"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: "Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Мнениеот subzero » 14 яну 2014 21:28

Нищо не рекохте за най-слабото звено. Защитата и вратаря.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2014 21:36

Хасиду с номер 26. Не се напъва, но мирише на футбол от него. Херо го видя за едно полувреме и го извади...Изглежда го одобри бързо.
Така се случи и с Аатиф преди две години. Пусна го в един мач и го изпрати да си събере багажа за престой в Бургас. Ще видим с Хасиду. :roll:
Изображение
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2014 21:49

subzero написа:Нищо не рекохте за най-слабото звено. Защитата и вратаря.

Траян Траянов - леко хазартен и много непостоянен.
Крум Стоянов - знаеш, нищо ново, движи се, като ледоход.
Венко Филипов - още е на коледната трапеза, беше някак си над нещата.
Момчето с номер 5 ( французин е май според Ники ) - понрави се с физика и стабилен подход към първата топка. Изтънчен глезен и груб лакът.
През второто игра и ляв бек и там- стабилен, пробивен с футболен интелект. Дублира тъмнокожия в офанзива, направи два пробива с добри центрирания
Чико - още е в самолета, не беше на терена. Сдави се с Мърчо Митев и до края на полувремето ( игра само през първата част ) гледаше по-скоро глезените на Мърчо.
Удари се при една висока топка. Замразиха му мястото, доигра и след края на мача вече...куцаше.
Живкович - вратар различен от Дашев - достатъчно.
Кунчев - все едно цял живот е играл в Черноморец, игра непринудено, разхождаше се около дъгата пред наказателното поле. Викаше така, че нарушаваше почивката на близко-живеещите. За разлика от Живкович, който играеше брутално и за съотборниците си, когато скачаше за високите топки с всички крайници напред Кунчев някак си изглеждаше по-съсредоточен и внимателен, въпреки, че след корнер и явно разсейване получи единствения си гол във вратата...За вратарите - аз да бях на вратата след Ник Дашев - пак щеше да е по-добре. :mrgreen: Въпреки това - вратарския пост няма да ни бъде ахилесовата пета. Със сигурност ВЕЧЕ си имаме двама добре изглеждащи и вдъхващи доверие пазванти.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2014 22:06

cena62 написа:
subzero написа:А кой получи редовния гол ??? :roll:

Титуляр за целия мач е бил сърбина Живкович.

Пазеха по едно полувреме - Живкович първото, Кунчев - второто . Кунчев получи гола, но и с него на вратата вкарахме и 4 - те си попадения.
Пак казвам. Тинката игра 25 минути, но беше най-добрия. Подреждаше играчите ни на терена, като шахматист фигурите си.
"Управляваше" целия отбор от вътре. Истински тийм мениджър. :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 яну 2014 23:49

Нейчооооо! Таз фотосесия с онуй 3D нящо ли я спретна??? :o :shock: :o

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2014 23:53

petkan написа:Нейчооооо! Таз фотосесия с онуй 3D нящо ли я спретна??? :o :shock: :o

Нц. Преписах от тук от там. :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 яну 2014 00:41

На мен само момчето 5 номер ми хареса. Друго, не...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 15 яну 2014 00:51

Нейчо, бе нищо не си писал за Яни или не разбра, че е играл в мача. А, може би не знаеш, че е централен защитник?
Последна промяна от k.dimitrov на 15 яну 2014 01:48, променено общо 1 път.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 15 яну 2014 01:32

Следващата проверка на "акулите" е в събота от 11:00 часа, вместо от 14:30 срещу тима на Мастер.Двубоят ще се играе на тренировъчната база "гнездо на акули".

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 яну 2014 09:22

k.dimitrov написа:Нейчо, бе нищо не си писал за Яни или не разбра, че е играл в мача. А, може би не знаеш, че е централен защитник?

Разми ми се Яни. През второто полувреме нямахме много работа в защита и гледах повече новите момчета...ама, като пиша гледах считайте, че съм ги гледал с топка, без топка, в бяг, във вървеж и в носо-брък. Най-"естетичен" ми се стори номер 5, най-сърцат Иван Минчев, най-гръмогласен - Стефано Кунчев, най-неглиже ( без напъни му се случваха нещата )- Шава, най-приличащ на Аатиф ( като физика ) - австрийския турчин, най-можещ и разбиращ нещата - Кишишев, най-борещ се нападател ( колкото и условно да звучи) - французина от Страсбург с номер 26, най-успешния нападател, па макар и не играещ често с топката - българския испанец...Впрочем, какво по-различно да искаме от един нападател. От старите пък - всички бяха тотални дупки. И най-слабия дошъл на проби ( може би турския австриец) дори беше по-добър от най- добрия ни "стар" играч в Черноморец. Чико, Фонсека ( най-вече ), Ванчо, Траянов, Венко, Лъчо ( въпреки, че сърцето му е голямо и няма сила, която да го направи посредствен), Яни, Рони, еле пък Милчо...Всите бяха тялом на мача, а духом на коледната трапеза (от старите играчи, освен православни и католици май нямаме вече мюсюлмани в отбора, нали? :| ) . Вратарите - нищо не мога да кажа за тях освен, че имат поне добра физика...Стефано обаче ми се видя перде със самочувствие и, ако вложи малко повече тежест на мястото си ще бъде топ - вратар. Струва ми се обаче, че Живкович показа малко по-сериозно отношение към тази контрола не само заради усета ми, а заради факта, че при няколко сериозни центрирания излизаше смело и подлагаше на риск, както Созполските - бронтозаври, така и своите съотборници ( Траянов и номер 5 го "усетиха" по-добре :P ). Стефано получи единствения гол в мача след центриране и увисване в стил "Дашев", като преди това предпази Яни (ми се струва). Мисля си, че в тази ситуация Живкович щеше да отнесе главите и на Тошков и на Яни ( ако се не лъжа ). Все пак това е първата контрола, а думите, които Шейтанов е казал на Ники - "Защо идвате за тази контрола ? Надали нещо ще видите от нея", като че ли имаха резон. Аз лично си мисля, че до мача с Левски ( евентуално ) ще имаме някаква яснота ( макар и илюзорна) за това, кой е предизвикал интерес у Херо.
ПС: Тъй, като гледам - ние бяхме 20-30 човека на тази контрола и всеки е видял нещата различно...Дано поне 3-мата - Херо, Чиликов и Колев да са били единомислещи. :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”