стратегът написа:tomba написа:percival написа:Хич няма фантоми в тия 583 клуба ! Право на глас трябва да имат клубовете максимум до "В" група.Всичко друго си е чисто купуване на гласове, с няколко топки и някоя и друга хилядарка на селският кмет !
Друго ми прави впечатление ,тоя "мокет" с какво право продължава да подписва договори и да се прави на ощипана мома ,след като на последна инстанция беше обявено ,че е незаконен и не легитимен ?
И как,мазно,мазно се опитва да открадне една голяма сума пари с тоя нов стадион .Щели сме да кандидатстваме за Евро 2020 ,ама да имало държавни гаранции ,че ще се построи стадиона и то ,точно от тия хора ,на точно определеното място.
Тоя ,когато и да го изгонят и пребият ,все ще е късно !
583 клуба!!??!!Отборите от А група,макс Б група,трябва да решават какво да става в профи футбола,не виждам как Ийгъл(не знам си кой)може да реши нещо.
Хайде появи се още един ентусиаст ,който иска да потъпче демокрацията .Да кажем ,че клубовете от А група имат само право на глас .Тогава могат така да променят правилата , че никой аматьорски отбор да не може да влезе някога в А -група .БФС е демократична организация , чиито членове са равнопоставени и всеки от тях има има право на 1 глас .
Нищо не се знае - един ден един малък клуб може да стане голям и обратното -големият отбор от А група да отиде при аматьорите - тогава ще му забраните ли да гласува ?
Не си ме разбрал,аматьорски клуб може да влезе в А група и да има глас за развитието на футбола,да стане по-голям клуб но докато е във В група няма какво да решава.Просто профи и аматьорския са на различни нива.