Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот siniq_fen » 15 яну 2014 21:51

alexveselinov написа:
tzvetan_tee написа:А с Георги Стоичков какво става?? Уж е 94, висок едно друго, а го няма сред 10-те повикани в първия отбор. Някой знае ли нещо?

Георги Стоичков е започнал подготовка с Витоша Бистрица, не знам дали е под наем или е освободен. Илиан Илиев беше го извикал при мъжете, но явно не можа да се наложи това младо момче. Имаше добри данни и много надежди се възлагаха, но уви...

Аз лично съм го гледал на живо и не никак не ми хареса.
Само Левски!

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 15 яну 2014 21:58

Аз лично от всичко, най-много се моля Домо да не се върне. Между другото, някой знае ли защо испанчето е в отбора и почва подготовка, нали щяха да го махат защото не ставал. Или докато не привлечем нов ще е тук

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 15 яну 2014 22:00

siniq_fen написа:
alexveselinov написа:
tzvetan_tee написа:А с Георги Стоичков какво става?? Уж е 94, висок едно друго, а го няма сред 10-те повикани в първия отбор. Някой знае ли нещо?

Георги Стоичков е започнал подготовка с Витоша Бистрица, не знам дали е под наем или е освободен. Илиан Илиев беше го извикал при мъжете, но явно не можа да се наложи това младо момче. Имаше добри данни и много надежди се възлагаха, но уви...

Аз лично съм го гледал на живо и не никак не ми хареса.

И на мен не ми направи особено впечатление. От сегашните ми харесва Мики Орачев, дано да излезе нещо от него.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 15 яну 2014 22:18

comorad написа:Аз лично от всичко, най-много се моля Домо да не се върне. Между другото, някой знае ли защо испанчето е в отбора и почва подготовка, нали щяха да го махат защото не ставал. Или докато не привлечем нов ще е тук

ЗА без пари домо става :) отностно испанчето маи няма да го махат колега ;)

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 15 яну 2014 22:42

ЗА без пари домо става :) отностно испанчето маи няма да го махат колега ;)[/quote]

Аз мисля, че Домо е свършил с футбола. Ендо ор парвите неща кометирани от него, когато замина за Германия бе"Тук вземам 10 пъти повече пари от Левски" , ако само за това замина на Херта, ясно защо не е успял. В Ботев лятото отиде за повече пари не се върна при нас, ако само мислиш за кинти не става.
За испанчето приличен ритнитопков ама нищо повече. Не мога да разбера, криза криза аа за един добър централен все трябваше да се намерят кинти. Но явно докато има борба за власт в отбора, ще има и безпаричие. Ако е вярно, че Батков не плаща заплати на хората във Винпрома и другите фирми, защо да дава на отбора.
Дано Тонев не стане едновластен президент лятото, както четем тук и там, че тогава съвсем ще потънем

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 15 яну 2014 23:14

comorad написа:ЗА без пари домо става :) отностно испанчето маи няма да го махат колега ;)

Аз мисля, че Домо е свършил с футбола. Ендо ор парвите неща кометирани от него, когато замина за Германия бе"Тук вземам 10 пъти повече пари от Левски" , ако само за това замина на Херта, ясно защо не е успял. В Ботев лятото отиде за повече пари не се върна при нас, ако само мислиш за кинти не става.
За испанчето приличен ритнитопков ама нищо повече. Не мога да разбера, криза криза аа за един добър централен все трябваше да се намерят кинти. Но явно докато има борба за власт в отбора, ще има и безпаричие. Ако е вярно, че Батков не плаща заплати на хората във Винпрома и другите фирми, защо да дава на отбора.
Дано Тонев не стане едновластен президент лятото, както четем тук и там, че тогава съвсем ще потънем[/quote]
Ем те са намерили бранител ама иска повече пари не могат да се разберат дано да каже тоя бастун дали ще идва утре що то стана вече като сапунен сериал :)

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 16 яну 2014 00:19

metodito написа:
eelche написа:Уолъс е менте от ранга на Лопез,Бру,Марсиньо,Опоку,Нуньо Пинто,Генков,Макриев,Даниел Димов...

Надявам се не си прав. Димов? Опоку пък колко седя? За Димов определено не си прав! Пича е дефанзивен халф, а не централен защитник. Работата му включва извършването на нарушения (технически), което в наказателното поле е дузпа, а в средата на терена е до преценка на съдията, тъй като играта тяло в тяло е нормална за там, но не и пред вратаря.

Не си спомням къде,но в някой от форумите май беше на Ботев Пловдив беше написал нещо тотално невярно и грешно за Мъри Стоилов,говоря за нещо от спортно-технически план,но тогава много ми падна в очите иначе уважавах много твоето мнение в този форум...
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 16 яну 2014 01:04

blue atak написа:
comorad написа:ЗА без пари домо става :) отностно испанчето маи няма да го махат колега ;)

Дано Тонев не стане едновластен президент лятото, както четем тук и там, че тогава съвсем ще потънем

Ем те са намерили бранител ама иска повече пари не могат да се разберат дано да каже тоя бастун дали ще идва утре що то стана вече като сапунен сериал :)[/quote]

По-добре да не идва, какво извива ръце. Искал договор до лятото, ала бала. То до лятото може да няма Локо Пл/не, че им го пожелавам ама и Коко като Тара, няма кинти/ а той с големите претенций. Не разбрах само как можахме да дадем 250 хилки за Пламен Димов , а не изкарахме 300 за Терзиев миналата година, така и така имахме да им даваме кинти за 3то място от преди година. Димов може и да става, ама от както е при нас играл ли е като център в защитата, май не. Не знам и Наско не можа да махне Донев "скаута", онзи келеш Тонев не го ли знае, че не става, какво ми го пази. Ама нали и качулатите го пазят него, Тонката глада да се окопае в отбора. Много ми е кофти, като гледам на каде отива отбора, добре поне, че не съм си в България да не си хабя чак толкова нервите.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 яну 2014 06:59

Защитникът на Левски Йордан Милиев си тръгва от "Герена", като се очаква да подпише с македонския Шкендия Тетово. Контрактът на играча ще бъде за 1,5 години, а "сините" няма да получат трансферна сума по сделката.

За последно интерес към Милиев имаше от втородивизионните италиански Карпи и Авелино. Бранителят обаче ги е отрязал.

За сделката между Милиев и Шкендия е съдействал брата на Джердан Шакири от Байерн Мюнхен. Той е мениджър и е обяснил на Йордан, че македонците са сателит на швейцарския Грасхопър и има голям шанс той да отиде там, ако се представи добре в тима от Тетово.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 яну 2014 07:23

Господи какво падение !!!! :o :o :o Да откажеш на италианци за да отидеш да играеш за шиптари :|

Върни се в “Архив”