ГЕНИАЛЕН ХОД на ВОЛЕН СИДЕРОВ:
Всички депутати от Атака на варненското летище дават ИМУНИТЕТ, в пакет
varna-sport.com 13.01.2014 09:04
Волен не е луд. Толкова е умерен и хитър, че идея си нямате. Всички депутати на Атака
ще дадат своя имунитет на главния прокурор Сотир Цацаров, в пакет. Това каза индиректно Деница Гаджева в сутриния блок на БТН.
"Това ще е новина. Скоро ще е. Не става дума за имунитетът на Волен Сидеров, а за имунитети. Този случай ще го доведем до край. Разбира се, че Сидеров не е удрял полицай. Иначе как ще си обясните факта, че от 12 свидетели само двама са казали, че Сидеров е ударил полицая. Защото всичко е замислено. Ако имаше синина на лявата скула на полицая, нали тази снимка щеше да обиколи всички медии", коментира Гаджева.
Снимка Интернет
Деница Гаджева преди 30 минути новината на деня - Атака дава имунитет, в пакет. Така Волен ще направи зрелищен процесът н съда, който евентуално ще се води не срещу него, а срещу всички атакисти на варненското летище. В студиото на БНТ Гаджева бе категорична, че освен полицая в схемата е бил и неговият началник. Депутатите чули как полицаят е звънял на началника си и е питал сега какво да правя. Вчера Волен Сидеров обяви пред медиите "Проклети да сте, Проклети да сте, Проклети да сте", че и полицаят и 30-годишният варненец от инцидента са членове на ГЕРБ и всичко е направено по сценарий.
Днес пък стана ясно, че Мутрата Борисов и нафталинът Първанов са вече "съдружници" в размразения проект АБВ. PR-а Алгафари обикаля всички телевизии днес и обяснява колко добри са мутрите и нафталините.
Волен Сидеров отвръща на удара!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- alexveselinov
- Контакти:
Re: Волен Сидеров отвръща на удара!
Laetitia написа:alexveselinov написа:Не подценявай избирателите на Атака, на много хора им писна да ги разиграват политиците през така наречения ''преход''. Гледам как през последните месеци безспирно се опитва да се очерни една парламентарно представена партия, която никога не е била в управлението на страната и е най-малко отговорна за положението на страната днес. Държавната политика на ГЕРБ, на БСП-ДПС, на разни партии, които се наричат реформатори е една и съща. За тях на първо място са европейските ценности и това, че обикновения човек живее бедно, че безработицата вместо да намалява се увеличава въобще не ги интересува. Със своето действие тези партии и хора показаха, че ги интересува личния интерес, но не и националният. Което потвърждава тезата ти, че българина е мазохист с къса памет и никога не се поучава от грешките си.
Избирателите на Атака в огромната си част са разочаровани от действията на Волен и има защо да е така.
Подлъга много хора с патриотарските си призиви и речи, но накрая лъсна що за стока е и че подобно на другите, го интересува личният интерес, а не този на България.
Просто има ли комунисти във властта, има разрив, а те са плъзнали навсякъде, при това не отсега.
Повечето от атакистите, които познавам очакваха този ход (така наречения ''златен пръст'') на Волен. Може би разочаровани са тези, които са очаквали 1000 лева заплата, знае ли човек

Комунизъм в България няма и никога повече няма да има. Това с комунистите и демократите е залъгалка за масите, трябва да ти е направило впечатление, че която и партия да дойде на власт, външната политика винаги е една и съща. Всички досегашни български правителства се борят да са на власт само заради икономически дивиденти и гарантираните най-изгодни позиции за техните партии. Партиите правят бизнес, политиката е бизнес. Властта е пари. Ако твоята партия управлява, управляващия „елит на партията“ (ръководство) си гарантира възможно най-добрите условия за печалба – обществени поръчки, „спокойствие“ (липса на наказуемост, проверки и тн.). А субсидията, в която хората така са се втренчили, е просто един бонус. Аз лично съм я отписал вече тая държава.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Аз лично не мисля, че човек с поне малко интелект би се вързал на обещание за 1000 лв минимална заплата, но знам ли, нагледала съм се на доста идиоти и наивници.alexveselinov написа:Повечето от атакистите, които познавам очакваха този ход (така наречения ''златен пръст'') на Волен. Може би разочаровани са тези, които са очаквали 1000 лева заплата, знае ли човек![]()
Комунизъм в България няма и никога повече няма да има. Това с комунистите и демократите е залъгалка за масите, трябва да ти е направило впечатление, че която и партия да дойде на власт, външната политика винаги е една и съща. Всички досегашни български правителства се борят да са на власт само заради икономически дивиденти и гарантираните най-изгодни позиции за техните партии. Партиите правят бизнес, политиката е бизнес. Властта е пари. Ако твоята партия управлява, управляващия „елит на партията“ (ръководство) си гарантира възможно най-добрите условия за печалба – обществени поръчки, „спокойствие“ (липса на наказуемост, проверки и тн.). А субсидията, в която хората така са се втренчили, е просто един бонус. Аз лично съм я отписал вече тая държава.
Волен предлагаше продукт, който винаги върви на пазара - високопарност и обещания за по-добър живот, застъпвайки неизменната патриотична линия и обвинявайки навред. Българинът обича да си избира месии, а после си пати. И така до следващия.
А комунизъм във варварския му и мракобесен вид от близкото минало няма как да има, но го има и в момента, макар и пребоядисан, напудрен и парфюмиран.
Знаеш добре поговорката за вълка и козината.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- nikita 333
- Контакти:
Браво, на Волен!Така се защитават националните интереси на страната!Не може да има нерешени проблеми от миналото и ние да си затваряме очите и да бъдем слуги и дупедавци...
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
Laetitia написа:А комунизъм във варварския му и мракобесен вид от близкото минало няма как да има, но го има и в момента, макар и пребоядисан, напудрен и парфюмиран.
Комунизъм не е имало нито в България, нито някъде другаде.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Вероятно защото е утопия?Tommi написа:Комунизъм не е имало нито в България, нито някъде другаде.

Условно наричам така недоносчето от 1944-та г.
Впрочем, Томи, теб те помня от форума на СУ още.
Laetitia написа: Вероятно защото е утопия?![]()
Условно наричам така недоносчето от 1944-та г.
Впрочем, Томи, теб те помня от форума на СУ още.
Някой друг Томи е бил.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
А, значи имаш виртуален двойник по възгледи, фенски пристрастия и никнейм.Tommi написа:Някой друг Томи е бил.Аз никога не съм писал там. Иначе си права, че комунизмът е само утопия.

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Laetitia написа:А, значи имаш виртуален двойник по възгледи, фенски пристрастия и никнейм.Tommi написа:Някой друг Томи е бил.Аз никога не съм писал там. Иначе си права, че комунизмът е само утопия.
При такова съвпадение току виж и Волен се окаже честен човек. А може Луната да е от кашкавал Витоша?!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Laetitia написа:А, значи имаш виртуален двойник по възгледи, фенски пристрастия и никнейм.Tommi написа:Някой друг Томи е бил.Аз никога не съм писал там. Иначе си права, че комунизмът е само утопия.
[offtopic]Моят двойник е направил впечатление (добро или лошо), щом си го запомнила.