АБВ тръгва към евроизбори.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: АБВ тръгва към евроизбори.

Мнениеот Siegfried » 15 яну 2014 17:46

Русофилите са по-опасни и проклети от туркофилите :!:
Всеки наш държавник, борил се срещу Русия и нейните интереси, е национален герой!!! Резюмирах историческата истина - спорът е приключен :!: ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 яну 2014 18:49

Siegfried написа:Русофилите са по-опасни и проклети от туркофилите :!:
Всеки наш държавник, борил се срещу Русия и нейните интереси, е национален герой!!! Резюмирах историческата истина - спорът е приключен :!: ;)

Аз не мога ли да ти кажа другата гледна точка? Дори и да приемем, че Русия ни е освободила главно заради свой интерес, нещо което винаги може да се оспори (включително и от мен) бих могъл да отбележа, че това, което Русия винаги е искала е да има за съюзник на Балканите голяма и силна държава. Първоначално е възнамерявала това да бъдем ние и Сан Стефанският договор най-добре го доказва. Знаете обаче нашите възлюблени настоящи съюзници как са реагирали и какво е последвало. Няколкото поредни русофобски правителства явно принуждават руснаците да се пренасочат към другата по-голяма славянска държава - Сърбия и оттам нататък започва повече да подпомага нейните интереси. Въпреки че точно в най-критичния момент между двете балкански войни тя запазва неутралитет (този неутралитет с нищо не ни е помогнал, но по-логично според повечето русофоби щеше да бъде ако бе подкрепила Сърбия). За съжаление обаче нашите интереси със сърбите почти винаги са били противоположни. След ВСВ обаче когато сърбите постепенно обръщат гръб на СССР, Русия отново се насочва към нас, инвестира милиони, милиарди даже, ставаме нейният може би най-привилегирован партньор, но идва Горбачов-може най-престъпно безотговорният и некадърен световен лидер, който унищожава цяла една империя.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Неутрален58
Контакти:

Мнениеот Неутрален58 » 15 яну 2014 19:52

doktora25 написа:
Siegfried написа:Русофилите са по-опасни и проклети от туркофилите :!:

Аз не мога ли да ти кажа другата гледна точка? Дори и да приемем, че Русия ни е освободила главно заради свой интерес, нещо което винаги може да се оспори (включително и от мен) бих могъл да отбележа, че това, което Русия винаги е искала е да има за съюзник на Балканите голяма и силна държава. Първоначално е възнамерявала това да бъдем ние и Сан Стефанският договор най-добре го доказва. Знаете обаче нашите възлюблени настоящи съюзници как са реагирали и какво е последвало. Няколкото поредни русофобски правителства явно принуждават руснаците да се пренасочат към другата по-голяма славянска държава - Сърбия и оттам нататък започва повече да подпомага нейните интереси. Въпреки че точно в най-критичния момент между двете балкански войни тя запазва неутралитет (този неутралитет с нищо не ни е помогнал, но по-логично според повечето русофоби щеше да бъде ако бе подкрепила Сърбия). За съжаление обаче нашите интереси със сърбите почти винаги са били противоположни. След ВСВ обаче когато сърбите постепенно обръщат гръб на СССР, Русия отново се насочва към нас, инвестира милиони, милиарди даже, ставаме нейният може би най-привилегирован партньор, но идва Горбачов-може най-престъпно безотговорният и некадърен световен лидер, който унищожава цяла една империя.

А защо Русия 1885 г. се ПРОТИВОПОСТАВЯ на Обединението между Княжество България и Източна Румелия и насъсква своето отроче Сърбия да ни нападне?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 15 яну 2014 20:33

Аз съм за това на мястото на паметника на съветската пияна сган да се издигнат два нови - на РОНАЛД РЕЙГЪН и МИХАИЛ ГОРБАЧОВ, гробокопачите на Се Се СеРе!!! Рейгън започна това велико дело, а Горбачов го завърши! Дълбоко ги уважавам за това :mrgreen:
Както е казал Рейгън Велики: ,,YES, WE CAN.''
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 яну 2014 20:42

Siegfried написа:Аз съм за това на мястото на паметника на съветската пияна сган да се издигнат два нови - на РОНАЛД РЕЙГЪН и МИХАИЛ ГОРБАЧОВ, гробокопачите на Се Се СеРе!!! Рейгън започна това велико дело, а Горбачов го завърши! Дълбоко ги уважавам за това :mrgreen:

Ама май тези двамата направиха услуга на Русия ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 яну 2014 20:49

"Русия е победена държава. Тя загуби титаничната битка. Да се казва Това не беше Русия,а Съветски съюз,означава да се бяга от действителността.Това бе Русия,наречена Съветски съюз.Тя хвърли предизвикателството към САЩ и беше победена.Русия ще бъде победена и сложена под опека"
Збигнев Бжежински
Бжежински-Дон Кихот на американската геополитика,забравил,че в Русия няма вятърни мелници.
Последна промяна от FLANKER на 15 яну 2014 20:51, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 яну 2014 20:50

Siegfried написа:Аз съм за това на мястото на паметника на съветската пияна сган да се издигнат два нови - на РОНАЛД РЕЙГЪН и МИХАИЛ ГОРБАЧОВ, гробокопачите на Се Се СеРе!!! Рейгън започна това велико дело, а Горбачов го завърши! Дълбоко ги уважавам за това :mrgreen:

Тази пияна сган с бой и тупаници методично стигна от Москва до Берлин и навря зигфридчетата в кучи гъз, по подземия и горички. Е, друго си е да смърдиш на шнапс, чесън и повръщано, по-е ентелегентно някак...Пък като ги гледам руснаците колко са засегнати от Рейгън, направо им се тресат мъдите... Няма ссср, ама има Китай и Русия, сега азиатски съюзи спрягат,
и накрая-все тая!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 яну 2014 20:53

sin4ec написа:

Тази пияна сган с бой и тупаници методично стигна от Москва до Берлин и навря зигфридчетата в кучи гъз, по подземия и горички. Е, друго си е да смърдиш на шнапс, чесън и повръщано, по-е ентелегентно някак...Пък като ги гледам руснаците колко са засегнати от Рейгън, направо им се тресат мъдите... Няма ссср, ама има Китай и Русия, сега азиатски съюзи спрягат,
и накрая-все тая!

Факт!
Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 15 яну 2014 20:59

sin4ec написа:

и накрая-все тая!

В огромна грешка си - Русия има само един пълководец - Суворов. Иначе и Наполеон, и Хитлер са пердашили под и над път. Руснаците нямат нищо общо с победата над Германия. САЩ са в основата! А олигофренясалият пиян руски войник се е клатушкал наляво-надясно, докато немци, финландци etc. са го ръгали с щиковете си :mrgreen: Лудендорф и Хинденбург трепят руснаци през ПСВ, Гудериан и Манщайн трепят руснаци през ВСВ, взимат по 1 000 000 в плен, Луфтвафето ги оставя без самолети. Сталин се е наливал с долнопробна водка, докато руснаците са посрещали немците като освободители и ИМА защо :!:
Пияните орианталски варвари - руските блядове - НИКОГА няма да стигнат изяществото, финеса, дисциплината и пробивността на ВЕЛИКИЯ НЕМСКИ НАРОД :!: Германия навря в кучи гъз света след ПСВ, навря го и след ВСВ :mrgreen: А простите съвети, въпреки че уж се писаха победители, претърпяха пълен крах през Студената война :mrgreen: СМЯХ В ЗАЛАТА!
А сегашната Русия да не си вири много носа, защото Райхът и чичо Сам дебнат ;)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 яну 2014 21:03

Siegfried написа:
sin4ec написа:

и накрая-все тая!

В огромна грешка си - Русия има само един пълководец - Суворов. Иначе и Наполеон, и Хитлер са пердашили под и над път. Руснаците нямат нищо общо с победата над Германия. САЩ са в основата! А олигофренясалият пиян руски войник се е клатушкал наляво-надясно, докато немци, финландци etc. са го ръгали с щиковете си :mrgreen:
Пияните орианталски варвари - руските блядове - НИКОГА няма да стигнат изяществото, финеса, дисциплината и пробивността на ВЕЛИКИЯ НЕМСКИ НАРОД :!: Германия навря в кучи гъз света след ПСВ, навря го и след ВСВ :mrgreen: А простите съвети, въпреки че уж се писаха победители, претърпяха пълен крах през Студената война :mrgreen: СМЯХ В ЗАЛАТА!
А сегашната Русия да не си вири много носа, защото Райхът и чичо Сам дебнат ;)

Човек,след "написаното" от теб спирам дотук :(
Изображение

Върни се в “Свободна зона”