Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Имаме всички шансове да победим! Някак странно ми е така да се подценява шампиона на Англия и дори да се дават прогнози от сорта 5-0, 4-0 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Имаме всички шансове да победим! Някак странно ми е така да се подценява шампиона на Англия и дори да се дават прогнози от сорта 5-0, 4-0
То лошо няма да дават такива прогнози, но притеснителното, е че някой наистина си го мислят, от което следва, че трябва да се видят отблизо със специалист.
[/center]Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Rofles написа:vasilnv написа:Имаме всички шансове да победим! Някак странно ми е така да се подценява шампиона на Англия и дори да се дават прогнози от сорта 5-0, 4-0
То лошо няма да дават такива прогнози, но притеснителното, е че някой наистина си го мислят, от което следва, че трябва да се видят отблизо със специалист.
може и повече на нула
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
MAЙOPA написа:Rofles написа:vasilnv написа:Имаме всички шансове да победим! Някак странно ми е така да се подценява шампиона на Англия и дори да се дават прогнози от сорта 5-0, 4-0
може и повече на нула
МАЙОРЕ, подкрепяй отбора, бе
Видич: Не ни отписвайте, не още
Е това е КАПИТАНА !!
Aз очаквам абсолютно всичко от този мач. Загуба с 1 гол, загуба с няколко гола, съдийски ущърб до изстрадана победа за нас. Най-вече искам да видя Жозе безидеен, както беше неговият Реал до червения картон на Нани! Но мисля, че няма да се случи утре. Нямаме хората за това, а и най-великия вече е на трибуните 
Вижте головете на Ювентус.. Видал и Погба.. просто феноменални.
Rofles написа:Вижте головете на Ювентус.. Видал и Погба.. просто феноменални.
В Юнайтед кога? Кийн и Скоулс ги няма
MuFc1878 написа:Rofles написа:Вижте головете на Ювентус.. Видал и Погба.. просто феноменални.
В Юнайтед кога? Кийн и Скоулс ги няма
Тонка, на Видал само дузпите му струват половината цена. Балотели и Роналдо дори.. пасти да ядат.
И аз това се питам. Къде по дяволите сме тръгнали и как ще градим изцяло нов Юнайтед? С трици маймуни не се ловят. Промените трябваше да започнат веднага след оттеглянето на Сър Алекс - 7 месеца са пропилени. Един, даже вече 2 трансферни прозореца отиват на вятъра, другите не спят. Краля е свален, а не се взимат никакви решения. Ще става и по-зле. Майната му на загубите.