Джерард отново дефанзивен . Вече съм напълно убеден ,че той ще е новия дефанзивен халф. Точно ,както предрекох през лятото ! Всичко ,което съм казал за тоя отбор се случи . Новия пост на Джерард ,го посвещавам на Петърчо .

Който си позволи да спори с мен за футбол ,винаги се излага накрая.
Роджърс дълго време не взе халф за тоя пост !
Освен това ,спомена в едно интервю ,че би дръпнал,след време Джерард дори и като централен защитник ,само и само да му удължи кариерата за още дълго време .
Освен това Джерард видимо издишаше като офанзивен последно време .
Освен това ,той играе и в националния на тоя пост ,от доста време .
Това бяха ,все намеци, знаци и идникаци ,че капитана ще заиграе един ден ,като дефанзивен в Ливърпул. И ето че дойде този ден !
Тоя ход на Роджърс повече ми харесва ,отколкото не . ТЪЙ КАТО ВЕЧЕ ЩЕ ОЧАКВАМЕ ГОЛОВЕ И ОТ ДЕФАНЗИВНИЯ НИ ХАЛФ . Това е много добре за атаката на Ливърпул в бъдеще ,дано и в защитен план се справи капитана .
Роджърс ,започва отново да мисли като мен ,що се отнася до тактиката за тоя мач. Адмирации ,за което.
Остава да изгони трите дупки от тоя отбор ,които ме дразнят изключително много ..да вземе техни заместници и нещата ,ще ми се наредят .
Не искам и на снимка да виждам феномена ,щъркела и дебелото десно бекче.
Очаквам сигурна победа,гарнирана с доста красиви комбинации и голове от четиримата ни офанзивни играчи.
И в същото време ,ме притеснява леко трагичната форма на Миноле ,на дебелия и Шкъртел,който миналия сезон ,срещу Астън Вила правеше път на Бентеке да вкарва голове.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.