Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 13 яну 2014 20:31

Neron написа:Татко Юп е треньор на годината!

Скандално! Какво е направил след май!

Сега сериозно. Честито! Обичам го този човек!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 13 яну 2014 21:15

И отборът на годината, пълна подигравка.
Бием Барса с 7:0 и имат повече играчи от нас, къде са Робен, Алаба, Данте, Швайнщайгер?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 яну 2014 21:22

germibobi написа:И отборът на годината, пълна подигравка.
Бием Барса с 7:0 и имат повече играчи от нас, къде са Робен, Алаба, Данте, Швайнщайгер?

Просто играят в отборът :| На онова момче му дадоха "Златната топка", той не я спечели... Факт! Такъв е животът. Ако всичко се решаваше на терена, щеше да е по- добре.
Важното е, че БАЙЕРН има отбор.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 яну 2014 23:20

Да му е честито на Роналдо,според мен Рибери заслужаваше,но никой не ме пита..... :(
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 яну 2014 00:58

Честито на Юп, да честитим и на Надин. Била е при нас в малко по-далечното минало, иначе в момента играе за австралийски клуб.
Но за топката, ме е яд и то много.

Има и един друг момент, не знам за добро ли е, за лошо ли е. Понеже аз съм максималист и ми се иска колективните отличия да вървят ръка за ръка с индивидуалните, но ми се струва че в самия отбор и около него индивидуалните се поставят на твърде твърде заден план, дори се създава впечатлението че биха се отразили негативно на атмосферата в отбора. И ще обясня какво имам предвид.
Лам тази година е гласувал така: 1. Рибери; 2. Роналдо; 3. Меси;
Някой пак би казал: "професионализъм", аз бих го нарекъл "глупост", че не гласува за двама съотборници (или поне за Йозил) и че дава някакви точки на конкурентите на Рибери, но започвам да си мисля, че причината е че не би искал да отличи още двама пред останалите. Вероятно и поради такива съображения миналата година не е посочил нито един съотборник или сънародник.
Сега разбрах и че Льов е отказал да гласува (има такова право), защото сред възможностите е имало петима немски национали и той категорично е отказал да отдели трима от петимата и да ги подреди. Миналата година явно са били трима и той ги е посочил.
Това добре, но от всичко това загуби Рибери днес, загубиха Швайнщайгер, Нойер, Мюлер, които много повече заслужаваха да се наредят в тройката, отколкото Роналдо и Меси (особено втория). Просто ние явно не искаме достатъчно силно тази награда. Ако не говорим за нея (особено пък що се отнася до миналата година), ако не провеждаме сериозна кампания как можем да поискаме другите да гласуват за нас? Явно успехите не са достатъчен мотиватор.

ПС. Хубаво впечатление ми направи гласуването на Любо Пенев (1. Рибери; 2. Левандовски; 3. Лам), както и че Ивелин Попов и представителят ни от медиите също са посочили като първи Франк.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 яну 2014 10:41

doktora25 написа:Честито на Юп, да честитим и на Надин. Била е при нас в малко по-далечното минало, иначе в момента играе за австралийски клуб.
Но за топката, ме е яд и то много.

Има и един друг момент, не знам за добро ли е, за лошо ли е. Понеже аз съм максималист и ми се иска колективните отличия да вървят ръка за ръка с индивидуалните, но ми се струва че в самия отбор и около него индивидуалните се поставят на твърде твърде заден план, дори се създава впечатлението че биха се отразили негативно на атмосферата в отбора. И ще обясня какво имам предвид.
Лам тази година е гласувал така: 1. Рибери; 2. Роналдо; 3. Меси;
Някой пак би казал: "професионализъм", аз бих го нарекъл "глупост", че не гласува за двама съотборници (или поне за Йозил) и че дава някакви точки на конкурентите на Рибери, но започвам да си мисля, че причината е че не би искал да отличи още двама пред останалите. Вероятно и поради такива съображения миналата година не е посочил нито един съотборник или сънародник.
Сега разбрах и че Льов е отказал да гласува (има такова право), защото сред възможностите е имало петима немски национали и той категорично е отказал да отдели трима от петимата и да ги подреди. Миналата година явно са били трима и той ги е посочил.
Това добре, но от всичко това загуби Рибери днес, загубиха Швайнщайгер, Нойер, Мюлер, които много повече заслужаваха да се наредят в тройката, отколкото Роналдо и Меси (особено втория). Просто ние явно не искаме достатъчно силно тази награда. Ако не говорим за нея (особено пък що се отнася до миналата година), ако не провеждаме сериозна кампания как можем да поискаме другите да гласуват за нас? Явно успехите не са достатъчен мотиватор.

ПС. Хубаво впечатление ми направи гласуването на Любо Пенев (1. Рибери; 2. Левандовски; 3. Лам), както и че Ивелин Попов и представителят ни от медиите също са посочили като първи Франк.

Изключителна чест му прави този избор на Филип. А великият португалец посвети ЗТ на Еузебио, вместо да каже, че всеки един от "подгласниците" заслужава отличието...както би направил Франк. Немците са друга бира, снощи ясно го показа и Нойер и Хайнкес...и двамата казаха, че наградата им се дължи на всички в отбора, от чистачките до резервите. Роналдо е единствен на света, който дължи постиженията и наградите си на себе си, ако отборът му бие, той е причината за това, ако пада...все ще намерят някой виновен. Този призьор е изпълнен с чутовна завист и злоба към Меси, а и не само, а към всеки претендент за футболно отличие, все едно че то е отредено само за него и другите искат да му го отнемат. Снощи се разплака от щастие, че толкова дълго отнеманото му отличие си е отново при него..поне на Йозил можеше да благодари за асистенциите. Харесвах го като футболист, вече ми е крайно антипатичен.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 яну 2014 11:05

Изображение
:mrgreen: :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 14 яну 2014 11:57

donDiego написа:Изображение
:mrgreen: :mrgreen:

И това какво общо има с темата? :roll:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 яну 2014 12:05

Докторе и аз мисля като дон Диего, че Филип е гласувал по свое вътрешно убеждение, а не за да прецака някого. Това го прави голям човек. Нека се радваме, че в БАЙЕРН играят човеци!
Животът продължава ;)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 14 яну 2014 15:19

According to Flying dutch press Xherdan Shaqiri might comes on loan this month at Liverpool, after both clubs agrees first term.The Bayern man is comfortable on either flank as well as through the middle either behind the striker or as a link between defence and attack.

He has started just three times this season in the Bundesliga under Pep Guardiola and has been linked with a loan to Liverpool. His future increasingly looks like it lies away from Munich with the arrivals of midfielder Sebastian Rode and striker Robert Lewandowski to come in the summer, while Cristian Tello is another linked with a loan to Liverpool as the Barca winger is also short on first team action.

Слухове,че Шакири ще отиде под наем в Ливърпул. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”