Ливърпул - Астън Вила 18.01.2014 | 19:30 | 2-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

windowpane
Контакти:

Re: Ливърпул - Астън Вила 18.01.2014 | 19:30

Мнениеот windowpane » 18 яну 2014 21:30

Докато Джерард е несменяем ще е така. Неслучайно най-силният ни период през сезона беше без него. Още има добър пас, но просто е тотално нерелевантен и неуместен на терена. Как попречи на Суарез да стреля в последната минута - просто не е истина!! Не разбирам защо при хикс в последните минути всички си подаваха настрани и назад и връщаха към вратаря. Пълен абсурд е да се играе така. За мен повечето футболисти не са за топ 4 и шампионска лига. Джерард трябва да седне на пейката за постоянно.

А Сисоко не знам как въобще е станал футболист на топ ниво, той е слаб защитник и отвратителен в атака, не може да спира, нито да подава, няма грам интелект и мозък. Само може да тича в една посока по тъча. Напомня ми на Омониго Темиле.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 яну 2014 21:33

windowpane написа:Не разбирам защо при хикс в последните минути всички си подаваха настрани и назад и връщаха към вратаря. Пълен абсурд е да се играе така. За мен повечето футболисти не са за топ 4 и шампионска лига. Джерард трябва да седне на пейката за постоянно.

А Сисоко не знам как въобще е станал футболист на топ ниво, той е слаб защитник и отвратителен в атака, не може да спира, нито да подава, няма грам интелект и мозък. Само може да тича в една посока по тъча. Напомня ми на Омониго Темиле.

Защото няма футболист,който да се нагърби с отговорността да изнася топката,халфовете връщат на защитниците,а те към Миньоле,това се повтаря 2 пъти,а на третия Миньоле я рита напред и каквото стане.
Сисоко е малоумник,не знам за какъв дявол е в отбора,абсолютно нищо не прави в атака,все едно сме били с човек по-малко....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 18 яну 2014 21:34

Бате Митко написа:Циганите Туре и Сисоко-марш веднага обратно горе на палмата.Там може да ги последват и идиотите,които твърдят,че тия са футболисти

И двамата много слаби днес.Туре не можа да вземе и една висока топка на Бентеке,а и нещо се беше панирал.Сисоко за всеки средно интелигентен фен е трагичен,тва момче все още му чакам първото качествено центриране,позиционирането и интелекта му са като на 10 годишно дете.И днес се видя защо на отбора му трябва дефанзивен халф,като ни натиснат в средата по-здрави противници и издишаме отвсякъде.Коутиньо трябва да поседи на пейката,както Джонсън и Сисоко.
Проблема е,че в отбора няма дълбочина,а ако Суарес не направи супер мач,става трудно.Проблемите в защита не мисля,че ще ги решим,не е идеята само да купуваш играчи,а и да ги научиш как да играят при високи топки.Днес Вила ни усетиха,че сме трагедия и всяка топка я сипеха към Бентеке и Холт.
Отделно,че в средата на терена загубихме битката и играехме с дълги топки или разчитахме само на Стърлинг.Лявата зона не работеше.
Сами се поставяме в кофти ситуация преди мача с Евъртън,но от друга страна с оглед играта ни днес,не заслужавахме и точка.
В битката за топ 4 обаче допуснахме огромен гаф,и то като домакини срещу посредствен отбор,който за съжаление тотално ни надигра,а за още по-голямо съжаление играха с много по-голямо желание и хъс от нас.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 18 яну 2014 21:35

Много слабо първо полувреме. Лукас е един от най-важните, ако не и най-важния заедно със Суарез за Ливърпул. Отвратителни Туре и Сисоко. Джерард не е за деф. халф, никога не е бил, няма и да бъде.
Трябва ни деф. халф + центр. защитник и крило. 3-ма човека, които не знам как ще привлечем. Един Салах, който беше сигурен, го бавим 3-та седмица вече...

Дано Лукас е възстановен за Евертън ! :| :| :|
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 18 яну 2014 21:35

Поредна контузия, да започнем така. За мен виновникът точно в този мач е Роджърс. Мога да си го обясня по два начина - или Хендерсън наистина му е любовник и трябва да стане чудо, за да го смени (да не говорим да го остави резерва), или е пуснал такъв малоумен състав, без типичен дефанзивен халф, за да покаже на Роджърс, че в състава липсва широчина и са крайно необходими ПОНЕ 2 нови попълнения, но май е първото, защото това не му е първата подобна грешка през сезона, заради която губим точки. Видя се, че като влезе Лукас второто полувреме, нещата бяха къде-къде по-добре, но разбира се, отново малшанс и поредната контузия, както вече казах. Добре, че е съдията във втори пореден мач да ни подаде леко ръка, че като знам какви съдии има, едно 90% от тях няма да свирят подобно положение като дузпа. Коутиньо няма и да си губя времето да го коментирам, личи си, че трябва да седне малко да си почине на пейката и да разбере, че трябва да влезе в час, ако не иска да е резерва, защото със сегашния си статут на титуляр не показва играта, която показваше в началото на сезона, не показва дори част от нея. Както и да е, изключително грешно изигран мач в тактически план, както казах, дано да е втория вариант и собствениците да се сетят, че трябват пари, в съвременния футбол просто трябват пари и без тях не може!
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 яну 2014 21:37

PeterForsberg написа:
Бате Митко написа:Циганите Туре и Сисоко-марш веднага обратно горе на палмата.Там може да ги последват и идиотите,които твърдят,че тия са футболисти

И двамата много слаби днес.Туре не можа да вземе и една висока топка на Бентеке,а и нещо се беше панирал.Сисоко за всеки средно интелигентен фен е трагичен,тва момче все още му чакам първото качествено центриране,позиционирането и интелекта му са като на 10 годишно дете.И днес се видя защо на отбора му трябва дефанзивен халф,като ни натиснат в средата по-здрави противници и издишаме отвсякъде.Коутиньо трябва да поседи на пейката,както Джонсън и Сисоко.
Проблема е,че в отбора няма дълбочина,а ако Суарес не направи супер мач,става трудно.Проблемите в защита не мисля,че ще ги решим,не е идеята само да купуваш играчи,а и да ги научиш как да играят при високи топки.Днес Вила ни усетиха,че сме трагедия и всяка топка я сипеха към Бентеке и Холт.
Отделно,че в средата на терена загубихме битката и играехме с дълги топки или разчитахме само на Стърлинг.Лявата зона не работеше.
Сами се поставяме в кофти ситуация преди мача с Евъртън,но от друга страна с оглед играта ни днес,не заслужавахме и точка.
В битката за топ 4 обаче допуснахме огромен гаф,и то като домакини срещу посредствен отбор,който за съжаление тотално ни надигра,а за още по-голямо съжаление играха с много по-голямо желание и хъс от нас.

Факт е, че след всяко изказване на Роджърс, че можем да се борим за титлата следващия мач ни е трагичен....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 яну 2014 21:38

Няма как всеки мач да се компенсират комичните грешки в защита!За последните 2 мача сме допуснали 5 гола кой от кой по-смешни.За капак сбъркан състав и подценяване на Вила.Затова мисля,че спечелихме 1 точка.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 яну 2014 21:38

В крайна сметка равенството,бе най-справедливият резултат.
Липсваше енергията в играчите на Ливърпул-Шкъртел и Сисоко....вероятно са ви вдигнали кръвното на всички :) Суарес,Стъридж,Стърлинг и Джерард(който раздаваше уникални пасове в дълбочина,особено през второто),бяха най-опасните ви футболисти,но като цяло и Астън Вила се отбраняваха доста добре(особено във въздуха,бяха почти 100%-ви).
Бентеке сваляше всяка втора топка,уникална игра наистина,а контузията на Габриел Агбонлахор сякаш наруши баланса в играта на гостите,особено при контрите..а Грант Холт бе под всякаква критика,просто сянка с почти нулево КПД.
Ударът без топка на Стъридж по всяка вероятност ще бъде разгледан от комисията и нищо чудно да отнесе няколко мача наказание...доста неспортсментска проява!
Дузпата срещу Суарес(по-точно нарушението) бе доста спекулативно,сякаш имаше леко преиграване от негова страна,но пък и съдията бе доста близко до ситуацията,щом така е преценил значи е имало защо ;)
Доколкото си спомням Ливърпул нямаше Х-като домакин,което от гледна точка на статистиката,пък и на сравнително по-добрата игра на Вила при гостуванията,сякаш не е чак толкова изненадващо.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 18 яну 2014 21:43

Защитата ни е под всякаква критика! Втория гол да го пишат на Миньоле.. вратарите от Б група не допускат такива голове. Дано по-бързо да вземем Кандрева плюс някой защитник, че нищо чудно да сме извън топ 4 в края на сезона с играчи като Шкъртел и Сисоко... Не ми е ясно защо не пуска Моузес, има талант момчето.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 яну 2014 21:44

soccerav написа:Защитата ни е под всякаква критика! Втория гол да го пишат на Миньоле.. вратарите от Б група не допускат такива голове. Дано по-бързо да вземем Кандрева плюс някой защитник, че нищо чудно да сме извън топ 4 в края на сезона с играчи като Шкъртел и Сисоко... Не ми е ясно защо не пуска Моузес, има талант момчето.

Е как избра точно Кандрева не знам....А Моузес не го пуска, щото нищо не играе колкото пъти го е пуснал досега....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”