Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA 78 написа:flo написа:Нали знаеш, че в момента говориш само с информация, която си чел по вестниците и форумите. Аз ти говоря с факти.
Отделно не се притеснявай за нас. Със сигурност съм по-информиран от теб за моя отбор и мога да ти гарантирам, че от лятото кръв ще ******** от яд. По точно първата порция ще е още март месец.
И много ясно, че не сме съдени от играчи от треньори като винаги сме били коректни към всички да си плащаме задълженията на време. Не като някои други.
Ти говориш с факти?!!
Факти,които си прочел от онлайн изданията на същите вестници,истинноста на информацията я отричаш когато става въпрос за клуба от Подуене!Интересно ми е дали визираш някакъв имагинерен договор с "Газпром"(който договор го сключвате от има-няма 3 години и постоянно сте на финалната права,този договор е толкова близо и същевременно толкова далеч
)
.
Относно "флуидната дефекация":Вие ще я осъществите още до края на този месец по повод новина(новини) за ЦСКА!!

flo написа:Фактите са малко по-горе в сайта на СРС. Може да го отвориш, ако не си до сега.
А за Газпром ще си говорим след няколко месеца.
flo написа:Интересно ми е на тия от СРС не им ли писна да получават през ден документ "не са платили", "не са платили", "не са платили", "не са платили", "не са платили" с името "Цска". Няма ли да направят нещо по въпроса
Кировец написа:И ся какво?
Някой завел дело срещу ЦСКА? О, ЧУДО!?!
Кировец написа:flo написа:Интересно ми е на тия от СРС не им ли писна да получават през ден документ "не са платили", "не са платили", "не са платили", "не са платили", "не са платили" с името "Цска". Няма ли да направят нещо по въпроса
Интересно ми е ЦСКА няма ли правото да се защитава по назованите казуси? Или съда трябва да работи само в посока против ЦСКА и да взима решения, които най-вече са съгласувани с подуенските мечти?

Кашчей написа:Кировец написа:И ся какво?
По принцип не е чудо, но в духа на изказванията на Лупи е притеснително.
Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:И ся какво?
По принцип не е чудо, но в духа на изказванията на Лупи е притеснително.
С течение на времето обаче се оказва, че не ЦСКА трябва да се притеснява, а хората, които си мислят, че завеждайки дело същото е спечелено на 100%.
Това е от мен по темата за съдилищата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта