Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Какво става с Блажевич?
MuFc1878 написа:Какво става с Блажевич?
в Созопол е и би трябвало в момента да тренира.
LEVSKI_FOREVER
siniq_fen написа:Някой знае ли колко време ще мислят за Уолъс?
Мисля, че до края на лагера в Созопол. Там нали ще имаме две контроли срещу Созопол и Черноморец и явно след това ще се преценява дали да остане, или не.
-
konvoec
- Контакти:
bold написа:sin4ec написа:Не разбирам защо толкова лесно отписвате Бру... нека изчакаме пролетта, да видим!
и на мен ми се струва,че ще покаже добри игри.
Явно имате гадателски способности, или го гледате НА ТРЕНИРОВКИ, Нали така казал Здравков, че на тренировките показвал 100%, а иначе и 50 не показвал
Що се отнася до Губи,радвам се, че остана, по-добър вратар е от тигъра, лично мнение(и тва няма общо със сантиментите ми към Пацо, щото го исках в Левски, още като беше във Видима).
моя състав към момента:
..............................................Блажевич.....................................
............Уолъс................... Даниел Димов.....Белаид........... ..........Мюлдер...
........Гари Родригес,.......Гаджев........Старокин.......... Ларсен Туре.....
.............................. Антон Огнянов.........
.........................Димитър Макриев...........
за мен Блажевич е малко по-добрия вратар,схемата на игра на Сухия не знам каква ще му бъде(дано поне той е наясно).
И ако не се продаде някой или не се вземе нов моя състав е този.
..............................................Блажевич.....................................
............Уолъс................... Даниел Димов.....Белаид........... ..........Мюлдер...
........Гари Родригес,.......Гаджев........Старокин.......... Ларсен Туре.....
.............................. Антон Огнянов.........
.........................Димитър Макриев...........
за мен Блажевич е малко по-добрия вратар,схемата на игра на Сухия не знам каква ще му бъде(дано поне той е наясно).
И ако не се продаде някой или не се вземе нов моя състав е този.
LEVSKI_FOREVER
nikoko написа:На мен много ми се иска да си върнем Домовчийски.
Нищо че лятото малко курвенски отиде в Ботев.
Домо е в пъти по бърз и техничен от Генков и Макриев. Домо може да играе и зад нападателя и по крилото. А това си остава не забравимо за мен:
https://www.youtube.com/watch?v=aQsKujtZ4M0
Оставете го това дърво Домовчийски. Ако взимаме нападател нека да е класен
Манолев станал свободен агент, ама не искал в България. Иначе щеше да ни свърши много работа отдясно. И като крило, и като бек.
tevez написа:Манолев станал свободен агент, ама не искал в България. Иначе щеше да ни свърши много работа отдясно. И като крило, и като бек.
Ако реши да порита в България, ти как мислиш, кой отбор ще избере?

PFC Litex написа:tevez написа:Манолев станал свободен агент, ама не искал в България. Иначе щеше да ни свърши много работа отдясно. И като крило, и като бек.
Ако реши да порита в България, ти как мислиш, кой отбор ще избере?
Toй и Домовчийски щеше да играе в България само за Левски, ама както видяхме, не е така. Така че не бъди сигурен, че ще се върне в Ловеч.