Ще има ли огранизация за мача с Берое?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: Ще има ли огранизация за мача с Берое?
Аз му давам колело и го пускам да кара към стара загора пред BULTRAS ON TOUR 
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- емо73канар
- Контакти:
Винаги ще намера място за миткУ ....отзат на теглича.

djordano написа:Don Rumen написа:Трудно е за всички да чакаме, аз бях наточил 20 л вино, но празненствата ще ги отложим малко, найстина не знам, кога точно ще стане, но искам само да ви кажа, че няма място за претиснения, всичко ще бъде ок. Просто нещата, които знам не мога да ги споделя, защото бях помолен изрично за това. В събота всички в Стара Загора да си взем 3-те точки!Заради закъснението на нещата ще налея още толкова вино!
отче, кажи само дали нещата който знаеш са положителни за Ботев или не и 100% ли е информацията ти
писах, че няма място за претиснения, всичко е много добре, иначе ще точа ли вино? Даже като стане ще иточа цялата каца и колкото е виното ще го донеса за тържествата!
Само дано е по-скоро, защото вече не издържам, пък и виното все ще намалява 
Don Rumen написа:Само дано е по-скоро, защото вече не издържам, пък и виното все ще намалява
дано си прав и всичко се уреди в най-скоро време
- Canaries front
- Контакти:
нека за Стара Загора издигнем нещо на италянски в подкрепа на момчетата. Днес един от тях сподели,че е възхитен от подкрепата,от начина по който сме ги приели и че заедно ни очаква бляскаво бъдеще. Това ме кара да вярвам в положителния край на сделката,както и в светлото бъдеще на отбора,защото тези момчета са с истински жълто-черни сърца ! НЕКА ПРЕВЗЕМЕМ СТАРА ЗАГОРА !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
ДА НАПИШЕМ НА ИТАЛИАНСКИ-FORZA GIALLO-NERI-
- black sabbath
- Контакти:
[quote="Don Rumen"]Само дано е по-скоро, защото вече не издържам, пък и виното все ще намалява
Отче,да те питам пич,о4евидно е,4е има6 информация,как смята6,ако тези пи4ове ни купят 6те успеят ли да вдигнат отбора ни до висотите,които ние бихме искали да го видим(ясно е,4е това не става за година,две)или просто 6те закърпят положението за момента? благодаря предварително!
Отче,да те питам пич,о4евидно е,4е има6 информация,как смята6,ако тези пи4ове ни купят 6те успеят ли да вдигнат отбора ни до висотите,които ние бихме искали да го видим(ясно е,4е това не става за година,две)или просто 6те закърпят положението за момента? благодаря предварително!
TOЙ НЕ УМИРА
black sabbath написа:Don Rumen написа:Само дано е по-скоро, защото вече не издържам, пък и виното все ще намалява
Недей да караш отчето да те лъже без да иска !
На въпроса едва ли може някой да ти отговори.
black sabbath написа:Don Rumen написа:Само дано е по-скоро, защото вече не издържам, пък и виното все ще намалява
ПЪРВО оня да се махне
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .