Зимна подготовка, контроли, селекция...и спекулации

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: Зимна подготовка, контроли, селекция...и спекулации

Мнениеот Себастиан Фетел » 03 яну 2014 10:14

Нико написа:От понеделник Стефано Кунчев ще е играч на Черноморец Бургас...

Бившият футболист на ЦСКА Рангел Абушев даде интервю за читателите на TribunaPlovdiv.bg. Пред нашата медия двадесет и четири годишният нападател разкри дали ще се завърне в отбора на Локомотив Пловдив и защо не е завел дело срещу клуба въпреки, че е можел да осъди “черно-белите”.

Припомняме Ви, че до момента Абушев е играл два пъти за “смърфовете”, през сезон 2010-2011 и 2012-2013 от където после премина в ЦСКА.

- Здравей, Рангеле. Слухове от последните дни те свързват все по-усилено с отбора на Локомотив Пловдив. Има ли нещо вярно във всичките писания в медиите и ако да до каква степен са стигнали преговорите ти с ръководството на “черно-белите”.

- Не, нямал съм абсолютно никакъв контакт с когото и да е било от ръководството на Локо Пловдив. Точно затова не съм наясно от къде е дошла тази информация, но откъдето и да е просто не отговаря на истината.

- След новината сред привържениците на Локомотив се забелязват мнения, които са на двата полюса. Според едни е добре да се завърнеш в клуба, а други пък са ти така да го кажем обидени за напускането ти през лятото по посока ЦСКА. Какво би искал да кажеш на феновете?

Ами нормално е. Различни хора, различни мнения. Винаги има две страни на монетата. Аз мога да бъде само щастлив от факта, че съм допринесъл по някакъв начин за клуба, който ми е на сърце. Радвам се, че продължава да има хора – локомотивци, които не спират да ми пишат и да се интересуват от моето развитие. Няма по-хубаво чувство от това да си оценен някъде и именно заради тази обич на феновете, Локомотив е толкова велик отбор и винаги ще бъде. Дори и хората, които са на другия полюс и ме критикуват, дори те показват, че отбора не им е безразличен и ревностно го пазят от това да бъде посрамен по някакъв начин. За това не мога да им се сърдя ни най-малко.

- При положение, че си нямал никакъв контакт с никой от Локомотив, това затваря ли ти всички врати за завръщане или…

Относно моето завръщане… на този етап не мисля, че ще стане. След време, при други обстоятелства бих приел на секундата отново да се завърна, стига да съм желан, но дори и тогава да не стане, винаги бих откликнал да помогна на клуба по някакъв начин, дори не само спортно-технически. Неслучайно не водя дело срещу клуба за неизплатени суми…

- Заговори за неизплатени заплати. Би ли искал да кажеш нещо повече за читателите на TribunaPlovdiv.bg по въпроса?

Ами няма какво толкова да кажа по тази тема. Имам две неизплатени заплати от клуба. Мои адвокати ми гарантираха, че ще си получа парите ако заведа дело, но това е все едно да осъдя родителите си… Те ми казаха, че съм луд да се откажа от тази сума, защото тя не е малка, особено при факта, че не съм взимал заплата вече седем месеца, но това, че си имам принципи не са само думи. Искам да попитам, колко хора биха се отказали от пари заради любимия си отбор, но иначе “локомотивци” на думи много…
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 03 яну 2014 11:21

В този отбор няма място мъжкари и обичащи Локомотив! Райков и той разтрогва, но на него и Стефано, няма как да им се обяснят някой неща, заради които Златински и Абушев не са в отбора!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 06 яну 2014 11:30

Изображение

Изображение

Локомотив (Пловдив) започна вчера своята пред-сезонна подготовка. На терена на ст.Локомотив за първо занимание през 2014 излязоха 16 футболисти, като чужденците ще се присъединят към отбора направо на лагера в Испания за който "смърфовете" заминават днес следобед. На испанска земя локомотивци ще участват в 29-тия международен турнир "Маспаломас къп 2014" с участието на ПСВ Айндховен, Аугсбург и Шанхай. Първият мач на Локомотив е на 9-ти януари от 18:00 ч. срещу ПСВ Айндховен

Своите очаквания от подготовката изрази капитанът Здравко Лазаров:
„Очаквам да се подготвим по най-добрия начин. Най-вече си пожелавам да няма контузии. Вече се сработихме като отбор, аз лично мисля, че нямаме нужда от много нови попълнения – най-много един-двама. Мисля, че ще зарадваме нашите привърженици с един много добър втори полу-сезон и дай Боже, да се класираме в Лига Европа”.

Както и гол-майсторът Мартин Камбуров:
„Най-важното за първия лагер е да няма контузии. Отиваме на две-три тренировки, а ще играем със сериозни отбори и ще трябва да се влиза доста здраво в единоборства. Надявам се да влезем в първенството по най-добрия начин. Лятото се събирахме постепенно, сега вече всички се опознахме и натрупахме доста мачове. Надявам се през пролетта да се представим още по-добре....В 7-цата сме, първата цел е изпълнена. Сега от пролетта ще имаме нова цел – дай Боже да изпълним и нея”, завърши Мартин Камбуров.

