Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Red Warrior » 15 яну 2014 21:52

Никога не е ставало дума за 1,5 млн. евро. Томов говореше, че искаме поне 1 млн. ЛЕВА, а сега пише, че водим преговори за 1 млн. ЕВРО. Което значи, че ако е вярно е увеличил двойно сумата за спонсорство. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 яну 2014 22:07

Red Warrior написа:Никога не е ставало дума за 1,5 млн. евро. Томов говореше, че искаме поне 1 млн. ЛЕВА, а сега пише, че водим преговори за 1 млн. ЕВРО. Което значи, че ако е вярно е увеличил двойно сумата за спонсорство. :mrgreen:

Предпоследно беше 1.5 милиона лева. Лупи е невероятен финансов гений. Той е единственият, който успява да намалява числата на задължението и да увеличава числата на вземанията. Дали го прави само с уста е фундаменталният въпрос 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 яну 2014 22:29

Да, за левове е ставало въпрос, моя грешка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2014 11:51

Направо ми е скучно :( Вече стана обяд , а няма никаква "новина ' за ЦСКА ! :mrgreen:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 яну 2014 12:24

Old_death написа:Направо ми е скучно :( Вече стана обяд , а няма никаква "новина ' за ЦСКА ! :mrgreen:

Има, но не е за тази тема. Мартин Петров: Болката е голяма, тъй като нямам победа над Вечния съперник! ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2014 12:49

Tommi написа:
Old_death написа:Направо ми е скучно :( Вече стана обяд , а няма никаква "новина ' за ЦСКА ! :mrgreen:

Има, но не е за тази тема. Мартин Петров: Болката е голяма, тъй като нямам победа над Вечния съперник! ;)

Ама разбира се ! Къде по важни са победите над ЦСКА , от колкото новите географски открития в цяла Европа , а вече и в Азия . Приключвам вече , защото налях достатъчно пари от кликове в синия сайт !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 яну 2014 12:53

Old_death написа:
Tommi написа:

Ама разбира се ! Къде по важни са победите над ЦСКА , от колкото новите географски открития в цяла Европа , а вече и в Азия . Приключвам вече , защото налях достатъчно пари от кликове в синия сайт !

Не те разбрах. Интервюто е от вашия сайт.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 16 яну 2014 13:42

Е как да няма, вече ни закриха :
gong/viewtopic.php?f=&t=170801

:lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 18 яну 2014 18:22

Изображение

;)

И още нещо. Много важно. Ако няма изненади, то след подписването на спонсорския договор на ЦСКА, някои частни проекти ще се наложи да козируват. И те знаят отлично това. Знаят защо.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 яну 2014 21:53

Това ли е новият спонсор? :)

Върни се в “Архив”