости за малкия бюджет и умерените заплати ги запази за себе си.Футболистите на Берое са едни от най-добре платените(особено чужденците)в първенството ни,а резултата от тази държавна инвестиция , е борба за спасение във втората седмица.

Аман от лаици.Борба за спасение ще води Локо Сф и може и да не отпадне пак само ако другите отбори го спасят.Факт.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 яну 2014 17:52

sandi74 написа:
rebel написа:
PFC Litex написа:От януари 2012 до декември 2013 Берое са похарчили над 10 милиона лева и резултата този сезон е втората седмица.

Нали разбираш че си написал уникална глупост

Не се хаби да му обясняваш.Нито ще те разбере,нито ще се усети.На него това му е уникалното.Факт. :mrgreen: :lol: :) :mrgreen:

Нзая, че чукча е писател, но все пак може да попрочетеш тук
За две години държавната енергетика е наляла в Берое над 3 милиона лева. През 2012-та за заплати, осигуровки, лагери, тренировки, командировки и данъци клубът е платил още почти 4 млн. лв. Тези пера обаче са платени не от енергетиката, а от дарения и продажба на футболни и телевизинионни права.

До момента БЕХ са дали 3 милиона, отбора за 2012 е похарчил още 4 милиона дошли от други пера, това прави 7 милиона.
За 2013 още не е готов финансовия отчет в търговския регистър, но похарчената сума вероятно е същата, това, колко прави бре?
За 2 години 10 милиона похарчени и сега втората седмица.
Последна промяна от PFC Litex на 19 яну 2014 18:02, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 19 яну 2014 17:57

tomba написа:Няма лошо,в статията не се казва,че аз,Иван и Георги спонсорираме Берое.

Влизат ли парите за отбора в цените на тока, парното и природния газ за бита и бизнеса, или те са за сметка на по-малката печалба на енергийния холдинг? Шефът на енергийния регулатор Боян Боев, който през 2012 г. за кратко оглавяваше управителния съвет на клуба, отговори с думите:„В цените на електроенергията влизат разходите, които са пряко свързани с лицензионната дейност на дружествата."

Така, че може да са милиминки, но в цената е калкулирана и издръжката на отбора.
на мен не ми пречи.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 19 яну 2014 17:59

sandi74 написа:Аман от лаици.Борба за спасение ще води Локо Сф и може и да не отпадне пак само ако другите отбори го спасят.Факт.

Ами каква ще е "борбата" на Берое във втората седмица,може би евротурнири :mrgreen:
Локо СФ,какво общо има в темата... :roll: ,а и пари на данъкоплатеца там не се харчат.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 19 яну 2014 18:00

PFC Litex написа:
sandi74 написа:
rebel написа:
PFC Litex написа:От януари 2012 до декември 2013 Берое са похарчили над 10 милиона лева и резултата този сезон е втората седмица.

Нали разбираш че си написал уникална глупост

Не се хаби да му обясняваш.Нито ще те разбере,нито ще се усети.На него това му е уникалното.Факт. :mrgreen: :lol: :) :mrgreen:

Нзая, че чукча е писател, но все пак може да попрочетеш тук
[quote}За две години държавната енергетика е наляла в Берое над 3 милиона лева. През 2012-та за заплати, осигуровки, лагери, тренировки, командировки и данъци клубът е платил още почти 4 млн. лв. Тези пера обаче са платени не от енергетиката, а от дарения и продажба на футболни и телевизинионни права.

До момента БЕХ са дали 3 милиона, отбора за 2012 е похарчил още 4 милиона дошли от други пера, това прави 7 милиона.
За 2013 още не е готов финансовия отчет в търговския регистър, но похарчената сума вероятно е същата, това, колко прави бре?
За 2 години 10 милиона похарчени и сега втората седмица.[/quote]
Много стисната тази държава бре,трябваше поне 3 пъти повече да отпусне за този период.Момко млади,не се сконфузвай абсолютно доказан футболен лаик си.Факт.

Върни се в “Берое”