Модератор ЛокоПД написа:volf написа:...............
Радвам се за теб,че се чувстваш чудесно с избора си и пожелавам успех на Лудогорец в ЕКТ.За останалото - има как да срещнеш хора,които "на живо" оспорват избора ти извън форумите - просто ходи на мачовете /особено по гостуванията/.Около стадиона всякакви може да срещнеш.
Благодаря за пожеланието.
Аз също се радвам на успехите на Локо Пловдив, както и недоволствам от неудачите му, заради това че е част от Българския футбол. Участието ми във този форум не е защото съм се израдвал на загубата Ви от ПСВ, а защото ме е яд, че беше неизбежна.
Чудя се кому беше нужна тази контрола? (ако е необходимо ще разясня угризенията си)
За това "на живо", което говориш ми се случи последно на финала за купата на България и мача за суперкупата през 2012г. от отсрещната трибуна ( на стадион "Лазур"). Там разбрах, че съм турчин, селянин и какво ли не, което принципно се разкрива по стадионите, но се съмнявам, че ме видяха и оцениха добре от такова разстояние.
Аз имах в прдвид за хора, които някога или по някъкъв повод са стискали ръката ми или поне са заставали на една ръка разстояние без утехата на факта, че са в група обединена от общо пристрастие и смятам че се подразбира?
П.с. Трябва да уточня, че не аз вмъкнах Лудогорец в тази тема, а някой от Вашите фенове си избра аз да ги представлявам тук.
И аз от като се помня съм по терените, даже и на самите тях (макар и не на футболния), срещу трибуните, а сега и срещу терена. Разбирам Ви, защото сте част от статутквото - винаги е имало такива и то навсякъде.