Коко Динев уреди трансфера на Белаид в Левски

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

svobodni
Контакти:

Re: Коко Динев уреди трансфера на Белаид в Левски

Мнениеот svobodni » 14 яну 2014 00:02

Tommi написа:Колко евро ще му кихнем на Коко?

За 3 4 вечери в Планета.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 яну 2014 00:05

Върнете си Марешки да ви бутне и Спортклуб. Това са настоящите собственици на нашите отбори, с тях зле, без тях...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 яну 2014 00:06

Искам да ви питам тоя защо има само 12 мача? Да не е нещо контузен или да е по-слаб от Тунчев, Крачунов, Тъча и другите? :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 14 яну 2014 00:07

bilyaletdinov написа:Върнете си Марешки да ви бутне и Спортклуб. Това са настоящите собственици на нашите отбори, с тях зле, без тях...

Защо трябва вечно да се бута? КОГА И КОЙ ЩЕ ПОСТРОИ НАЙ-НАКРАЯ НЕЩО В ТАЯ ШИБАНА ДЪРЖАВА.. е как всички се оказаха бахти тарикатите. Какви собственици са тия изгониха хората от стадиона. Лаута толкова празна не съм я виждал никога! Невиждана апатия по трибуните е.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 14 яну 2014 00:07

Tommi написа:Искам да ви питам тоя защо има само 12 мача? Да не е нещо контузен или да е по-слаб от Тунчев, Крачунов, Тъча и другите? :?

Защото дойде по средата на полусезона по добьр е от всичките ви тролей отзад взети заедно ...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 яну 2014 00:10

bianchi написа:
Tommi написа:Искам да ви питам тоя защо има само 12 мача? Да не е нещо контузен или да е по-слаб от Тунчев, Крачунов, Тъча и другите? :?

Защото дойде по средата на полусезона по добьр е от всичките ви тролей отзад взети заедно ...

Аха, така може. ;)

А може ли да предложите още някой добър, че като гледам Коко е пуснал промоцийка. :) Бяхте взели едно нападателче от Марсилия, той читав ли е?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 14 яну 2014 00:12

Tommi написа:
bianchi написа:

Аха, така може. ;)

А може ли да предложите още някой добър, че като гледам Коко е пуснал промоцийка. :) Бяхте взели едно нападателче от Марсилия, той читав ли е?

Питай Томаш Черни

elpatron
Контакти:

Мнениеот elpatron » 14 яну 2014 00:22

Недейте рева,след няколко месеца щяхте да го загубите без пари,сега поне вземате някой лев. Ако наистина е добър то мустакО ще го шитне по бързата процедура,че и процент от продажбата ще вземете.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 14 яну 2014 00:41

Нормално е феновете на Локо да негодуват, но в крайна сметка, ако не го продаде сега, Локо Пд (Коко) ще загуби пари. Ако трябва да съм честен не разбирам негодуването на феновете срещу Коко като цяло, обаче. Не съм навътре в нещата, но Локо са пред Ботев, които уж са много велики. Биха цска, биха Левски... И по-лоши сезони сте имали, че да е "пълна апатия по трибуните". Отново повтарям, че съм само външен наблюдател де... не знам как са настроенията в Пловдив. Все пак успех на Локо Пд... Дано се класирате за Лига Европа.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 яну 2014 00:58

tzvetan_tee написа:Нормално е феновете на Локо да негодуват, но в крайна сметка, ако не го продаде сега, Локо Пд (Коко) ще загуби пари...

+1 :) По-добре 5 % от 100, отколкото 100 % от нищо... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Локо Пловдив”