Български футбол - пълна трагедия!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Български футбол - пълна трагедия!!!

Мнениеот kireto2 » 05 ное 2009 11:52

tprodanov написа:Вината си е в нас. Единственото, което трябва да се случи е да пълним стадионите. На мач пред 30 000 човека, първо никой няма да се мърдосва, второ, само за няколко месеца ще се подобрят и стадиони и футбол и всичко.

Аз съм песимист.

iskam_vafla
Контакти:

Мнениеот iskam_vafla » 05 ное 2009 11:54

кръчми имаме, футбол - не! :twisted:
Къде са ми вафлите

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 ное 2009 11:55

Аз пък предпочитам в България изобщо да няма футбол,обаче хората в края на месеца да взимат по 3-4000 евро заплати.Ние се смеем,че тоз от Сан Марино бил баничар,онзи от Андора бил пощальон и всички ги биели с по 5-6 гола,ама всички искаме да живеем в Лихтенщайн.Какво им дреме на тях,колко е свършил мача?В края на месеца удрят калема и си прибират печалбите,пък ние се връщаме от стадиона и се чудим как ще платим сметките.Иначе сме голямата работа,щот сме ги утрепали тия баничари с 10-0(май вече и това не можем).И кво?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2009 12:11

deepblue1963 написа:Аз пък предпочитам в България изобщо да няма футбол,обаче хората в края на месеца да взимат по 3-4000 евро заплати.Ние се смеем,че тоз от Сан Марино бил баничар,онзи от Андора бил пощальон и всички ги биели с по 5-6 гола,ама всички искаме да живеем в Лихтенщайн.Какво им дреме на тях,колко е свършил мача?В края на месеца удрят калема и си прибират печалбите,пък ние се връщаме от стадиона и се чудим как ще платим сметките.Иначе сме голямата работа,щот сме ги утрепали тия баничари с 10-0(май вече и това не можем).И кво?

Двете неща нямат никаква връзка, за да правим избор. Има богати страни без футбол, има бедни със футбол, както и богати със футбол и бедни без.

Аз предпочитам и футбол и добра икономика.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 ное 2009 12:27

Мисълта ми беше,че тез пари дето ги наливат във футбола да ги бяха дали за икономиката,а не постоянно да ми реват тоз и оня колко пари били наляли в този или онзи отбор.Ми не ги наливай бе.Някой да не ги кара насила.Само да не ми обясняват,че го правели за "доброто на българския футбол".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2009 12:31

Не ги наливат, а ги перат. И не за доброто на футбола, а за тяхно лично добруване.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 05 ное 2009 12:38

Първо първенството да се направи с 10 отбора и да се намалят безсмислените мачове! Далеч повече фенове ще има ако 10-те ни най - добри отбори играят по 4 пъти един срещу друг , отколкото да има някакви протоколни мачове! Незнам в сектор "в" дали седалките имат наклон (не съм бил в този сектор никога) , но ела да видиш в сектор "Б" състоянието (понякога падат цели редове като скачаме). С този формат , инвестиция в 3 4 класни футболисти и в спортните бази може и да имаме успех след 5 години! И хайде стига глупости не ни дават стадионите няма да инвестираме , а иначе можем да вложим 100 милиона... тези глупости на други ги говорете! Като имате 100 милиона си направете стадион на друго място или това са си само приказки ?!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 05 ное 2009 12:44

Madridist написа:
tprodanov написа:Като започнат хората да се интересуват от футбол, тогава ще се променят нещата. Всеки ден кръчмите се посещават от близо милион, а всяка седмица на мач отиват макс 20 000. Затова кръчми имаме, футбол - не.

Аз като отида на кръчма или дискотека, същите които ритат топката на стадиона са вечерта там. Мога да си ги гледам колкото искам,дори в дискотеката хвърлят повече енергия и хъс, отколкото на стадиона. Също така в кръчмата се разтоварвам, а на стадион като отида, дори няма къде да се изпикая като цивилизован човек.

Напълно подкрепям, особено за пикаенето. Не съм ходил от няколко години на армията и скоро не мисля да стъпя там заради изцепки на разни дебили, но там навремето ме беше гнус да се изпикая ... Дано сега нещата не са така ! Аз лично в Sin City съм виждал играчи на Левски, а в Grand-a на ЦСКА. Да ви кажа не ходя редовно там !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2009 12:47

Значи, като спрем всички да ходим по мачове и футбола ще се оправи?

Интересен подход...

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 05 ное 2009 13:07

В България всеки е на мнение, че трябва се оправя нещо. Аз мисля, че след един момент разваленото не може да се оправи. При нас отдавна този момент отмина и затъваме все повече и повече. Лично мое мнение да се разруши всичко и да се почва отначало ! Няма ли кардинални промени аз изобщо на мачове няма стъпа, ако ще и Барса да идва да играе тука.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Върни се в “Футбол - България”