Треньорът на Катар: Казаха ми да гласувам за Кристиано

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Треньорът на Катар: Казаха ми да гласувам за Кристиано

Мнениеот Teo » 15 яну 2014 17:48

damyanov1963............

Изумяваш ме какво пишеш...

Първо Гунди е бил осми и абсолютно никакъв шанс е нямал да я вземе ако ще и не 12 месеца да е година, а 24.

То и за Ицата Кройф му е казал, че през 1992 трябваше да я вземе, но не я взе..

Не се заяждам просто такава е реалността.. не избивайте комплекси. Във витрината на герена може само да си мечтаете за такъв трофей.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 яну 2014 18:01

Teo написа:damyanov1963............

Изумяваш ме какво пишеш...

Първо Гунди е бил осми и абсолютно никакъв шанс е нямал да я вземе ако ще и не 12 месеца да е година, а 24.

То и за Ицата Кройф му е казал, че през 1992 трябваше да я вземе, но не я взе..

Не се заяждам просто такава е реалността.. не избивайте комплекси. Във витрината на герена може само да си мечтаете за такъв трофей.

Ами изумявай си се колкото искаш, това е нормално за червените фенове, аз написах каква е реалността, трофея на Стоичков да не би да е на Армията, и той да не би да е от вашата детско-юношеска школа? Гунди нямаше възможност, като Стоичков да играе на запад, макар че го искаха много по-големи от Барселона - Милан, Интер, Бенфика, така че не си избивай ти комплексите с "вашия" Стоичков, щото на няколко пъти показва колко е верен на ЦСКА!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 яну 2014 18:22

Teo написа:Не се заяждам просто такава е реалността.. не избивайте комплекси. Във витрината на герена може само да си мечтаете за такъв трофей.

Да не би златната топка на Стоичков да е във витрината на ЦСКА ? баси идиота........ :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 яну 2014 18:32

Защо изобщо го превърнахме в спор това нещо. Къде е Стоичков... къде е Гунди... единия може да му гледаш головете на цветно, другия само отрязани черно-бели ленти... стегнете се малко. Абе изобщо тоя не може да се доближи и до малкия пръст на Ицата, за какво изобщо го намесихме тука. Златни неща във витрината ви нема има никогиШ! Това в момента е избиване на заболял нелечим подуянски комплекс.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 15 яну 2014 18:47

Teo написа:Защо изобщо го превърнахме в спор това нещо. Къде е Стоичков... къде е Гунди... единия може да му гледаш головете на цветно, другия само отрязани черно-бели ленти... стегнете се малко. Абе изобщо тоя не може да се доближи и до малкия пръст на Ицата, за какво изобщо го намесихме тука. Златни неща във витрината ви нема има никогиШ! Това в момента е избиване на заболял нелечим подуянски комплекс.

Е той Еузебио/бог да го прости/незнае,ти знаеш :roll:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 яну 2014 19:46

MoNteSo написа:НОВИНАТА Е ПУБЛИКУВАНА В ГОНГ БЕ, ГАНьОВЦИ!
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=397433
Нито статистиката, нито успехите му показват, че е най-добрия. Реално, ако се гледаха фактите, от тримата, е най-незаслужилия! Не, че другите двама ги харесвам, ама това е истината!

То хубаво я има, ама това няма да е първият път в който наши медии преписват от една медия и плъзват навсякъде. Дори господари на ефира няколко пъти ги хванаха за подобно нещо и последното е това за Папата и дядо Добри, което се оказа лъжа.

Интересното е кой измисли тази новина след като първо това не е името на треньора на Катар и второто най-интересно е защо това го няма никъде по чуждите медии? :)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 15 яну 2014 21:57

Платини и Блатер са виновни .
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 яну 2014 10:49

Дамянов изумява за пореден път - Гунди щял да вземе топката вместо Еузебио :shock: Съвсем замалко ... Глупостите ти нямат край :!: И златната топка на чичо ти Ицо, както и на предполагам всички останали, си му е вкъщи, а не в отбора - това е индивидуална награда ;) Само глупости пишеш - тоя бил казал това, оня казал онова, аз пък чух Меси да казва, че е копирал играта на Спас Делев :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 яну 2014 11:47

Аз съм гледал като малък филма за Гунди и съм му се възхищавал, но футболът тогава е впечатлявал главно с пълните трибуни по стадионите. Топката е някакъв мех с трици вътре... :lol: Имало е по 70 000 души, вярно играели са за слава, но е имало много мръсни номера, с една дума и тогава си е имало натиск огторе, уредени мачове пък винаги си е имало, така че миналото си е минало, сега нямаме нищо освен фактите на Санди. :mrgreen:
Там ли ще живеем непрекъснато, имало е много по-големи от Гунди играчи, само че са го лансирали него. Както се прави винаги по света, дай да не се заблуждаваме. И са нямали никакъв досег с Европа, трансфери и такива работи абсурд. :cry:
Едно време всички са били ограничени в мисловния процес като цяло, сега всички се правят на умни затова нищо нямаме, едно голо его. :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”