Докога???Представление "Ние сме боклуците от Източна Европа"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Докога???Представление "Ние сме боклуците от Източна Европа"

Мнениеот stefani » 19 яну 2014 14:21

Дали искат или не искат в Западна Европа ще са принудени да интегрират :lol: поне 50 % от циганите ни в близките години ! Да му мислят сега те, а не ние :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 19 яну 2014 14:33

Ювиги_Дуло написа:
dodo7271 написа:
Ювиги_Дуло написа:Попаднах на някакво безумно мероприятие във Фейсбук - https://www.facebook.com/eastrubbish?fref=ts

Някаква самозвана групичка актьорчета, за които никой не чувал и няма и да чуе, си позволява на ни нарича "Боклуците от Източна Европа". Е, докога, ще търпим сами да се унижаваме, бива народопсихология, бива, ама чак пък толкова. Просто ми не търпя вече някакви пишлемета на ме слагат под общ знаменател само за да се подмазват на западняците, които вероятно им дават пари за това. Режисьорът им е германец все пак. Зле сме и винаги ще сме, може да не сме изгубили битка, но винаги ще ни мачкат, щом не можем да си имаме достойнството. Какъв боклук съм аз?????? Потомък съм на хора, които са били велики, докато по техните земи още не е имало следа от разум. Нещастници жалки. Ей затова умрях от кеф Пиронкова като натупа това грухтящо говедо Кербер. Кой е боклука сега, питам, г-н Режисьора и мазни чуждопоклонни актьорчета. Махайте се, щом не ви харесва, ходете да миете чинии и кенефи, щом мислите, че сме боклуци. Само да ви кажа, че който е боклук тук, ще си остане боклук и там. Недорасляци. Прав ви път!!!!!

Ами ще трябва да те слагат под общ знаменател, защото очевидно не разбираш за какво става дума...

Ами ще ме светнеш ли, щом си толкова наясно :idea: :idea: :idea:
Представление "с подкрепата на Гьоте институт" :shock: :shock: :shock:

Няма да те светна. То акъла или го имаш, или го нямаш. Ти си чугунена глава, не приемаш други мнения. За теб всички думи на английски и немски са мръсни думи, както в случая с "Гьоте институт" :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 19 яну 2014 14:40

Докога ли ? Докато сме слуги на ЕС и САЩ дотогава. Като си искате капитализъм, ще си търпите гаврите.
Социализма да пази България!
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 яну 2014 14:42

Вместо да се цупиме, като ощипани девственици, когато ни наричат боклуци, по-добре да направиме така, че да не ни наричат такива. А най-тъпо е да се хвалиме, че сме "най-старата" нация в Европа! Като е така, значи би трябвало да сме много пред другите, а не сега да ни викат боклуци, щото ние се натискаме да ходиме да живееме и работиме там, а не те тука!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

pomiqr130

Мнениеот pomiqr130 » 19 яну 2014 14:44

После се чудите защо средната заплата в България е по-ниска от минималната в ЕС! Защото сте тъпи и първосигнални. Коментират нещо само по заглавието му без да са го гледали, както коментират и изказване на някого само по заглавието му и почват да цъкат, а ако се излъжеш да прочетеш цялото интервюто разбираш, че е извадено от контекста.

„Ние сме боклуците от Източна Европа“ е чувството и разбирането на актьорите как хората от Западна Европа и собственото им правителство се отнасят с тях. Разбира се с чувство за самоирония, предвид сложността на темата и натрупванията.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 яну 2014 14:57

КНДР написа:Докога ли ? Докато сме слуги на ЕС и САЩ дотогава. Като си искате капитализъм, ще си търпите гаврите.

А когато бяхме слуги на СССР цяла Европа и запада се прекланяха пред нас! Какви времена бяха само! А, КНДР?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Ювиги_Дуло
Контакти:

Мнениеот Ювиги_Дуло » 19 яну 2014 15:16

dodo7271 написа:
Ювиги_Дуло написа:
dodo7271 написа:
Ювиги_Дуло написа:Попаднах на някакво безумно мероприятие във Фейсбук - https://www.facebook.com/eastrubbish?fref=ts

Някаква самозвана групичка актьорчета, за които никой не чувал и няма и да чуе, си позволява на ни нарича "Боклуците от Източна Европа". Е, докога, ще търпим сами да се унижаваме, бива народопсихология, бива, ама чак пък толкова. Просто ми не търпя вече някакви пишлемета на ме слагат под общ знаменател само за да се подмазват на западняците, които вероятно им дават пари за това. Режисьорът им е германец все пак. Зле сме и винаги ще сме, може да не сме изгубили битка, но винаги ще ни мачкат, щом не можем да си имаме достойнството. Какъв боклук съм аз?????? Потомък съм на хора, които са били велики, докато по техните земи още не е имало следа от разум. Нещастници жалки. Ей затова умрях от кеф Пиронкова като натупа това грухтящо говедо Кербер. Кой е боклука сега, питам, г-н Режисьора и мазни чуждопоклонни актьорчета. Махайте се, щом не ви харесва, ходете да миете чинии и кенефи, щом мислите, че сме боклуци. Само да ви кажа, че който е боклук тук, ще си остане боклук и там. Недорасляци. Прав ви път!!!!!

Ами ще трябва да те слагат под общ знаменател, защото очевидно не разбираш за какво става дума...

Ами ще ме светнеш ли, щом си толкова наясно :idea: :idea: :idea:
Представление "с подкрепата на Гьоте институт" :shock: :shock: :shock:

Няма да те светна. То акъла или го имаш, или го нямаш. Ти си чугунена глава, не приемаш други мнения. За теб всички думи на английски и немски са мръсни думи, както в случая с "Гьоте институт" :)

Ти си чугинена глава! Не разбираш ли, че по този начин го прикриват, няма как да го направят директно. Ще ми обясниш ли тогава с какви очи взимат пари от германците, след като са недоволни от това как ни приемат швабите, а? Мазни нихилистчета!

А другия ненормалник КНДР няма какво да го коментирам, защо още не е отишъл в Корея като толкова му харесва, не разбирам. Да го пратя там в някой лагер, да му се дръпнат очите от работа, бой и .....

България над всички, разберете!

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 19 яну 2014 16:11

damyanov1963 написа:
КНДР написа:Докога ли ? Докато сме слуги на ЕС и САЩ дотогава. Като си искате капитализъм, ще си търпите гаврите.

А когато бяхме слуги на СССР цяла Европа и запада се прекланяха пред нас! Какви времена бяха само! А, КНДР?

Ние никога не сме били слуги на СССР. Имаше взаимно уважение между страните от соц блока. Тодор Живков беше хитрец и винаги измуфтваше нещо от Съюза! Ние почти нищо не им давахме в замяна. Сега в еврейския съюз(ЕС) ни крадат и ние даваме повече, отколкото получаваме.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 19 яну 2014 16:14

Ето защо, ноооо не знам до кога: "...Откажете се, другарю Първанов, моля Ви от сърце", стана възрастна жена, която подчерта, че е от сталинския набор в БКП и преди дни навършила 60 години партиен стаж, без да изневерява на партията и на идеите дори в мислите и съня си. Тя сподели още, че през последните дни, като обикаляла поликлиники заради болестта си, не срещнала човек, който да харесва АБВ и идеята за конкурентна листа. "Помислете, другарю Първанов, не цепете партията - това ще бъде крах. Така мислят хората от периферията, на чиито гласове разчитате за АБВ", предупреди неин набор от село Кладница и допълни: "Трябват ни хора, които да критикуват всички неудачи, но да си останат верни на партията".
Кои сме и от къде сме, не е така, нали... :oops:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 19 яну 2014 16:16

КНДР написа:
damyanov1963 написа:

Ние никога не сме били слуги на СССР. Имаше взаимно уважение между страните от соц блока. Тодор Живков беше хитрец и винаги измуфтваше нещо от Съюза! Ние почти нищо не им давахме в замяна. Сега в еврейския съюз(ЕС) ни крадат и ние даваме повече, отколкото получаваме.

Да комунягите са муфтаджии,съгласен съм с КНДР :)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “Свободна зона”