Още СНИМКИ :arrow: http://gong.bg/view_photo_topic.php?photo_id=114757
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 12 яну 2014 12:23

Загубихме от Шанхай с дузпи, рефер отмени чист гол за Локо

Изображение

Локомотив (Пд) загуби от китайския Шанхай Ийст Ейша с 3:4 след изпълнение на дузпи (2:2 в редовното време) във втората си контрола от лагера на Канарските острови. Поражението изпрати черно-белите на 4-о място в крайното класиране на международния турнир „Маспаломас 2014”.

И двете попадения в редовното време бяха дело на Мартин Камбуров, а съдията отмени чист гол на Жозеф Мендес, отсъждайки засада. При дузпите Станислав Маламов и Костадин Марков сгрешиха, докато китайският тим сбърка само веднъж при изпълненията от бялата точка.

Първата опасност в мача бе за тима на Шанхай. Техен футболист изскочи сам срещу Йордан Господинов и шутира, но вратарят ни спаси удара. Малко след това Стелиос Илиадис също пробва силата на своя шут, при който топката профуча на сантиметри от гредата.

В 11-ата минута бе най-чистото положение за Локо. Мендес опита страничен шут, но топката направи странна парабола и отиде при Камбуров, който от 6 метра я засече от въздуха с левия крак, но право в тялото на противниковия вратар.

В 17-ата минута Тижани Белаид центрира от фаул в наказателното поле, където Камбуров бе оставен сам около точката за изпълнение на дузпа. Нападателят засече с глава, но над напречната греда.

Три минути по-късно Камбуров шутира силно директно от фаул, при който топката влизаше в долния ляв ъгъл на китайската врата, но в последния момент стражът на Шанхай изби в корнер. При ответната атака играч на китайския тим излезе сам срещу Господинов по десния фланг, а диагоналният му шут мина на около метър над напречната греда.

Локо продължи да атакува по-настоятелно и следващият пропуск дойде в 24-ата минута. Камбуров се пребори за една топка отляво, близо до тъчлинията, и центрира по земя към малкото наказателно поле. Там Мендес засече с левия крак, но отново не уцели вратата.

Така се стигна до 33-ата минута, когато Шанхай малко изненадващо откри резултата. Това стана след изпълнение на фаул от 20-ина метра на Леи, при който топката бе насочена в долния десен ъгъл на Господинов. Той отби, но въпреки това кълбото се оплете в мрежата му за 0:1.

В 41-ата минута черно-белите възстановиха равенството. Йордан Тодоров почти от тъчлинията изрита топката към противниковата врата с 40-метров пас. Камбуров овладя технично на 10 метра пред голлинията, финтира защитника пред себе си и с десния крак изстреля бомба в горния ляв ъгъл за 1:1.

През второто полувреме Локо (Пд) продължи да натиска своя съперник и резултатът не закъсня.

В 48-ата минута влезлият на смяна Аласан Н’Дайе се пребори за една топка в центъра на терена, напредна и шутира силно по земя с левия крак, а вратарят на Шанхай изби в корнер. След изпълнението му последва разбъркване в наказателното поле, а Жозеф Мендес изведе с глава Мартин Камбуров. Голмайсторът на пловдивчани моментално шутира с левия крак и прати топката в долния ляв ъгъл на противниковата врата за 2:1.

В 72-ата минута футболистът на Шанхай Шенглонг бе изпуснат от черно-бялата защита и с диагонален шут по земя простреля Кирил Акалски за 2:2.

В 78-ата минута бе отменен абсолютно редовен гол на Локо (Пд). Дани Кики центрира от фаул на далечна греда, където притичалият Жозеф Мендес засече от въздуха с десния крак в мрежата. Страничният рефер обаче вдигна флага си за засада, но от повторенията ясно се видя, че такава няма.

Локо (Пд) – Шанхай Ийст Ейша 2:2

Голмайстори: 0:1 Леи (33), 2:1 Мартин Камбуров (41, 49), 2:2 Шенглонг (73)

При дузпите Аймен Белаид, Жозеф Мендес и Дани Кики вкараха първите 3 удара. След това Маламов уцели гредата, а при последното изпълнение Костадин Марков също не успя да отбележи.

