baigeorgi написа:абе нали бойкотираха само жълтите а ние си обичахме отбора и президента нещасници
Президентката ли имаш предвид ? Нея я обичат други...ти новините не гледаш ли?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
baigeorgi написа:абе нали бойкотираха само жълтите а ние си обичахме отбора и президента нещасници
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
puffer написа:baigeorgi написа:абе нали бойкотираха само жълтите а ние си обичахме отбора и президента нещасници
проскубан папагал,какъв ти е проблема,нали ще ходим или не,гледай си кокошарника.
puffer написа:baigeorgi написа:абе нали бойкотираха само жълтите а ние си обичахме отбора и президента нещасници
проскубан папагал,какъв ти е проблема,нали ще ходим или не,гледай си кокошарника.
Alternative написа:puffer написа:baigeorgi написа:абе нали бойкотираха само жълтите а ние си обичахме отбора и президента нещасници
pufer-Ти вдигна ли лика на селяка в дербито?Ако не си,ще ме разочароваш.
Alternative написа:puffer написа:baigeorgi написа:абе нали бойкотираха само жълтите а ние си обичахме отбора и президента нещасници
pufer-Ти вдигна ли лика на селяка в дербито?Ако не си,ще ме разочароваш.
Alternative написа:Пише се"сбогом".По принцип не съм привърженик на изцепките.Буферска работа...В събота се изложихте,ако съм имал малки симпатии затова,че сте пловдивски отбор...вече ги няма.Както и да е...вие си знаете!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта