Селекция и подготовка 2013/2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Селекция и подготовка 2013/2014

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 18 яну 2014 21:26

ZinedineZidane написа:Добър или не, ако отсега ще прави номера за пари, по-добре да ходи в Китай или някъде другаде...
Ясно е, че от тези никой не идва от любов към клуба, но пък ако си решил да дойдеш да играеш и помагаш за развитието на подобен проект, то не трябва да е само за пари. А и подобни изнудващи номерца са меко казано дразнещи.

+1 :!: Ако отсега тръгва с номерата, ще ги твори такива и като пристигне. Играч, който не дава всичко от себе си на терена и се интересува само от заплатата в края на месеца не ни трябва, колкото и да е добър. Полза от него няма да има, само вреда.

костенурк написа:Според мен в последния момент ще клекне.знае че има кинти и гледа да вземе повече.и да не дойде няма значение ще вземем някой друг

Хубавото е, че и да излезе примадона, ще могат да се изкарат пари от него (уж) :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 18 яну 2014 21:34

praistoria написа:А с половин милион лева можехме да изкупим де що 15-16-годишен талант има в България и да потриваме ръце как ,въпреки проваления сезон, тези момчета ще започнат да никнат като гъби в състава ни след 2-3 години!

+1912 :!: Това е по-правилният вариант и според мен. Но явно са предпочели да форсират малко нещата, по примера на "Лудогорец". Вероятно са ги жегнали глупостите по медиите, че с много пари няма резултати и временното ни 7-мо място "е най-скъпото в историята на българския футбол". Всъщност, средствата 2-3 години досега се изсипваха в школа, а сега и в стадиона. Слава Богу, школата вече работи и в нея се привлекоха достатъчно талантливи момчета. Ударната селекция се прави донякъде, за да се успокоят някои колеги от нашите редици, както и за да се презастраховаме, че ще стигнем до ЛЕ тази година.
Изображение Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2014 22:34

Лудогорец,Литекс и Ботев яко ще дръпнат пред останалите в близките години.И трите отбора се развиват според мен правилно.Явно ръководителите в Ботев ще искат трофей да полеят новия стадион.

Лудогорец-изграждане на модерна база за ДЮШ и първия отбор както и осигурен стабилен бюджет и за трансфери.След няколко години ще има налагане на момчетата от школата.
Литекс вече изградена база сега отбора само си възвръща 9 годишен труд в школата и се вижда.От 29 играча 18 са юноши като продадоха един който ще им осигури бюджета за 3 години и се готви втори такъв трансфер в лицето на Славчев.Първият български отбор който може сам да се самоиздържа,а Академия Литекс започва да се налага като марка и в Европа.
Ботев-изграждане на базата за трениране сега остана само стадиона.Добра селекция на момчета от цяла България и постепенното им интегриране в първия отбор ще отнеме години.

От трите отбора само на Ботев не е известен годишния бюджет.На Лудогорец е 10 милиона лева,а на Литекс 3 милиона лева.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 19 яну 2014 07:27

praistoria написа:Ние сме българското Манчестър Сити. От ерата на Селския прехвръкнахме на другата крайност... Не мога да разбера шефовете: феновете на Ботев не жадуват за титли, не пълнят стадионите за купи. Пловдивчани искат да се показва желание за игра, любов към фланелката, уважение към клуба и феновете. Ние сме Ботев Пловдив за Бога! Когато другите още са ходили при кмета да им изсрича какво пише във вестника, ние сме имали официални мачове. За мен е недопустимо някакъв тунизиец да се прави на примадона още дори преди да е дошъл в отбора. Какви 40 000 евро искал този, какви пет лева? Ние си имаме бразилци, дето съвсем друга култура на поведение имат и само като пристигнаха забравиха за всякакви помисли да си тръгват, някъв неизвестен сульо ще ни изнудва за пари. Неделев едно време за 4 000 лева (може и евро да беше) игра в Ботев, този да не е 10 пъти по-добър ? От кой толкова ще ни пазят новите защитници, че да оправдаят 20 000 евро заплата? От класните нападатели на Черно море ли? Ще бъдат два и половина пъти по-добри от Бобан ли? Най-безумната селекция, която съм виждал през живота си извършваме в момента. А с половин милион лева можехме да изкупим де що 15-16-годишен талант има в България и да потриваме ръце как ,въпреки проваления сезон, тези момчета ще започнат да никнат като гъби в състава ни след 2-3 години!

Що вярвате на всяка журналистическа изцепка, не мога да разбера. Докато не излезе официално от клуба, кой, за колко и т.н. всичко е алабалистика и в сферата на празнословието.

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 19 яну 2014 07:33

volf написа:
praistoria написа:Не искам да си помислям как се чувства в момента Неделев и Данчо Христов като четат как някакъв арабин с проблеми с дисциплината взима в пъти по-големи пари от тях по времето на Херо. Впрочем не е много ясно и какъв респект ще имат новите към капитана си, при положение че договорите им са толкова по-добри от неговия. Това е престъпно тъпа селекция! Изпуснахме сезона, примирихме се, защо си разбиваме допълнително съблекалнята с някакви подобни трансфери?

