Христо Бонев: Галя трябва да реши какво ще прави с клуба!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Re: Христо Бонев: Галя трябва да реши какво ще прави с клуба!!!

Мнениеот silverbg » 05 ное 2009 17:42

Irish stout написа:
Всеки знае за комустическият режим как се налагаше над всички и над всичко!

Точно така, кажи го на вашия човек silver, щото той продължава да не разбира, че тогава е било така и някак си не приема, че това е било възможно.

Аз това добре го разбирам, ама ти се опитваш да го изкараш, че се е налагал само над вас. Ей тва е разликата. И нека останем нас настрана. Аз съм те питал за Локо Сф (и те БДЖ като вас), ами те имат повече успехи по това време и от нас. Ти май каза нещо софийски отбор. И кво става накрая май се оказа, че всички отбори имащи някви успехи повече от вас все са подкрепяни по някъв начин и облагодеталствани. Ах вие горките, все ви дерат иначе щяхте да размажете всичко наред. :)

рамче, гунди не си е прекарал чак толкова лошо в Ботев, не пасва някак си сравнението с Бонев, макар че не знам за неговия престой в ЦСКА. А в това интервю е забравил до спомене кой го е върнал от Левски и как Кочо Гяуров няколко месеца по късно му връчва бележка да си вземе кола.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 ное 2009 17:52

рамче, гунди не си е прекарал чак толкова лошо в Ботев, не пасва някак си сравнението с Бонев, макар че не знам за неговия престой в ЦСКА.

Ами как ще знаеш?!!! :lol:
То само да си играете на думи е вашето майна!!! :lol: Дай да се "наддумваме"... те аргументите са за "балъците"!!!
Имате притенции да познавате историята "предавана ви от поколение - на поколение"... :lol: Ами тези поколения няма как да са пропуснали да ви кажат, че Гунди е ОТБИВАЛ военната си служба при вас... Точно както и Зума в ЦСКА!!! Сега надявам се схвана идеята, която съм вложил в отговора си към човека, който твърдеше, че е свидетел на събитията от 1968-ма... само 'дето не разбрахме тази цифра 56, годините на набора ли му е?!
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 05 ное 2009 18:05

Аз си го схванах още от началото, ама и ти така си го написал, че за незапознатия ще остане впечатление, че едва ли не с дулото в тила са го карали да излиза на терена. :)

знам ли, при Бонев може и така да е било.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 05 ное 2009 19:56

Бахти и папагалската наглост: да обявиш, че обединението с друг отбор е било направено с цел отслабване на досегашния!!! Колко малоумен трябва да е човек, а може би и нагъл, за да твърди такава глупост. Все едно да кажа, господин Х има 1 милион, ама сега като му дам още един и ше го "разбия" отвсякъде......
Последна промяна от staria на 05 ное 2009 20:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 05 ное 2009 20:04

пловдиврам, остави речите и отговори конкретно на това:

Какво значение има Спортклуб ли ви е прародителя или който ще да е!
През 2001 всичко се къса.От Локомотив Пловдив става един миш-маш!
А в Ботев работата е съвсем различна.При нас и да стане тая работа с жабарите (което мен много ме съмнява) , просто клуба сменя собственика си.Българин,италианец - нали сме европейци.Един вид -една общност.Но просто сменя собственика, без да се налага да ни сливат със Самбенедетезе примерно, за да може поради някакви си книжни врътки да се върнем в А група, тъй като с футбол не сме успели и се очертава втора поредна година в Б група.
100 години символ на Пловдив

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 05 ное 2009 20:13

polit56 написа:Ще кажа само няколко думи. Първо това обединение го направиха с цел да смажем шопите, но нищо не се получи. Не искал в Ботев, а с радост игра в София?????? Трето, третото място беше върховото им постижение от създаването им , и беше подарено от Ботев!!!
Пояснение: Три кръга преди края на първенството напълниха стадион Ботев за да викат за Локо Сф понеже следващия кръг те имаха мач с тях в София.Борбата беше дали те или Славия ще станат трети. Надяваха се Локо сф да им пусне и затова се подмазваха, пък и мразеха отбора на Пловдив под чиято сянка са били вечно!!! Какво се случи последния кръг??????? Отидоха в София и паднаха. Единствената им надежда остана в Ботев. Ние бяхме 12 в класирането , слаба форма през сезона, но показахме Ботевски дух и за честа на Пловдив дадохме всичко , и въпреки съдийските подпирания победихме!!! Тогава видях за пръв път мазната им публика да крещи "Вечна дружба" , и да ни прегръщат. Разбраха, че шопите са си шопи ,и че БОТЕВ Е ВЕЛИК!!! но само за малко..............Много скоро си показаха зъбите и така е до последната среща !!!!!!!!

