Български футбол - пълна трагедия!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Български футбол - пълна трагедия!!!

Мнениеот kireto2 » 05 ное 2009 10:51

tprodanov написа:Като започнат хората да се интересуват от футбол, тогава ще се променят нещата. Всеки ден кръчмите се посещават от близо милион, а всяка седмица на мач отиват макс 20 000. Затова кръчми имаме, футбол - не.

Еми в кръчмата хората се разтоварват психически.Пийнат по едно -две поизлъжат се за това -онова и кой от къде е. А на стадиона аз лично се изнервям напоследък. Пък и детето иска да го водя с мен а аз не смея.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2009 10:56

Е, аз и на стадиона се разтоварвам, какво толкова те натоварва?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 05 ное 2009 10:57

tprodanov написа:Като започнат хората да се интересуват от футбол, тогава ще се променят нещата. Всеки ден кръчмите се посещават от близо милион, а всяка седмица на мач отиват макс 20 000. Затова кръчми имаме, футбол - не.

Аз като отида на кръчма или дискотека, същите които ритат топката на стадиона са вечерта там. Мога да си ги гледам колкото искам,дори в дискотеката хвърлят повече енергия и хъс, отколкото на стадиона. Също така в кръчмата се разтоварвам, а на стадион като отида, дори няма къде да се изпикая като цивилизован човек.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2009 11:00

Ми принципно на някои стадиони има къде да се изпикаеш, но като цяло не е добре, наистина. За нещо, което предизвиква толкова малък интерес, ти би ли инвестирал дори и стонинка?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 ное 2009 11:06

YoTheReal написа:Това е първата такава тема, която виждам. *sarcasm*

и на мен ми писна от такива теми...все едно тия факти за пръв път ги виждаме и откриваме топлата вода...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 05 ное 2009 11:15

tprodanov написа:Ми принципно на някои стадиони има къде да се изпикаеш, но като цяло не е добре, наистина. За нещо, което предизвиква толкова малък интерес, ти би ли инвестирал дори и стонинка?

Може би ако инвестираш ще предизвикаш малко интерес.На Герена особено в сектор "в" ,трябва да си с грайфери на задника щото седалките са с някакъв невероятен наклон . За тоалетните няма да говоря. Пред всеки стадион стоят едни чичковци и ти продават страничка от вестник да си постелеш на седалката.За някои това може да е разтоварващо за други дори романтично мен лично ме дразни.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2009 11:21

По принцип, в бизнеса ситуацията е обратната. Има интерес - и се намира кой да предостави услугата. Колкото е по-голям интереса - толкова по-качествена услуга се предоставя. Съвсем логично. Футбола ни е точно на това ниво, на което са феновете.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 05 ное 2009 11:26

tprodanov написа:По принцип, в бизнеса ситуацията е обратната. Има интерес - и се намира кой да предостави услугата. Колкото е по-голям интереса - толкова по-качествена услуга се предоставя. Съвсем логично. Футбола ни е точно на това ниво, на което са феновете.

Да но качеството на услугата пада и интереса намалява.Какво според теб трябва да се направи, за да се върне интереса?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2009 11:43

Вината си е в нас. Единственото, което трябва да се случи е да пълним стадионите. На мач пред 30 000 човека, първо никой няма да се мърдосва, второ, само за няколко месеца ще се подобрят и стадиони и футбол и всичко.

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 05 ное 2009 11:44

tprodanov написа:Вината си е в нас. Единственото, което трябва да се случи е да пълним стадионите. На мач пред 30 000 човека, първо никой няма да се мърдосва, второ, само за няколко месеца ще се подобрят и стадиони и футбол и всичко.

+1

Върни се в “Футбол - България”