Laetitia написа:Другарю, на теб какъв ти е проблемът? Аз съм посочила изрично, че подобни класации са излишни, като съм изброила едва 4 от стотиците заслужили футболисти на Левски.grasiani написа:И както винаги нищо за Наско Сираков ха-ха ,тази анкета е обидна отвсякъде ,не знам кой какво е гледал, но да игнорираш и обиждаш най- голямата фигура от 30 години в Левски това е безобразие да не напиша по силни думи ,който няма памет и уважение , няма и бъдеще ,проста сентенция и много правилна като гледам какво се случва в любимия клуб,ако за някой името Левски като клуб почва с името Гонзо значи тотално е сбъркал представата си за футбол.
Типично женско мнение харесват се гладиаторите, битки, ритници, мускули,предполагам и политическите пристрастия са такива ,не се учудвам,да времената изискват определени герои, колко жалко.
Дали е женско мнението ми, или не, не е твоя работа.
И да, футболът е И борба и няма нищо по-нормално от това да се ценят биткаджиите, тези, които се хвърлят в играта със сърце и играят като мъже.
Което, подчертавам, не значи, че се радвам на грубияни, хвърлящи се с бутоните напред в краката на съперника, така че говориш глупости.
Щом ти идва прекалено тежък футболът, гледай синхронно плуване или художествена гимнастика.
Никакъв другар не съм ти,е как така изброяваме футболисти,а второто лице по значимост за всички времена не се споменава, във всякакви статистики относно клуба и неговото значение е на първите места , е как да не е тенденция ,Наско Сираков е лицето на Левски в последните 30-години колкото и да го омаловажавате и не зачитате ,ще кажем Гонзо ,а няма да кажем Сираков който е много по напред с материала във всякакъв аспект , то направо е смешно и дразнещо за хора които са имали удоволствието да гледат няколко поколения сини легенди,а тебе те е нямало на света аз когато съм почнал да гледам и играя футбол,аз доколкото знам ръцете не участват във футболната игра, има един друг спорт който е биткаджииски нарича се ръгби той е по- подходящ изглежда за теб и твоя вкус ,щом си падаш по такива които се хвърлят здраво,а футбола никога не е бил биткаджийски спорт ,това е спорт за естети и за наслада на окото.Който иска биткаджииски спортове да гледа борба, бокс ,американски футбол и други хамалски спортове.Във футбола на първи място като компоненти е техниката ,импровизацията ,бързината ,точния удар и пас ,чак тогава мускулите и силата.Защото като гледам нито Меси,нито Роналдо ,изглеждат като гладиатори.Каква файда като си як и прост и имаш голямо сърце и желание, като не можеш да дадеш един пас на 2 метра и да уцелиш топката, и да си ботушар ,защото наистина такива футболни дърводелци дал господ .