Анулирайте позорната анкета. Стига срам!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Анулирайте срамната анета. Стига срам!

Мнениеот Балкански Орел » 14 яну 2014 23:30

Присъединявам се към мнението на автора, обаче мен не ме интересуват блудствата на гугутките, аз обичам Левски, а не НКП, та те са 2-3% от публиката на Левски, трябва ли да им обръщам някакво внимание ? Да не говорим за гаврата с Петев в която Байлов беше главен герой, но и не бива да сме крайни все пак гореографиите са тяхно дело.С една дума ми е все тази, аз си имам любими футболисти на Левски това е.
[center]Levski & Lazio[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 яну 2014 23:32

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:От една година гугутките срамят Левски.Не искам да изброявам.Как може в тази най-срамна класация да сложиш друг вратар освен Михайлов-рекордьора по участия в националният отбор капитан на бронзовият медалист от световно първенство.Колко гола в националният и клубният отбор има Гонзо и колко Сираков.Топчо преди Ники Илиев-първият българин в калчото,Аладжов.,,Радостта на народа'' след Боримиров.Все от школата.Класацията е от пубери.И въобще как си го обяснявате най-добрите живи левскари за стогодишнината.Срам и позор конкурент на разсъбличането.

На тия пубери , кво друго им трябва ...една гугутка и няколко грама за душата :).

ПС: Сирака и Гонзо е най-смешното сравнение ....единия има голове срещу Италия , Франция , Аржентина (да не изброявам) , бронзов медалист от САЩ 94 , 14 гола срещу ония (с един по малко от гробокопача) , човека докарал отбора до 1/4 финал и влизане в ШЛ и голмайстор номер-1 за всички времена .И всичко това на фона на казански афери , срамни згуби с 1-3 , безумни ръководн решения , плонжове пред мустакатия агент и т.н. Трагедия! Верно трее си надрусан , че да си помислиш че тая малоумна анкета се доближава дори и малко до релността.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 14 яну 2014 23:47

Дори анкета нямате като хората.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 14 яну 2014 23:52

turbogena написа:
Thsmith написа:Добре ве хора... може ли малко да четете преди да пишете? Тази анкета беше направена заради календара за 100 годишнината и кои играещи ще бъдат поканени да се снимат. Беше подчертано, че става дума за живи играчи. Трудно ще поканим някого да слезе от небето за да си направи ретро снимка. Толкова ли е трудно да се чете и мисли и чак след това да се пише?

:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Аз това го обяснявах още на обяд ,но няма кой да чуе...

Само че нашите скъпи медии представиха друга, защото истината не генерира кликания... : / жалко племенце сме
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 14 яну 2014 23:56

zlobul написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:От една година гугутките срамят Левски.Не искам да изброявам.Как може в тази най-срамна класация да сложиш друг вратар освен Михайлов-рекордьора по участия в националният отбор капитан на бронзовият медалист от световно първенство.Колко гола в националният и клубният отбор има Гонзо и колко Сираков.Топчо преди Ники Илиев-първият българин в калчото,Аладжов.,,Радостта на народа'' след Боримиров.Все от школата.Класацията е от пубери.И въобще как си го обяснявате най-добрите живи левскари за стогодишнината.Срам и позор конкурент на разсъбличането.

На тия пубери , кво друго им трябва ...една гугутка и няколко грама за душата :).

ПС: Сирака и Гонзо е най-смешното сравнение ....единия има голове срещу Италия , Франция , Аржентина (да не изброявам) , бронзов медалист от САЩ 94 , 14 гола срещу ония (с един по малко от гробокопача) , човека докарал отбора до 1/4 финал и влизане в ШЛ и голмайстор номер-1 за всички времена .И всичко това на фона на казански афери , срамни згуби с 1-3 , безумни ръководн решения , плонжове пред мустакатия агент и т.н. Трагедия! Верно трее си надрусан , че да си помислиш че тая малоумна анкета се доближава дори и малко до релността.

Много точно . Вместо да изхвърлят мустакатия комунист и останалите агенти в Левски за свещения юбилей , те се занимават с глупави анкети . Направо немога да повярвам ,че сме на тоя хал.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Blue&Honour
Контакти:

Мнениеот Blue&Honour » 14 яну 2014 23:58

Бягайте, смешници. САмо недоволни, бедни душички сте тука. Не си мърдате пръста за нищо, а само плюете. Даже не сте разбрали и за какво е тая анкета.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 15 яну 2014 00:08

Blue&Honour написа:Бягайте, смешници. САмо недоволни, бедни душички сте тука. Не си мърдате пръста за нищо, а само плюете. Даже не сте разбрали и за какво е тая анкета.

Освен да настрой легендите ни едни срещу други , за какво друго би могла да бъде?
Иначе отдавна сме избягали , просто коментираме .
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 яну 2014 00:23

Blue&Honour написа:Бягайте, смешници. САмо недоволни, бедни душички сте тука. Не си мърдате пръста за нищо, а само плюете. Даже не сте разбрали и за какво е тая анкета.

Какъв си ти да казваш кой какъв е , и кой накъде да бяга ве ей ?

ПП: По добре бедна душица отколкото антураж на "пернати" и разни байловци !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Анулирайте позорната анкета. Стига срам!

Мнениеот Eminem » 15 яну 2014 00:37

Едвали сме имали по-просто ръководство от това.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Анулирайте позорната анкета. Стига срам!

Мнениеот McLovin » 15 яну 2014 00:43

На авторчето(виден гъзолизец на Насо) му е приседнало и сега трябва да си го изкара по тъмни доби с надеждата безсмислената му тема да се задържи възможно най-дълго. Любопитно ми е обаче дали другата марионетчица на Насо - М.Х ще я остави :roll:
Колкото до това, че Тара трябва да се измете - това е така от години, но когато вълците смукаха парички и правеха "трансферен удар след трансферен удар" агента беше бащица. Разни слагачи като ми заговорят за антуражи ми става смешно. Колкото до Гугутката - без съмнение и той трябва да си тръгне. А анкетата е факт. Каквато - такава.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Левски”