Литекс смята да преотстъпи трима от своите таланти да се обиграват в "Б" група през пролетния полусезон, съобщават "оранжевите".
В Дунав Русе ще акостират бранителят Ивелин Аладжов, крилото Ангел Здравчев и нападателят Кристиян Петков, който през есента беше в Добруджа.
Целта е младоците да трупат стаж и да играят по-често, тъй като те са на възраст, която не им дава право да се състезават в Елитната група, а в представителния тим на оранжевите на този етап трудно биха намирали място.
През есента и Левски водеше разговори с Дунав, да прати там свои таланти, които да се обиграват в Б група.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=397735
Литекс преотстъпва трима юноши на Дунав
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Литекс преотстъпва трима юноши на Дунав

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
Re: Литекс преотстъпва трима юноши на Дунав
Така се прави.Успех на Литекс и Дунав.
Браво.Нека.Ще.
Абе Така се прави, ама друг отбор не можем да си дадем юношите. Всеки ни казва: Литекс и Лудогорец поставиха ребром въпроса, силни или слаби, техните ще играят...Да предложим наши юноши, те викат: а, ние взехме от ловеч
Вие взехте от Ловеч, ама в Бургас три поредни години не могат да ни вкарат гол, пък не знам кои какви са
Аз не искам да се взимат някои хора на общо основание, а просто да им се даде шанс и ако са по-добри, да останат те. А не като есента в Свищов: Те взимат 4 от лудогорец, които и за 14 място в Б група не стават, но други нямат право на проби дори
Вие взехте от Ловеч, ама в Бургас три поредни години не могат да ни вкарат гол, пък не знам кои какви са
Аз не искам да се взимат някои хора на общо основание, а просто да им се даде шанс и ако са по-добри, да останат те. А не като есента в Свищов: Те взимат 4 от лудогорец, които и за 14 място в Б група не стават, но други нямат право на проби дори
Някой извън Ловеч чувал ли ги е и тримата 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Дано дунав направят силен отбор! Надявам се, че поне когато тренират са с обувки от comfort-obuvki.com или sportmoda.bg, защото наистина са много удобни. Надявам се след време хората да започнат да купуват техни плакати или да ги търсят в магазин за пъзели.
Върни се в “Футбол - България”