Пускам тази тема,защото като повечето от вас феновете на Левски съм на мнение,че последните години се направиха доста грешни ходове с рансферната политика както с привличане така и с продаване на футболисти.Аз ще си кажа мнението за моя топ 10 футболисти които не трябваше да напускат отбора точно в момента,когато бяха продадени.
1.Жоазиньо
2.Дарко Тасевски
3.Гара Дембеле
4.Сьорд Арс
5.Симеон Райков
6.Божидар Митрев
7.Даниел Младенов
8.Сержиньо Грийн
9.Зе Соарес
10.Антонио Вутов
10 трансфера които Левски не трябваше да прави!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
10 трансфера които Левски не трябваше да прави!!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
Re: 10 трансфера които Левски не трябваше да прави!!!
Български отбор не продава, защото даден футболист не му е нужен, а защото отбора се нуждае от пари за да може да съществува.

- Балкански Орел
- Контакти:
PFC Litex написа:Български отбор не продава, защото даден футболист не му е нужен, а защото отбора се нуждае от пари за да може да съществува.
И защото на повечето футболисти искат да отидат в големите първенства.Незнам дали си спомняте Илиан Илиев като беше купил някакви хлапета, всички до един казваха, че те искали да се развиват като футболисти и след време да играят в голям отбор, мисля че няма нужда от коментар.(Разбира се не говоря за футболистите от тази класация)
[center]Levski & Lazio[/center]
- Черният козел
- Контакти:
PFC Litex написа:Български отбор не продава, защото даден футболист не му е нужен, а защото отбора се нуждае от пари за да може да съществува.
Да така е,но не може ли вместо да продаваш,да направиш пробив в евротурнирите и еврата пак ще дойдат.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
1. батков
2. тонев
3. нкп
2. тонев
3. нкп
- Logical person
- Контакти:
Черният козел написа:PFC Litex написа:Български отбор не продава, защото даден футболист не му е нужен, а защото отбора се нуждае от пари за да може да съществува.
Да така е,но не може ли вместо да продаваш,да направиш пробив в евротурнирите и еврата пак ще дойдат.
За пробив в Европа е нужно натрупване , само с един Тасевски или един Дембеле не става. А кой може да издържи 2-3 години, в които да няма приходи от продажби и в същото време да плаща по 15-20-30к евро на звездите си.
Черният козел написа:PFC Litex написа:Български отбор не продава, защото даден футболист не му е нужен, а защото отбора се нуждае от пари за да може да съществува.
Пробив в ЕКТ е 50/50, то ест нямаш гаранция, че ще го сториш, а текущите разходи са ежедневни.
Също така добрите футболисти са с високи заплати, което товари бюджета.
Нашите клубове негенерират парични потоци от феновете, което води до тези продажби.

-
- Контакти:
4.Сьорд Арс
5.Симеон Райков
6.Божидар Митрев
7.Даниел Младенов Е тея всичките са страхотни
ДАНИ МЛАДЕНОВ ТОП ТРАНСФЕР СМЕХ, ТОЯ МИ КЪСАШЕ НЕРВИТЕ ВСЕКИ МАЧ, БАХТИ СЛАБИЯ ФУТБОЛИСТ
5.Симеон Райков
6.Божидар Митрев
7.Даниел Младенов Е тея всичките са страхотни

ДАНИ МЛАДЕНОВ ТОП ТРАНСФЕР СМЕХ, ТОЯ МИ КЪСАШЕ НЕРВИТЕ ВСЕКИ МАЧ, БАХТИ СЛАБИЯ ФУТБОЛИСТ
Всичко случило се на Левски до момента и всичко,което ще се случи в бъдеще при това управление на клуба се дължи на алчност,некомпетентност и надценяване на интелектуалните възможности.След участието в ШЛ някои се помислиха за богове и че каквото и да направят са безгрешни.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Дани Младенов имаше страхотни изяви в Лига Европа, в първенството също вкарваше доста голове. От момента, в който почнаха да пускат слабака Слори на дясното крило, на Дани му падна формата и така и не му дадоха сериозен шанс да си върне титулярното място,което бе несправедливо дадено на онзи слабак от Фейенорд.