единственото, с което Спас може да е полезен е да служи за приемр на Карачанаков как не се прави.
Карата трябва да си наляга парцалите и да се натегне- едва ли имал по-важна подготовка до сега в кариерата си...
ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Днес спиртал са се активизирали рано-рано. Вече 4 новини с ЦСКА в заглавието - за Марто Петров, Съни, Спонсора и Делев.
Какъв луд ден.
Какъв луд ден.
- Logical person
- Контакти:
Делев не виждам с какво може да ни бъде полезен. Като център нападател, не става. Като крило иди дойди, но ние си имаме няколко на тази позиция. Единствената далавера е, че го вземаме без пари, а лятото може да и го продадем.
Това за Марто в Сток Сити ми се струва партненка, въпреки че наистина с треньора се знаят. Мисля по негово време Марто беше и капитан няколко мача. Желая му да порита още малко във висшата лига, а че ние няма да вземем пари е ясно.
Това за Марто в Сток Сити ми се струва партненка, въпреки че наистина с треньора се знаят. Мисля по негово време Марто беше и капитан няколко мача. Желая му да порита още малко във висшата лига, а че ние няма да вземем пари е ясно.
Спас Делев... Не е лошо момче, вероятно е доста объркан, защото нещата около кариерата му се завъртяха някак странно, левитирайки от една крайност в друга. Мисля си, че можем да направим нов компромис с него.
- Logical person
- Контакти:
Кировец написа:Спас Делев... Не е лошо момче, вероятно е доста объркан, защото нещата около кариерата му се завъртяха някак странно, левитирайки от една крайност в друга. Мисля си, че можем да направим нов компромис с него.
Все пак се надявам това да не отмени усилията за Венци Христов... и остава и един ляв бек да намерим, въпреки че според мен Апата трябва да е титуляр от ляво с резерва Фо Поре , а в дясно да се избира между Венци Василев и Здравко Илиев и работата заспива. Така, че левия бек не е задължителен, само ако можем да намерим някой с една класа над тези четиримата.
Logical person написа:Кировец написа:Спас Делев... Не е лошо момче, вероятно е доста объркан, защото нещата около кариерата му се завъртяха някак странно, левитирайки от една крайност в друга. Мисля си, че можем да направим нов компромис с него.
Все пак се надявам това да не отмени усилията за Венци Христов... и остава и един ляв бек да намерим, въпреки че според мен Апата трябва да е титуляр от ляво с резерва Фо Поре , а в дясно да се избира между Венци Василев и Здравко Илиев и работата заспива. Така, че левия бек не е задължителен, само ако можем да намерим някой с една класа над тези четиримата.
Започвам да си мисля, че изпадаме в някаква истерия покрай този прословут ляв бек. Все пак е в рамките на допустимото за един пост да имаме не кой знае какви футболисти и едва ли при наличието на една добра халфова линия, атака и добра защита в центъра, левия бек ще е проблем. Не допускам един пост да разбие баланса между отделните линии.
Да - Фо Поре на моменти е неконцентриран, неориентиран, не*балансиран, но това може да се поправи и си мисля, че ще покаже нещо ново на треньорите, колегите си и феновете на играта.
- dreben23
- Контакти:
Мартин Петров може да си тръгне от ЦСКА! Медиите в Англия отново твърдят, че крилото, който днес празнува 35-и рожден ден, ще се върне на Острова. Sportsdirectnews.com излезе с информация, че към Марто сериозен интерес има от страна на Стоук Сити и че клубното ръководство вече е приготвило оферта за него.
"Мартин вярва, че има способността все още да играе в отбор от Висшата лига. Ако се стигне до сделка, той определено ще прояви сериозен интерес", са думите на източника според медията.
Допълнителен стимул за Петров да премине в Стоук е и настоящият мениджър на клуба Марк Хюз, с когото се познават добре от престоя му в Манчестър Сити.
Ако се стигне до добра оферта, от ЦСКА няма да пречат на футболиста.

"Мартин вярва, че има способността все още да играе в отбор от Висшата лига. Ако се стигне до сделка, той определено ще прояви сериозен интерес", са думите на източника според медията.
Допълнителен стимул за Петров да премине в Стоук е и настоящият мениджър на клуба Марк Хюз, с когото се познават добре от престоя му в Манчестър Сити.
Ако се стигне до добра оферта, от ЦСКА няма да пречат на футболиста.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Ще остане в ЦСКА 
Но и да не остане, не е фатално.
Ще си налагаме Тонката титуляр.
Но и да не остане, не е фатално.
Ще си налагаме Тонката титуляр.
Според мен тази новина от английските медии е един вид напомнянане за този футболист като признателност към него навръх рождения му ден. Все пак остави следа в английския футбол. Хората не са го забравили. Решили са да го "изчеткат". Стана на 35, а още буди интерес. Това е големия футболист.
- captain_drifuss
- Контакти:
Апата като бек не показва високи цели и или висок стандарт, да справя се, но ако искаме нещо значимо ни трябва някой по-добър от него и от остналите ни бекове.
Според мен в съвремения футбол точно бековете и вътрешните халофве са най-важните постове- тяхното движение по терена и тактиеска грамотност е определяща за положителни резултати. Апата не е много подвижен и а офанзивен план не е много полезен за съжаление.
Според мен в съвремения футбол точно бековете и вътрешните халофве са най-важните постове- тяхното движение по терена и тактиеска грамотност е определяща за положителни резултати. Апата не е много подвижен и а офанзивен план не е много полезен за съжаление.