Стига си говорил глупости бе папагал. Играл с радост в София.... Това от поколение на поколение ли си предадохте лъжливи мастии. Разбирам че завиждате на това каква легенда имаме, но не лъжете така долно. Той защото голямо удоволствие изпита в София, затова след 6 мача си дойде в Пловдив, нали? 1947 година вече сме ставали трети, само за информация. А тия глупости с вечната дружба от къде ги измисли не знам. Току шо говорих с баща ми, и макар че не е бил на този мач припадна от смях. Ако ми покажеш един локомотивец от онези години, който дори само да си е помислял за така сънуваните от теб вечни дружби, лично ще ти стисна ръката и ще те призная. А сега идва върха. Баща ми се сети за онзи сезон и ме попита, как можело пролетта да сме ходили на мач с Локо сф, след като през зимата, когато ние ставаме 3, обединяват Славия и Локото в ЖСК-Славия? Та, ако не можеш да отговориш на този въпрос, в което съм сигурен, мога само да те обявя за долен лъжец и гнусен провокатор папагал, който бих помолил да спре да предава лъжливата си "история" от поколение на поколение.... Поне знаем зашо папагалите са пълни с "митове и легенди", явно защото си измислят историята сами, както на тях им пасва.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 05 ное 2009 20:15

pasaden написа:пловдиврам, остави речите и отговори конкретно на това:

А в Ботев работата е съвсем различна.При нас и да стане тая работа с жабарите (което мен много ме съмнява) , просто клуба сменя собственика си.Българин,италианец - нали сме европейци.Един вид -една общност.Но просто сменя собственика, без да се налага да ни сливат със Самбенедетезе примерно, за да може поради някакви си книжни врътки да се върнем в А група, тъй като с футбол не сме успели и се очертава втора поредна година в Б група.

А ти защо си преписваш историята на АФД Тракия? Тя е колкото на Ботев, толкова и на Спартак, толкова и на Академик. По-скоро на никой, а просто на Тракия.

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 05 ное 2009 20:19

Кажи какви са ни митовете и легендите?! Какво сме измислили сами?

Колкото до Тракия, целта нз каква е, но е факт, че отслабваме и 70-те са ни слаби години. От Спартак идват едва 2-а играчи, единствената по-сериозно нещо е базата, т.е. стадион Тодор Диев.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 05 ное 2009 20:32

staria написа:
pasaden написа:пловдиврам, остави речите и отговори конкретно на това:

А ти защо си преписваш историята на АФД Тракия? Тя е колкото на Ботев, толкова и на Спартак, толкова и на Академик. По-скоро на никой, а просто на Тракия.

Код: Избери всички

Армейско Физкултурно Дружество "Тракия" е образувано през лятото на 1967 г. в град Пловдив след обединение на клубовете Ботев Пловдив, Спартак (Пловдив) и ССК Академик. Целта е била да се формира хомогенно градско сдружение развиващо всички олимпийски спортове под патронажа на министерството на отбраната.

Футболният клуб към дружеството е обявен за наследник и продължител на традициите на първия градски футболен отбор Ботев Пловдив и приема цветовете му.

Фактически съществува до 1982 г., когато Спартак възстановява самостоятелността си. През 1989 г. Ботев Пловдив възвръща оригиналното си наименование.
100 години символ на Пловдив

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 05 ное 2009 20:48

Футболният клуб към дружеството е обявен за наследник и продължител на традициите на първия градски футболен отбор Ботев Пловдив и приема цветовете му.

Кой го е обявил и питал ли е феновете на Спартак и Академик? Обаче като ви се каже, че комунизма ви е подкрепял, скачате като ущипани моми, нали?

Върни се в “Локо Пловдив”