Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CTAHKO написа:j0rka7aa написа:CTAHKO написа:MaRTo1233 написа:ХАхаха РиК -- Ракиоснабдяване и канализацияОооо земем да лягаме че изпростяхме

Стойте бе, къде ще лягате. Тъкмо си сипах ракийка. И със салатки съм се заредил...мъка.
Абе Станко, странен човек си ми ти, баси съдбата имаш, около теб все стават някакви произшествия, терористични актове
Да бе, чак започвам да се замислямПоследните две съботи, все произшествия около мен
Предната събота реших да отида до колегата в дискотеката да се видим и да пийнем по нещо, то бомба им сложили
Тази събота реших да не ходя никъде и да се прибера, пак лошо - катастрофа
В този живот няма угодия

MaRTo1233 написа:Баба гууси
Хахах

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Че както я подкарах ...
  Че както я подкарах ...  Иначе Станко нз ... по рядко влизай тук, че да не спрат и форума
  Иначе Станко нз ... по рядко влизай тук, че да не спрат и форума   

[/center]
[/center]CTAHKO написа:MaRTo1233 написа:Баба гууси
Хахах
Като сте казали

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ypZN32-Hwtw[/youtube]

[/center]
[/center]j0rka7aa написа:Внимавай, лоша прокоба си за хората
 Събитията все ме изпреварват и ми се разминава
 Събитията все ме изпреварват и ми се разминава  Предният път, тъкмо ще тръгвам към дискотеката и ми се обадиха,че полицията изпразва заведението и всичко е мармалад
 Предният път, тъкмо ще тръгвам към дискотеката и ми се обадиха,че полицията изпразва заведението и всичко е мармалад  Тази вечер същата работа. Тъкмо се качвам в таксито и казвам адреса на шофьора, той тръгва и по станцията се обади негов колега, че точно там е станала катастрофа
 Тази вечер същата работа. Тъкмо се качвам в таксито и казвам адреса на шофьора, той тръгва и по станцията се обади негов колега, че точно там е станала катастрофа  Може би съм се разминал за по малко от минута
 Може би съм се разминал за по малко от минута  И то наистина не е майтап работата, щото катастрофата е между БМВ и бус. И след удара, БМВ-то влезнало в един магазин, цялото изпотрошено, а буса в насрещното движение и е спрял точно там, където ме оставя таксито
 И то наистина не е майтап работата, щото катастрофата е между БМВ и бус. И след удара, БМВ-то влезнало в един магазин, цялото изпотрошено, а буса в насрещното движение и е спрял точно там, където ме оставя таксито  Абе луд късмет ти казвам
 Абе луд късмет ти казвам  Като се замислих и страшно ми стана.За това реших да си сипя една ракийка, че нещо не ми се спи
 Като се замислих и страшно ми стана.За това реших да си сипя една ракийка, че нещо не ми се спи 

CTAHKO написа:j0rka7aa написа:Внимавай, лоша прокоба си за хората
Напротив, господ ме пазиСъбитията все ме изпреварват и ми се разминава
Предният път, тъкмо ще тръгвам към дискотеката и ми се обадиха,че полицията изпразва заведението и всичко е мармалад
Тази вечер същата работа. Тъкмо се качвам в таксито и казвам адреса на шофьора, той тръгва и по станцията се обади негов колега, че точно там е станала катастрофа
Може би съм се разминал за по малко от минута
И то наистина не е майтап работата, щото катастрофата е между БМВ и бус. И след удара, БМВ-то влезнало в един магазин, цялото изпотрошено, а буса в насрещното движение и е спрял точно там, където ме оставя таксито
Абе луд късмет ти казвам. Като се замислих и страшно ми стана.За това реших да си сипя една ракийка, че нещо не ми се спи

[/center]
[/center] Д арздам малко и аз за берекет
 Д арздам малко и аз за берекет  Точно след Нова година го правих
 Точно след Нова година го правих  
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта