Logical person написа:Балкански Орел написа:Logical person написа:Балкански Орел написа:Много интересно става, стана ясно че повечето от "раннобудните" са платени, сега Първаноф ще цепи БСП в полза на Гроб.Атака сигурно се загроби, а Бюрекоф има достатъчно пари за да събере 4% на следващите избори, НФСБ също стават много силни и им давам минимум 5,5% на следващите избори.
Кога е станало ясно, че ранобудните са платени лъжецо ???
По темата , факта че всички нарочени категорично отричат, ме навежда на мисълта че няма такава среща. Просто никой политик няма да отрича директно и категорично, нещо, което може да бъде доказано след 5 мин със запис. Освен това и кучетата знаят, че на Боко къщата се подслушва и никой не би правил среща там.
Кое точно не разбра от ПОВЕЧЕТО, аз имам роднини студенти, които са сред тях.Еврейския им юумрук какъв е ? Много случайности станаха.
Влизаш в бруталните конспирации с този юмрук

Какво значи еврейски ? Символите на повечето протести по цял свят са сходни. Което е напълно нормално.
И като имаш роднина студент там, на него плащат ли му ? Ами разобличи го с факти, дати и имена. Може да си сигурен, че Станишев и Пеевски ще те позлатят. Те са впрегнали цялата държавна машина и всички свои хора да намерят доказателства, че протестите и студентите са платени и до сега не са намерили нито едно.
Абе човече, аз съм плътно зад моите хора, те НЕ СА ПЛАТЕНИ и са много умни, ама какво да направя, че се поддават на лъжи и маниполации в края на сметка всеки си има глава и си решава.За съжаление много от тях си нямат на представа, лошото е че хората спряха да протестират против правителството заради тях.Не се опитвай да ми вкараш думи в устата, точно за това дадох пример, че има и не-платени, а не обратното.
Как ще намерят като се спонсорират от САЩ и Израел ?