Волен Сидеров отвръща на удара!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Волен Сидеров отвръща на удара!

Мнениеот Laetitia » 13 яну 2014 18:52

Tommi написа:[offtopic]Моят двойник е направил впечатление (добро или лошо), щом си го запомнила. :) Да не би и той да е бил педантичен и да е правел забележки на другите, когато не са съвършено точни в мненията си? :lol:[/offtopic]
[offtopic]Да, същият беше, а аз съм много паметлива, та затова реших, че си същият човек. :lol:[/offtopic]
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 яну 2014 09:22

Tommi написа:
Laetitia написа:
Tommi написа:Някой друг Томи е бил. :) Аз никога не съм писал там. Иначе си права, че комунизмът е само утопия. ;)
А, значи имаш виртуален двойник по възгледи, фенски пристрастия и никнейм. :mrgreen:

[offtopic]Моят двойник е направил впечатление (добро или лошо), щом си го запомнила. :) Да не би и той да е бил педантичен и да е правел забележки на другите, когато не са съвършено точни в мненията си? :lol:[/offtopic]

Не, бил е тъп като куче, ама й напомняш за него :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 яну 2014 11:28

boabbb написа:
Tommi написа:
Laetitia написа:
Tommi написа:Някой друг Томи е бил. :) Аз никога не съм писал там. Иначе си права, че комунизмът е само утопия. ;)
А, значи имаш виртуален двойник по възгледи, фенски пристрастия и никнейм. :mrgreen:

[offtopic]Моят двойник е направил впечатление (добро или лошо), щом си го запомнила. :) Да не би и той да е бил педантичен и да е правел забележки на другите, когато не са съвършено точни в мненията си? :lol:[/offtopic]

Не, бил е тъп като куче, ама й напомняш за него :mrgreen: :lol:

[offtopic]Ми то кучетата не са тъпи. :geek:[/offtopic]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 14 яну 2014 11:57

[offtopic]Абе... Половин час да си гониш опашката, не е много умно. :lol:

Простотиите са достойни за този, на когото е посветена темата.[/offtopic]
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 яну 2014 12:31

[offtopic]Ааа, умни са си. Аз доста пъти съм виждал как чакат светофарът да светне зелено, за да пресекат. :)
А и Волен е хитра лисица, макар че понякога прави простотии. :)[/offtopic]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”