Фенове на ЦСКА скочиха на tv7

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
donDiego

Re: Фенове на ЦСКА скочиха на tv7

Мнениеот donDiego » 16 яну 2014 10:35

grasiani написа:Не е почнал сезона и се почна с плача все някой им е виновен на цесекарите,няма угодия на президенти,треньори,фенове в червено.

Какво лошо има в желанието на феновете да подкрепят отбора от трибуните, а не от екраните. Този час и ден е удобен за няколко рекламодателя, НЕ ЗА ОТБОРИТЕ
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 16 яну 2014 12:01

Винаги съм се чудел на безумието мачове през седмицата в България!Абсолютна глупост е да има мачове в понеделник вечер,а мачовете в петък задължително трябва да са на стадиони с осветление.Кръга трябва да се провежда петък,събота и неделя ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 16 яну 2014 12:23

За мачовете в понеделник винаги най-много се залага. Странно съвпадение.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 16 яну 2014 15:45

scb написа:Аз пък мисля, че Ботев Пловдив беше един от най-ощетените отбори по отношение на неудобен час мачове през есента. Да благодарим на профана Бареков ли кво ли :twisted:

Литекс - БПФК (21:00, неделя, News7), Черноморец - БПФК (19:00, неделя, News7), ЦСКА - БПФК (20:00, неделя, TV7), Берое - БПФК (21:00, неделя, News7), Лудогорец - БПФК (20:30, събота, TV7), Черно море - БПФК (14:00, понеделник, News7)

Заради тези простотии с часовете не успях да отида на доста мачове които бях планирал, а и отделно че някой път нещата се променяха в последния момент.

Изображение

МОЛЯ ТЕ, КАЖИ МИ, ЧЕ ТИ СИ ПРАВИШ ТАШАК?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 яну 2014 16:23

dimoib59 написа:Нефтохимик - понеделник
Ботев Пд - четвъртък
Литекс - сряда
Левски - Четвъртък
...
Черноморец - понеделник

5 поредни гостувания през работните дни. Няма лично отношение. Въобще. Толкова да ги е страх?
Аз мисля, че няма друг отбор в А Група с 5 поредни гостувания в такива дни. Някой да ме опровергае, ако греша.
А колегите, които тук злорадстват - духайте супата. :P :roll: :geek:

Три от кръговете са междинки, така че за тях рева е неоснователен, единствено за двата мача в понеделник може да имаш претенции.
Изображение

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 16 яну 2014 18:20

PFC Litex написа:
dimoib59 написа:Нефтохимик - понеделник
Ботев Пд - четвъртък
Литекс - сряда
Левски - Четвъртък
...
Черноморец - понеделник

5 поредни гостувания през работните дни. Няма лично отношение. Въобще. Толкова да ги е страх?
Аз мисля, че няма друг отбор в А Група с 5 поредни гостувания в такива дни. Някой да ме опровергае, ако греша.
А колегите, които тук злорадстват - духайте супата. :P :roll: :geek:

Три от кръговете са междинки, така че за тях рева е неоснователен, единствено за двата мача в понеделник може да имаш претенции.

В тези междинни кръгове мачовете можеха да са след 18.00, за да могат хората да отидат ;)
Мисля, че най-ощетени са от Локо ПД. Доста мачове имаха в понеделник :mrgreen:

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 16 яну 2014 21:14

Погледнете от друга гледна точка,телевизиите генерират пари от зрителски рейтинг,така че парите пак се връщат в отборите.Лошо е когато ти се ходи на мач ама не можеш заради кофти час,патова ситуация.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 яну 2014 10:27

tomba написа:Погледнете от друга гледна точка,телевизиите генерират пари от зрителски рейтинг,така че парите пак се връщат в отборите.Лошо е когато ти се ходи на мач ама не можеш заради кофти час,патова ситуация.

Нефтохимик-ЦСКА беше в понеделник от 14.00 мисля!Имаше поне с 3000 души по-малко от тези,които щяхме да сме в нормален ден или поне нормален час!По 7лв билет са си 21 000лв,което не са малко пари.Просто пример,а те не са малко!

Върни се в “ЦСКА”