MaRTo1233 написа:Минавам на режим "Симона"! От тук нататък само учене, пиене и никви от другия пол!
2 от 3 неща в тоя режим са ужасни
 Струва ми се, че няма да изкараш дълго
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MaRTo1233 написа:Минавам на режим "Симона"! От тук нататък само учене, пиене и никви от другия пол!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

[/center]
[/center]MaRTo1233 написа:Не безпокойте са! Ракията е домашна сливенска перла.... ме'лем за душата

Значи няма да се безпокоя

j0rka7aa написа:MaRTo1233 написа:Не безпокойте са! Ракията е домашна сливенска перла.... ме'лем за душата

[/center]
[/center]MaRTo1233 написа:j0rka7aa написа:

АААААААААААааааааааааа нен ене ... ти ако искаш си се безпокой... смисъл не искам да ти казвам кво да правиш

j0rka7aa написа:Добре тогава, няма да мога да спя от безпокойство

[/center]
[/center]MaRTo1233 написа:j0rka7aa написа:Добре тогава, няма да мога да спя от безпокойство
Ееее ама то сега как ше заспя аз като знам че някой не спи заради мен

j0rka7aa написа:
Аре черпи една водка и нема се безпокоим

И ако отворя на съквартиранта шкафа мога ти изнамеря някое уиски. Ама точно водка нямам
 И ако отворя на съквартиранта шкафа мога ти изнамеря някое уиски. Ама точно водка нямам   

[/center]
[/center]MaRTo1233 написа: Бате имам червено вино, бяло вино и ракия ... всичко домашно

j0rka7aa написа:Бате ракия и червено вино не пия, ама виж аре може и с едно уиски, по принцип и уиски до тая вечер не пиех, ама нещо ми се услади...

а по тъпото е че докато си пия слушам Адел ... което е е... ддз странно
   а по тъпото е че докато си пия слушам Адел ... което е е... ддз странно   

[/center]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта