DFB BUNDESLIGA 09/10

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: DFB BUNDESLIGA 09/10

Мнениеот niki87 » 04 ное 2009 13:08

След вчерашното "уникално" предствяне на Байерн,вече и грам не съм оптимист за мача със Шалке!Напрактика отбора е без вратар,Бут е смешник.Почти всички голове,които получава отбора са благодарение на него.От четворката защитници на ниво е само Лам,и до някъде Бадщубер.Лявата зона е трагична!Бравхайд не е за Байерн,а Пранич-капут,тоя малоумник не може да центрира!В средата-Тимошчук обратно в Зенит,а Ван Бомел в Айндховен!В нападение-няма ги Рибери,Мюлер и Робен следователно-трагедия!Гомес.....това дърво не можш да спре топката,ялов АБИЧ!Клозе и Тони-време е за пенсия!Едно въпросче:Какво прави Тони Кроос в Леверкузен???По най-бързия начин обратно в Мюнхен!!!Ало Ули,Кале време е да развържем кесията,пари имаме.Нали сме най-стабилния клуб във финансово отношение в света?!Пък и сега Ауди ще налива яко!Не ни трябва много-класен вратар(Нойер ;) ),защитник и халф тип Есиен.При положение,че си имаме Рибери,Мюлер и Робен...И ако може повече немци в състава!!!
Рано или късно Байерн отново ще си стъпи накраката,това е ясно!Отборът пак ще бъде познатото страшилище,всяващо ужас в съперниците.Спомням си преди един от жребийте за ШЛ питаха Раул-Кой отбор искаш да се падне на Реал?Великият голмайстор отговори:Няма значение...Само дано не е Байерн...!!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 04 ное 2009 14:37

Бут ви спаси в много мачове от първенството, срещу Волфсбург особено. Вчера просто замръзна и не можа да реагира адекватно на единственото положение при гола на Гюркуф. Клозе и Гомез са супер добри играчи, Клозе го иска Ювентус, а Гомес - Барселона, но Байерн не ги продават да не стане някой по-силен от тях. Да не стане същото с Пизаро, който откакто се върна в Бремен, влезе във форма. Защитата е адски слаба. Преди се дъниха Лел, Отъл, Гьорлиц, сега Пранич, Тимосчук, Братвайт и т.н. Робен прави по един мач на сезон,а на Рибери не му се играе. Лошо се управлява отбора и резултатите са налице, никой обаче от Байерн не иска да си признае, играчите толкова си могат. Жалко само,че снощи не пуснаха Олич.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 ное 2009 21:22

Тоя Марио Гомес ако струва 30 милиона,аз съм трамвай....нема такова дърво :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 05 ное 2009 00:03

Бижутера написа:Тоя Марио Гомес ако струва 30 милиона,аз съм трамвай....нема такова дърво :geek:

Марио Гомес е един много добър играч Бижутерче. Като не го искат в Байерн и като пускат да играе дървото Тони, който не може да спира и да подава, по-добре да не мъчат Гомез и Клоза,а да ги пуснат да играят в чужбина! В момента единствено Балак е зад граница в сериозен отбор. През 1990, когато Германия стана световен шампион, Бреме,Матеус и клинсман играеха в Интер. Фьолер и Хеслер играеха в Рома, до 90те в Реал и Барселона редовно са играли немци.... проблемът е,че Байерн скапва всичко....

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 ное 2009 00:24

unist_gp написа:
Бижутера написа:Тоя Марио Гомес ако струва 30 милиона,аз съм трамвай....нема такова дърво :geek:

.... проблемът е,че Байерн скапва всичко....

Eeeeeeeee,тука се изложи сериозно :) Кво скапване бе човек :shock: 90% от най-големите немски футболисти са легенди на Байерн ;) Имена няма да споменавам-всички ние много добре ги знаем :!:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 05 ное 2009 00:27

niki87 написа:
unist_gp написа:

.... проблемът е,че Байерн скапва всичко....

Eeeeeeeee,тука се изложи сериозно :) Кво скапване бе човек :shock: 90% от най-големите немски футболисти са легенди на Байерн ;) Имена няма да споменавам-всички ние много добре ги знаем :!:

беше през миналия век ;) а то е било даже още преди Шустер да заиграе в Барселона :lol:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 ное 2009 00:30

А Кан,Ефенберг,Матеус,Шол,по едно време и Баслер...Кой добута Германия до финала 2002...? :) ;) ;)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 05 ное 2009 00:38

niki87 написа:А Кан,Ефенберг,Матеус,Шол,по едно време и Баслер...Кой добута Германия до финала 2002...? :) ;) ;)

Да добре, но не претендирайте,че сте някакъв супер силен отбор, който е абониран за Дойче Майстер или за Шампионската лига ;) моят любим отбор Дортмунд също съм ги гледал как печелят шампионската лига,даже финалът срещу Юве беше в Мюнхен ;) запоследните 10 години също сме ставали шампиони и даже тогава се борихме с Леверкузен, защото Байерн се бориха за трето място ;) играч на дортмунд, Метцелдер, все още играе в Реал Мадрид. И да не забравяме Хитцфелд ;) дортмунд има в момента най-младият бундеслига отбор, по-млади са от Хофенхайм, всички без двама под 21 годишни. бихте ни с 5-1, обаче може пак да ви минем в класирането ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 ное 2009 00:43

Unist(абе как се казваш :) )поздрав за теб от Ларс Рикен 8-) 8-) 8-)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2OuwX1dOpQo[/youtube]
Ама и Марсел Раиф си го бива :)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 05 ное 2009 00:51

този мач тръгна по вода с два бързи гола на ридле ;) ние в юве си играехме редовно в шампионската лига, апреди тва ни бяха били за финал на уефа и така им го върнахме ;) преди тва на полуфинал отстранихме ман.ю. с кантона ;) жалко,че после като играеха колер и роситски малко не ни стигна да бием Реал, изгубихме и финал за купата на уефа срешу ротердам в ротердам, ебаси тапото беше тва
поздрав ;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zyCEjHLGtZs[/youtube]

Върни се в “Архив”