Ще има ли огранизация за мача с Берое?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще има ли огранизация за мача с Берое?
Подкрепата,която получават е достатъчна.За тапети на родния им език, мисля че им е рано.Нека ДХ-С се измете, да станем нормален отбор, да има ред и организация,та и ние като публика да мислим само хубави и позитивни неща.Аз съм от тези, които много се кефя на италианците,но все пак са тук от скоро и не се знае до кога...а и освен това се намираме в България и можем да им благодарим на нашия роден език!
Всъщност не е лошо да издигнем едно "BLAGODARYA, RAGAZZI !!!" на финала за купата.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Vasko1912 написа:Подкрепата,която получават е достатъчна.За тапети на родния им език, мисля че им е рано.Нека ДХ-С се измете, да станем нормален отбор, да има ред и организация,та и ние като публика да мислим само хубави и позитивни неща.Аз съм от тези, които много се кефя на италианците,но все пак са тук от скоро и не се знае до кога...а и освен това се намираме в България и можем да им благодарим на нашия роден език!
ТОВА Е МНОГО ТОЧНО КАЗАНО
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Организация трябва да има и то перфектна!Местната полиция вместо да охранява феновете и да осигури спокойствие преди,по време и след срещата умишлено създава напрежение.Полицията и местните"аборигени"избиват комплекси от години спрямо Пловдив като град и "Ботев"като отбор.Така че организирано на мача и умната!Успех канари!
Извинете че пиша извън темата, но някой чул ли е нещо по въпроса дали наказаха Славия, след като има ударен полицай с хвърлен предмет,или за тях правилата не важат?
УСПЕХ КАНАРИ!!!!!!!!!!!!
Iskam da popitam shte ima li aniakoi koito shte patuva ot sofia za macha, ako ima neka da mi pishe an lichno.
- bai Momchil
- Контакти:
Don Rumen написа:Само дано е по-скоро, защото вече не издържам, пък и виното все ще намалява

Отче, жив и здрав да си за добрите новини, върна ми надеждата!
п.с. Какво е винцето?

Ki Cho написа:Всъщност не е лошо да издигнем едно "BLAGODARYA, RAGAZZI !!!" на финала за купата.

-
- Контакти:
1912BOTEV написа:Пичове, кой ще качи в колата си Христолов? Без него къде ще ходим!?))))
Ако ми даде да карам С класата ще му капна малко нафта