Докога???Представление "Ние сме боклуците от Източна Европа"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Re: Докога???Представление "Ние сме боклуците от Източна Европа"

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 19 яну 2014 16:30

[quote="Ювиги_Дуло"]Попаднах на някакво безумно мероприятие във Фейсбук - https://www.facebook.com/eastrubbish?fref=ts

Някаква самозвана групичка актьорчета, за които никой не чувал и няма и да чуе, си позволява на ни нарича "Боклуците от Източна Европа". Е, докога, ще търпим сами да се унижаваме, бива народопсихология, бива, ама чак пък толкова. Просто ми не търпя вече някакви пишлемета на ме слагат под общ знаменател само за да се подмазват на западняците, които вероятно им дават пари за това. Режисьорът им е германец все пак. Зле сме и винаги ще сме, може да не сме изгубили битка, но винаги ще ни мачкат, щом не можем да си имаме достойнството. Какъв боклук съм аз?????? Потомък съм на хора, които са били велики, докато по техните земи още не е имало следа от разум. Нещастници жалки. Ей затова умрях от кеф Пиронкова като натупа това грухтящо говедо Кербер. Кой е боклука сега, питам, г-н Режисьора и мазни чуждопоклонни актьорчета. Махайте се, щом не ви харесва, ходете да миете чинии и кенефи, щом мислите, че сме боклуци. Само да ви кажа, че който е боклук тук, ще си остане боклук и там. Недорасляци. Прав ви път!!!!![/quo
А не умря ли от кеф, когато Левски натупа ГРУХТЯЩИЯ ЦСКА :) Когато в Парламента избраха... Пеевски ( СЪЩО ГРУХТЯЩ ) :) и т.н. Болните от комунизъм, могат да умрат от всичко друго, но не и от кеф :!:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 яну 2014 16:59

Ювиги_Дуло написа:Попаднах на някакво безумно мероприятие във Фейсбук - https://www.facebook.com/eastrubbish?fref=ts

Някаква самозвана групичка актьорчета, за които никой не чувал и няма и да чуе, си позволява на ни нарича "Боклуците от Източна Европа". Е, докога, ще търпим сами да се унижаваме, бива народопсихология, бива, ама чак пък толкова. Просто ми не търпя вече някакви пишлемета на ме слагат под общ знаменател само за да се подмазват на западняците, които вероятно им дават пари за това. Режисьорът им е германец все пак. Зле сме и винаги ще сме, може да не сме изгубили битка, но винаги ще ни мачкат, щом не можем да си имаме достойнството. Какъв боклук съм аз?????? Потомък съм на хора, които са били велики, докато по техните земи още не е имало следа от разум. Нещастници жалки. Ей затова умрях от кеф Пиронкова като натупа това грухтящо говедо Кербер. Кой е боклука сега, питам, г-н Режисьора и мазни чуждопоклонни актьорчета. Махайте се, щом не ви харесва, ходете да миете чинии и кенефи, щом мислите, че сме боклуци. Само да ви кажа, че който е боклук тук, ще си остане боклук и там. Недорасляци. Прав ви път!!!!!

То заглавието не се отнася към всички българи... конкретно е насочено към такива индивиди като теб - BALGARIQ NA TRI MORETA!!! :roll:
[center]Изображение[/center]

Ювиги_Дуло
Контакти:

Мнениеот Ювиги_Дуло » 19 яну 2014 17:32

За какво ме плюете???? Че се чувствам горд, че съм българин, за това ли? Претопили са ви мозъка на всички, затова ни смучат кръвта отвсякъде. Даже браво на тези келешчета, че са взели пари от германците, щото и без това никой няма да им обърне внимание на глупостите, освен няколко индивида тука, които се срамуват от България. Срам ме е от вас!!! Нямам търпение да се разкарате всичките. Аз съм бил в чужбина и знам какво е да не си в страната си. Сега ме плюете, обаче един ден като се махнете и сте още по-нещастни, ще разберете, ама ще е късно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 19 яну 2014 17:35

КНДР написа:Докога ли ? Докато сме слуги на ЕС и САЩ дотогава. Като си искате капитализъм, ще си търпите гаврите.
Социализма да пази България!

Ех, да имаше кой да снима на времето табелите по морето с надписи : "За българи и за кучета — забранено"

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 19 яну 2014 17:51

Че не е редно всички да се слагат под един знаменател, не е редно, но нима ние също не го правим спрямо циганите, турците, сирииците и всички други различни от нас? Европейците виждат в нас, точно това което виждаме ние в циганите. За тях ние сме циганите на Европа, макар да има много читави хора между нас. Повечето сме мизерни, крадливи, лъжливи и изпълнени със злоба.

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 19 яну 2014 17:53

plamenst7 написа:Че не е редно всички да се слагат под един знаменател, не е редно, но нима ние също не го правим спрямо циганите, турците, сирииците и всички други различни от нас? Европейците виждат в нас, точно това което виждаме ние в циганите. За тях ние сме циганите на Европа, макар да има много читави хора между нас. Повечето сме мизерни, крадливи, лъжливи и изпълнени със злоба.

Много точно си описъл капиталистите. Поздравления.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 19 яну 2014 17:59

КНДР написа:
damyanov1963 написа:
КНДР написа:Докога ли ? Докато сме слуги на ЕС и САЩ дотогава. Като си искате капитализъм, ще си търпите гаврите.
Социализма да пази България!

А когато бяхме слуги на СССР цяла Европа и запада се прекланяха пред нас! Какви времена бяха само! А, КНДР?

Ние никога не сме били слуги на СССР. Имаше взаимно уважение между страните от соц блока. Тодор Живков беше хитрец и винаги измуфтваше нещо от Съюза! Ние почти нищо не им давахме в замяна. Сега в еврейския съюз(ЕС) ни крадат и ние даваме повече, отколкото получаваме.

Вие сте нагъл и долен комунистически престъпник и лъжец служещ на чужда и враждебна на България страна - СССР и вашето място е в затвора , където е мястото на всички болшевишко-комунистически престъпници и убийци!Колкото до сатрапа и масов убиец Тодор Замфиркьов Жижков, който искаше да затрие България от политическата карна на света официално правейки я 16 - та съветска република, следователно той е антибългарин , служил вярно на СССР!През 1998г. това комунистическо изчадие постъпва мъжки, като пуква! А СССР(Русия) граби и уищожава България вече 70 години!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 19 яну 2014 18:04

plamenst7 написа:Че не е редно всички да се слагат под един знаменател, не е редно, но нима ние също не го правим спрямо циганите, турците, сирииците и всички други различни от нас? Европейците виждат в нас, точно това което виждаме ние в циганите. За тях ние сме циганите на Европа, макар да има много читави хора между нас. Повечето сме мизерни, крадливи, лъжливи и изпълнени със злоба.

Не е точно така,защото държавата си е наша и може да си харесваме или не,каквото си искаме.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 19 яну 2014 18:27

Черният козел написа:

Не е точно така,защото държавата си е наша и може да си харесваме или не,каквото си искаме.

Европейците могат да кажат същото.

Reckless

Мнениеот Reckless » 19 яну 2014 18:29

Да бе, ние сме най-великите а те така да се отнасят с нас... Завиждат ни. На кое, не знам, но определено ни завиждат, защото сме най-великите.

Върни се в “Свободна зона”