Задал си възможно най-правилният въпрос!
Във Вашият клуб не за първи път нещата не се правят с мисъл за бъдещето, което означава или че то е без значение за покровителите на отбора или тези които трябва да мислят не са затози отбор.
Колкото и да не Ви харесва моето виждане, една от вероятностите, за които говоря е факт.

Брей, аз пък си мисля за какво ли е правят тази база и стадион, ако не е за бъдещето. Може би да изперат някой лев сигурно, според теб. И как така е факт нещо, което още не се случило, макар и да има вероятност.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 19 яну 2014 09:29

Puldin написа:
volf написа:
praistoria написа:Не искам да си помислям как се чувства в момента Неделев и Данчо Христов като четат как някакъв арабин с проблеми с дисциплината взима в пъти по-големи пари от тях по времето на Херо. Впрочем не е много ясно и какъв респект ще имат новите към капитана си, при положение че договорите им са толкова по-добри от неговия. Това е престъпно тъпа селекция! Изпуснахме сезона, примирихме се, защо си разбиваме допълнително съблекалнята с някакви подобни трансфери?

Във Вашият клуб не за първи път нещата не се правят с мисъл за бъдещето, което означава или че то е без значение за покровителите на отбора или тези които трябва да мислят не са затози отбор.
Колкото и да не Ви харесва моето виждане, една от вероятностите, за които говоря е факт.

Брей, аз пък си мисля за какво ли е правят тази база и стадион, ако не е за бъдещето. Може би да изперат някой лев сигурно, според теб. И как така е факт нещо, което още не се случило, макар и да има вероятност.

От самото начало на проекта твърдя, че той припокрива стъпките на Събевия Черноморец. Не случайно дори извън футбола нещата станаха толкова общи. На този етап не намирам никаква разлика нито в хронологията на събитията, нито във визията и характера на замесените лица (собственици, треньори, стратегии).
Отговор на въпроса можеш да си дадеш и сам, като погледнеш в бъдещето което е настояще за Черноморец:
Имат хубав, неподържан и рушащ се стадион стадион с неизяснен статут. Имат база, на която скоро няма да тренират професионални футболисти. Имат дългове към собственика си!!! :roll: и отбор уверено крачещ към миманса.
Ако това те успокоява, Вие сте на 1/3 от пътя.
П.с. Вече знам че съм селянин!

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 19 яну 2014 09:48

volf написа:
Puldin написа:
volf написа:

От самото начало на проекта твърдя, че той припокрива стъпките на Събевия Черноморец. Не случайно дори извън футбола нещата станаха толкова общи. На този етап не намирам никаква разлика нито в хронологията на събитията, нито във визията и характера на замесените лица (собственици, треньори, стратегии).
Отговор на въпроса можеш да си дадеш и сам, като погледнеш в бъдещето което е настояще за Черноморец:
Имат хубав, неподържан и рушащ се стадион стадион с неизяснен статут. Имат база, на която скоро няма да тренират професионални футболисти. Имат дългове към собственика си!!! :roll: и отбор уверено крачещ към миманса.

Въобще, не съм смятал да те обиждам,още повече на селянин, но това което казваш е твое виждане и то може и да се случи, а може и да не стане. т.е. прогноза от твоя страна. Ти виждаш прилики със Събевия Черноморец, а аз доста разлики. Като например стадион, който ние строим, а те присвоиха, или по точно той( стадиона) не е на клуба, а на Събев. Базата си мисля че не е завършена( на Черноморец), докато при нас стана за година и три месеца. Събевия Черноморец наливаше пари по малко от две години и доколкото съм запознат, там става въпрос за имоти на стадион Черноморец, докато при нас имоти няма, т.е имаме две концесии( няма скрити намерения на собственик)

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 19 яну 2014 11:50

volf написа:
Puldin написа:
volf написа:

Има поети ангажименти с договори, които не могат да бъдат нарушавани. Говориш ПЪЛНи глупости, но все пак това е интернет- всеки има право да ръси акъл на килограми където му падне... :roll:
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 19 яну 2014 17:23

Очаква ни втора "брокерска ера", която неминуемо ще доведе до крах! Дано това да започне да се осъзнава от повече привърженици. Не е нормално, футболист да получава 25 000 евро заплата в България. Толкова е месечният бюджет на градчета като Чирпан, Съединение, Първомай :!:
Не коментирам качествата на новите попълнения, но дори и да са от класата на Меси, тези заплати ще взривят съблекалнята.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 19 яну 2014 18:04

Вън всички говеда и чужденци, ще си играем само с местни момчета които знаят какво е Ботев Пловдив.
Таван на заплатите 1200 лв и премии само при спечелване на трофей изразяващ се в 2 кебапчета и пържени картофки /като едно време/.

Събориха този храм на футбола нехранимайковците и ми наливат някакви милиони за бетон, а не разбират, че стадионите на насип скоро пак ще си станат модерни. Чич Мити беше нашия човек, но мръсниците го прогониха и ни оставиха в ръцете на тези безхаберници!
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Върни се в “Ботев”