Локо игра в състав:

12. Йордан Господинов (46- 23.Кирил Акалски), 7. Йордан Тодоров (80-17.Костадин Марков), 33. Александър Тунчев-кап (75- 18. Асен Георгиев), 75. Аймен Белаид, 87. Диего Фераресо, 28. Стелиос Илиадис (60- 3. Валери Георгиев), 5. Костас Казнаферис (46- 22. Аласан Н’Дайе), 91. Крис Гади (75- 27.Александър Якимов), 20. Тижани Белаид (73- 89. Станислав Маламов), 14. Жозеф Мендес, 11. Мартин Камбуров (56- 9. Дани Кики)

http://lokomotivpd.com/zagubihme-ot-sha ... l-za-loko/
Изображение

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 13 яну 2014 21:56

Свинята пак праща играчи в Левски.... Ние да не сме им сателит на тия бе? Бахти гаврата! Сега Аймен ще се наложи и при тях и ще го продадат за доволна сума парички... Ае нямам думи...

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 16 яну 2014 15:15

soccerav написа:Свинята пак праща играчи в Левски.... Ние да не сме им сателит на тия бе? Бахти гаврата! Сега Аймен ще се наложи и при тях и ще го продадат за доволна сума парички... Ае нямам думи...

Трансферът на Аймен Белаид в Левски вече е факт. Защитникът и неговият мениджър склониха на условията, поставени от Христо Йовов и Левски. Договорът ще бъде за срок от 2 години и половина. Остава да бъдат оформени документите и футболистът да мине рутинните медицински прегледи. Когато това стане факт, Белаид ще се присъедини към „сините“ в Созопол.
Тони Здравков държеше на този играч, който направи добро впечатление с представянето си в Локомотив Пловдив. През есента той изигра 12 мача в А група и реализира едно попадение.

[offtopic]http://m.gong.bg/g1397625[/offtopic]
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 20 яну 2014 11:01

Ясни са контролите на Локомотив в Марбея:

22.01 – Видеотон (Унгария)

25.01 – Юрмала (Латвия)

28.01 – Днипро (Украйна)

31.01 – Динамо Киев (Украйна)

01.02 – Стяуа Букурещ (Румъния)

03.02 – Оцелул (Румъния)

http://lokomotivpd.com/cherno-belite-s- ... v-marbeya/
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 яну 2014 12:11

Сега е момента ръководството ни да отправи оферта към Райков, мисля че ще ни свърши много работа това момче.

Елитният руски Том (Томск) не хареса българското крило Симеон Райков. Бившият футболист на „Левски“ и Черно море беше на тестове в тима от Томск и игра в контролите с Хайдук (Сплит) и Легия (Варшава), но не успя да впечатли треньора Василий Баскаков.

Симеон Райков ще се върне в България, където ще изчаква изгодна оферта, пише „Варна 24“. Интерес към него има от страна на Славия и Локомотив (София).
Изображение

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 21 яну 2014 12:29

Защитникът Тихомир Трифонов официално е първото ново зимно попълнение на Локомотив Пловдив. Това съобщи наставникът на “смърфовете” Александър Станков при заминаването на тима за втория му зимен подготвителен лагер в испанския курорт Марбея. Локомотив Пд ще се подготвя в Марбея до 4 февруари и ще изиграе на испанска земя общо 6 контролни срещи.

„С Тихомир Трифонов вече подписахме договор, докато за Георги Коруджиев ще преценяваме по време на лагера. В Испания ще дойдат няколко футболиста, като двама ще са от втория отбор на ЦСКА Москва. Аз поддържам добри връзки с този клуб”, заяви Сашо Станков.

Той разкри още детайли от предстоящата селекция на Локомотив: „Търсим основно опорен халф и централен защитник. Напуснаха ни двама души, значи ще привлечем двама. Хората, които ще идват на проби вече сме ги гледали!”

[offtopic]http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article.php?article_id=398813[/offtopic]

Нищо не ми говори това име. Някой ако може да даде повечко информация. Бива ли го или ще търка пейката :roll:

quakes
Контакти:

Мнениеот quakes » 21 яну 2014 12:32

soccerav написа:
Защитникът Тихомир Трифонов официално е първото ново зимно попълнение на Локомотив Пловдив. Това съобщи наставникът на “смърфовете” Александър Станков при заминаването на тима за втория му зимен подготвителен лагер в испанския курорт Марбея. Локомотив Пд ще се подготвя в Марбея до 4 февруари и ще изиграе на испанска земя общо 6 контролни срещи.

„С Тихомир Трифонов вече подписахме договор, докато за Георги Коруджиев ще преценяваме по време на лагера. В Испания ще дойдат няколко футболиста, като двама ще са от втория отбор на ЦСКА Москва. Аз поддържам добри връзки с този клуб”, заяви Сашо Станков.

Той разкри още детайли от предстоящата селекция на Локомотив: „Търсим основно опорен халф и централен защитник. Напуснаха ни двама души, значи ще привлечем двама. Хората, които ще идват на проби вече сме ги гледали!”

[offtopic]http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article.php?article_id=398813[/offtopic]

Нищо не ми говори това име. Някой ако може да даде повечко информация. Бива ли го или ще търка пейката :roll:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0% ... 0%BE%D0%B2

Твърда резерва в Черноморец... Май ще е по-добре да търка пейката :)

Върни се в “Локо Пловдив”